Gelinlik Modelleri Ümraniye'de özel gelinlik diktiren ve çok memnun kalanlar

fionce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
77
23
33
Kızlar gerçekten yardiminiza ihtiyacım var.Gelinlik konusunda çok kararsızım vücuda göre dikim yapan bu tam size göre diyen bir gelinlik dikim evi arıyorum.Uygun olması da önemli lütfen yardım edin

Bende Ümraniye ve Üsküdar çevresinde arıyorum Özel dikim yaptırabileceğim güvenilir bir yer. Vivien Angel Moda evinin gelinlikleri çok güzel ancak tek provada teslim ediyorlar. İzmir de dikilip geliyormuş. O yüzden de çook kararsızım riskli bir durum.
Sen nerelere baktın

Gelinlik 21'e baktım ancak begendigim model yakışır mi yakışmaz mi diye tereddutte kaldığım için henüz karar vermedim.Ne yapacağım bilmiyorum

Gelinlik 21'e baktım ancak begendigim model yakışır mi yakışmaz mi diye tereddutte kaldığım için henüz karar vermedim.Ne yapacağım bilmiyorum

Canım ben en sonunda karar verdim Ümraniye 'de Balıkçıların orda Sibel Yazlı diye bir gelinlikçi var . Arkadaşımın akrabasıymış ona güvenerek gittim. 1 hafta içinde üzerini işlemeye başlamış tabi ben daha danteli seçmemiştim. Fazla aceleci davranmış yanii. Tekrar gidip dantel seçeceğim yaptığı danteli sökecek.
Gelinlik +Kına Bindallı+ Kına abiyesi yaklaşık 2000 'e halledebileceğin bir yer.

Canım ben en sonunda karar verdim Ümraniye 'de Balıkçıların orda Sibel Yazlı diye bir gelinlikçi var . Arkadaşımın akrabasıymış ona güvenerek gittim. 1 hafta içinde üzerini işlemeye başlamış tabi ben daha danteli seçmemiştim. Fazla aceleci davranmış yanii. Tekrar gidip dantel seçeceğim yaptığı danteli sökecek.
Gelinlik +Kına Bindallı+ Kına abiyesi yaklaşık 2000 'e halledebileceğin bir yer.
Ama neden sen seçmeden dikmeye başlamış ki...Bir de kına abiyesi bindallı bizde mi kalıyor yoksa geri mi veriyoruz.Ümraniyede Gencalların karşısında fatoş gelinlik var ben de en son orası olsun diye karar verdim.bugün ya da yarın tekrar gidip konuşacağım.Zor işler yaa :KK43:

Hepsi Kiralık canım geri vereceğim.
Gelinlik için sonradan tekrar dantel seçtim şuan dikiliyor

Hepsi Kiralık canım geri vereceğim.
Gelinlik için sonradan tekrar dantel seçtim şuan dikiliyor

kızlar slm istnabul kadıkoy ümraniye pendık de bildınız gelinlik moda evleri var mi yardımcı olurmusnuz ben sade dantel detaylı bir gelinlik istıyrm bilen varsa cok sevnirim:KK70:

X