ultrasona girerken su içilmesi

_Lilien_

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
406
300
arkadaşlar geçen hafta bebişimin kalp sesini net alamadım doktor sıkıntı yok dedi ama ben duyamadım ondan önceki ultrasona girerken baya su içip girmiştim ve maşallah güzel duymuştum sonraki ultrasonda içmeden girdim.bununla alakası olabilir mi alakası varsa kaçıncı aya kadar su içip girmemiz gerek ultrasona

arkadaşlar geçen hafta bebişimin kalp sesini net alamadım doktor sıkıntı yok dedi ama ben duyamadım ondan önceki ultrasona girerken baya su içip girmiştim ve maşallah güzel duymuştum sonraki ultrasonda içmeden girdim.bununla alakası olabilir mi alakası varsa kaçıncı aya kadar su içip girmemiz gerek ultrasona
Yok cnm bi alakasi, su icmek sadece cocugun daha net gorunmesi icin.icilir.. Ama bunada her zaman.gerek kalmiyo. Bi suresi yok yani.

o benimde başıma gelmişti kalp sesi net gelmedi doktor sorun yok dedi ama ben kafaya takmıştım aradım sordm sonra bebeğin yatış pozisyonuyla ilgiliymiş o bak dedi böyle yapınca net gelmiyo ama bak burda tutunca nasıl net diye gösterdi birde sonra rahatdım sende rahat ol bir sorun yoktur

Su içerek ultrsasona girilmesi ŞULEKURT arkadaşımızın da dediği gibi bebeğinizin ilk haftalarında daha net görüntülenebilmesi içindir. Kalp sesini doktorunuzun duymuş olması ve sorun yok demiş olması bence iyi bir şey. Sorun olsa idi dr. zaten detaylı inceler bilgi verirdi diye düşünüyorum.

X