Uludağ Üniversitesi Tüp Bebek

muayenede ücret olmuyor ama toplamda sanırım 1-2 bin arası masraf oluyormuş bir arkadaşım da tüp bebek aşamasına geldi Uludağ üniversitesinde. 6 ay içerisinde randevu için arayacağız demişler. randevu vermek için uzun bir süre...
Ben 7 aydır beklıyorum temmuzda gırdım sıraya hala nisanı alıyoruz suan dıyo. Sure cok uzun.

kimse de şu rapor süresini yazmıyor buraya. Bilen birileri varsa lütfen yazabilir mi ?

Kızlar başlayan oldu mu tedaviye? Adetin kaçıncı günü çağırıldınız tedavisi başlayanlar? Benim de sıram geldi 20.günü dediler o panikle 2 mi 20 mi hatırlamıyorum net olarak o_Obu arada ben 2016 da başvurmuştum. 6 ay içinde sırası gelen varsa çok şanslınız :halay:

kimse de şu rapor süresini yazmıyor buraya. Bilen birileri varsa lütfen yazabilir mi ?
Üstünden baya zaman geçmiş ama umarım işine yarar rapor süreci tedaviye başladığınızda tüp bebek sizi urolojı bolumune yönlendiriyor ama cok yogunlar egerki süreç uzayacaksa orda bir hoca muayehanesindede bakıyor o şekilde daha hızlı alabiiirsiniz şartlarınız tutuyorsa tabi fakülte içinde ise normal muayene oluyor eşiniz tahlilleri yapılıyor sonrasında muayene eden hoca raporu kurula sunuyor o şekilde çıkıyor ücretli bakılmıyorsanız bir masrafı olmuyor

Kızlar başlayan oldu mu tedaviye? Adetin kaçıncı günü çağırıldınız tedavisi başlayanlar? Benim de sıram geldi 20.günü dediler o panikle 2 mi 20 mi hatırlamıyorum net olarak o_Obu arada ben 2016 da başvurmuştum. 6 ay içinde sırası gelen varsa çok şanslınız :halay:
4 yıl cok uzun bi sure. Basvuru yaptiginizda size bi zaman vermislermiydi. Bizfe dun verdik gerekli evrakları 4-6 ay icinde arariz dediler

4 yıl cok uzun bi sure. Basvuru yaptiginizda size bi zaman vermislermiydi. Bizfe dun verdik gerekli evrakları 4-6 ay icinde arariz dediler
Umarım öyle olur. Sıramız gelince hber vereceğiz dediler uzun bekleyişler falan derken o arada özelde Bi deneme daha yaptık bu yaz olacağını kıştan arayıp söylediler. Ama pandemi var yoğunluk eskiye oranla azalmış olabilir.

Back
X