Ultrason görüntüsünden anlayanlar yardım(resimli)

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.587
373
İzmir
Merhaba 6+6 haftalık hamileyim ve bugün açık kırmızı bir kanama oldu İlk başta yoğundu ama 1 saat içinde kesildi hemen doktora gittik kalp atışını çok şükür duyduk haftasına göre Uygun gelişimi bebeğimizin doktor aksi birşey söylemedi olabilir endişelenme pregestan iğneyi hergüne çıkardı. Ama içim rahat etmiyor bir türlü kesemizde bozulma filan olmuşmu anlıyorsanız bi yorumlarmısınız

Son düzenleme:
Cannmmm hiç anlamam. Doktor problem yok demiş ama yinede icimiz rahatlamiyor umarim yardimci olan birileri cikar ama bencr stres yapilacak bisey yok hayirliisiyla seninleler ❤

Beybisi lütfen stres yapma herşey yolunda demiş doktorun.. şükürler olsun kalp atışını da duymuşsun.. hamileliğinin tadını çıkar lütfen canım banada dua et az kaldı çok az...

Cannmmm hiç anlamam. Doktor problem yok demiş ama yinede icimiz rahatlamiyor umarim yardimci olan birileri cikar ama bencr stres yapilacak bisey yok hayirliisiyla seninleler ❤
İnşallah Problem olmaz ama başka bir uzmana gösterdim Fotoyu Kese arkasında kanama olduğunu görmüş düşük tehdidi var yani Umarım bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız bol bol dinleniyorum

Beybisi lütfen stres yapma herşey yolunda demiş doktorun.. şükürler olsun kalp atışını da duymuşsun.. hamileliğinin tadını çıkar lütfen canım banada dua et az kaldı çok az...
Hayırlısı canım dualarım seninle. Sağlıkla gelsin bebeğin

Hicbir sıkıntısı yok canm benm

Eger yiyecek ekmegi varsa Allah'a inan her turlu gelir o bende seninle ayni durumu yasadim hatta doktor bana kesin bu cocuk gider demisti . Suan ogluşum 1 bucuk yasinda

Eger yiyecek ekmegi varsa Allah'a inan her turlu gelir o bende seninle ayni durumu yasadim hatta doktor bana kesin bu cocuk gider demisti . Suan ogluşum 1 bucuk yasinda
Çok teşekkür ederim içim biraz daha rahatlamıştı şimdi bi tık daha rahatlattınız rabbim evlat hasreti vermesin kimseye ne acısıyla ne yokluğuyla imtihan etsin
14 yıl sonra gelince böyle panikolmamak ne mümkün

Amin canm insAllah 14 yil sonunda gelen mucizenizi Allahin izniyle kucaginiza alirsiniz insAllah benim ablamda sizin gibi 14 yildan sonra nasip oldu onada suan buyuk kizi 4 yasinda ikizlerede hamile kaldi tup bebek yontemiyle ikizleri suan 2 aylik

Ikizleri biraz huysuz ama olsun cok tatlilar Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…