Ülkücüler Çinli zannettikleri Koreli turistlere saldırdı

Sare Lavinya

En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
5.988
9.571
Beyazıt'ta Doğu Türkistan'daki Müslümanlara destek olmak için yürüyüş yapan Ülkücüler, Koreli turistleri Çinli sanınca olay çıktı.
Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı tarafından Doğu Türkistan'daki Müslümanlara destek olmak için yürüyüş gerçekleştirdi. Beyazıt Meydanı'nda başlayan yürüyüş Sultanahmet Meydanı'nda son buldu.

ÇİNLİ ZANNETTİLER

Burada basın açıklaması yapıldığı sırada ayrılan bir grup Topkapı Sarayı'na doğru koştu. İddiaya göre gruptakiler, Çinli zannettikleri Koreli turist grubuna saldırdı. Saray önünde bekleyen çevik kuvvet ekipleri araya girerek etten duvar ördü. Koreli turistler hemen olay yerinden uzaklaştırıldı.

kaynak
http://www.ensonhaber.com/ulkuculer-cinli-zannettikleri-koreli-turistlere-saldirdi-2015-07-04.html

çok şaşırdım ülkücüler yaparmı bir yanlış vardır:63::63::63:

yok artik ya.. hem çinli olsa bile belki desteklemiyo yapilanlari.. ne hakla saldiriliyo yani sirf cinli diye?

Onları suçlu diye Tepki Gösterdi ..
Ülkemizde zaten turizm berbat bu yıl. .

Yaa bu çin lokantasını bastıklarında ben yazmıştım o konuya. Sokakta gördükleri ilk çekik gözlüyü çinli diye döver bunlar diye.
Biri de daha neler yazmıştı.
Buyurun.
:KK58::KK57:
kız bak dediğin çıktı üç vakte sen tekin değilsin bence:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70:
Kimsenin itirazı yoksa ben yine gülüyorum buna.
Çin restoranı bastıklarında protesto böyle olmaz dedik diye bir yığın laf geldi, bak şimdi iyi mi oldu:KK53:

Yazık sadece turistlere üzüldüm bu olayda.

:confused::KK70:allah akıl fikir versin

her gördüğün sakallıyı deden sanma diye bir laf var:KK53:

diyelim ki çinliler ne olacak ki

Çinlilerle koreliler de hep benzeşiyolar. Ülkücüler napsın:KK43: solcu kalmayınca ermeniye, kürde o da yoksa çinliye. Hepsi bitince kafatasımızı filan ölçücekler bütün coni kafalar tehlikede:KK43:

Yaa bu çin lokantasını bastıklarında ben yazmıştım o konuya. Sokakta gördükleri ilk çekik gözlüyü çinli diye döver bunlar diye.
Biri de daha neler yazmıştı.
Buyurun.
Ben ve oğlum ikimizde çekik gözlüyüz sokakta korkarak mı yürümeliyiz:KK17:Ne tuhaf insanlarımız var:KK47:

X