[kızlar merhaba az çok mesajlarımda ölü doğum yaptığımı paylaşmıştım sizden bu aralar çalışmadayım biliyorsunuz yarın inş. haberi alıcam...bu arada ben doğumdan sonra yakın tanıdığımız bi hoca ümmü sübyan olabilir diyerek korunmak amacı ile muska verdi ayrıca netten 22 besmele 1 fatiha 1 nas vs.. google yazdığınızda çıkar onun çıktısını aldım ve muska haline getirip ikisinide taşımaya başladım...bugünde çok şaşırdım bi arkadaşım aradı ayrıca oda o hocayı tanıyor bana tekrardan muska hazırlamış ve onuda ulaştırabilirmisin die kıza söylemiş oda beni aradı az önce çok şaşırdım başta hocanın aklına nerden geldim falan şimdi bu bi tesadüf mü nedir artık anlamadım inş. kızla kısa zamanda görüşüp alıcam...birde bugün bi abla bi arkadaşının da başına böyle birşey geldiğini söyledi ölmüş gelincik başını sarıp taşımış ve 3. hamileliğinde bebeği yaşamış ondada bebekler anne karnında sağ doğum sırasında ölüyorlarmış anlattı böyle acaba doğrumudur varmıdır öle gelincik başı taşınması bilen varsa paylaşırsa sevinirim kızlar bekliyorum mesajlarınızı...yanlış yere açtıysam kusura bakmayın kızlar/B]