Kına Gecesi ümraniye üsküdar küçük kına gecesi mekanı

sehagul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
6
4
47
Sevgili bayanlar ümraniye, çengelköy, üsküdar civarında bir kına gecesi mekanı arıyorum. Az kişi olacağız. Önerisi veya bilgisi olan var mı ?

üsküdar beykoz hattında 50 kişi civarında bir kına gecesi için mekan tavsiyesi olan var mı peki?
çengelköy üst tarafta alize cafe var. mekanlarını çok beğendim ama önü cam olduğu için ben tutamadım . 1000 tl istediler. Belki sizin işinize yarar. Bosna Bulvarı Çanakçı Sokak No:3 Çengelköy - Üsküdar / İstanbul

Bahsettiginiz semtlerde kina için bende yer arıyorum acaba nerede yaptiniz kinaya?

İstediğim gibi bir yer bulamadım malesef. Hafta sonu yapmak zorunda olduğumuz için düğün salonları da olmadı. Bir derneğin yerinde yapacağız. Ümraniye son durak civarında.

İstediğim gibi bir yer bulamadım malesef. Hafta sonu yapmak zorunda olduğumuz için düğün salonları da olmadı. Bir derneğin yerinde yapacağız. Ümraniye son durak civarında.

Bütün bayanların en büyük sıkıntısı forumlardan okuduğum kadarıyla . Bakalım araştırmaya devam edeceğim benim mayisa kadar zamanim var. Şimdiden hayırlı olsun allah mesut etsin.

E Eriu kesinlikle:) bende bu çevrede kına mekanı arıyorum bulabilirsen ve paylaşırsan çok sevinirim.
Üsküdar da Seratonin Cafeyi buldum belki sana fikir olur ancak 70 kişi kapasiteli 2500 tl fiyat istiyor sadece alan için bana çok pahalı geldi... benim kişi sayımda 200-300 civarı

düğün salonlarıhaftaiçi 1000 TL ye veriyor diye biliorum meydanda bi salon vardı ama adını unuttum.

bulgurlu semt konağı var
kısıklıda üsküdar gençlik merkezi var
birde ümraniye santralde şark düğün salonu 2. katı çok uygun kına için ben orayı düşünüyorum nişanım da burda oldu hatta

Ben Çengelköy de kına organizasyon ile çalıştım çokda memnun kaldım, mekan olarakda onlar bana Çengelköy de biryer ayarlamışlardı..

Son düzenleyen: Moderatör:
X