Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
muayenede ücret olmuyor ama toplamda sanırım 1-2 bin arası masraf oluyormuş bir arkadaşım da tüp bebek aşamasına geldi Uludağ üniversitesinde. 6 ay içerisinde randevu için arayacağız demişler. randevu vermek için uzun bir süre...
Kızlar başlayan oldu mu tedaviye? Adetin kaçıncı günü çağırıldınız tedavisi başlayanlar? Benim de sıram geldi 20.günü dediler o panikle 2 mi 20 mi hatırlamıyorum net olarak bu arada ben 2016 da başvurmuştum. 6 ay içinde sırası gelen varsa çok şanslınız
Üstünden baya zaman geçmiş ama umarım işine yarar rapor süreci tedaviye başladığınızda tüp bebek sizi urolojı bolumune yönlendiriyor ama cok yogunlar egerki süreç uzayacaksa orda bir hoca muayehanesindede bakıyor o şekilde daha hızlı alabiiirsiniz şartlarınız tutuyorsa tabi fakülte içinde ise normal muayene oluyor eşiniz tahlilleri yapılıyor sonrasında muayene eden hoca raporu kurula sunuyor o şekilde çıkıyor ücretli bakılmıyorsanız bir masrafı olmuyor
Kızlar başlayan oldu mu tedaviye? Adetin kaçıncı günü çağırıldınız tedavisi başlayanlar? Benim de sıram geldi 20.günü dediler o panikle 2 mi 20 mi hatırlamıyorum net olarak bu arada ben 2016 da başvurmuştum. 6 ay içinde sırası gelen varsa çok şanslınız
Umarım öyle olur. Sıramız gelince hber vereceğiz dediler uzun bekleyişler falan derken o arada özelde Bi deneme daha yaptık bu yaz olacağını kıştan arayıp söylediler. Ama pandemi var yoğunluk eskiye oranla azalmış olabilir.