Evet insan betalari 100 görünce çok mutlu oluyoda sonra düşünce çok kötü hissediyor psikolojik olarak yıpratıcı oldukça bilmemek belki daha iyiKimyasalı aslında çoğu kadın yaşıyor o yüzden erken gecikmeden test yapmayın diyorlar ama dayanamıyoruz işte bende eylül ayında kimyasal geçirdiğimden şüpheleniyorum tedbiri elden bırakmamak lazım
Umutlarımız kasıma inşallah kötü düşünmeyelimEvet insan betalari 100 görünce çok mutlu oluyoda sonra düşünce çok kötü hissediyor psikolojik olarak yıpratıcı oldukça bilmemek belki daha iyi
Evet evet yeni ay yeni başlangıçUmutlarımız kasıma inşallah kötü düşünmeyelim
Çatlamada hamile kalmış olabilirsiniz olumsuz düşünmeyinselam kızlar. Bende övü takip ettiğim halde değerlendiremedim. Tam çatlama günü ilişki oldu. mecbur kasıma kaldım. Hayırlısı diyelim artık
Selam canım, aslında çatlamada olan ilişkide doğru neden öyle düşünüyorsun bat ne zamanselam kızlar. Bende övü takip ettiğim halde değerlendiremedim. Tam çatlama günü ilişki oldu. mecbur kasıma kaldım. Hayırlısı diyelim artık
Gelişmelerimizi konuşuruzEvet evet yeni ay yeni başlangıç
Benim de bat 24 Kasım bakalım ne zaman pik göreceğizMerhaba bende bat bugündü lekelendim adet oluyorum sanırım ovulasyon denemiştim ama olmadı testlerim silik çıkıp durdu yalancılar beni buldu bat 24 Kasım alayım yerimi
Ben bu ay ovulasyon yapmayacağım çok stres yaptı beni zaten takvimle 1 gün ara ile gösterdiBenim de bat 24 Kasım bakalım ne zaman pik göreceğiz
İnşallah testler negatif çıkınca bir de regl belirtileri başlayınca umudum tükenmiştiÇatlamada hamile kalmış olabilirsiniz olumsuz düşünmeyin
Bilmiyorum canım. Kendimi çok adapte etmişim pike o yüzden sanırım. 3 Kasım. 4 awox yaptım hepsinde gölfe vardı. Dün duratest yaptım bembeyaz çıktıSelam canım, aslında çatlamada olan ilişkide doğru neden öyle düşünüyorsun bat ne zaman
Var gibi burdaKızlar bakın dün yaptığım test bu. Şimdi bir daha yaptım ama kızım durmayınca ona bakamadan çıktım. Birazdan bakarım gidip. Bu arada lavaboda pembe misket büyüklüğünde leke gördüm. Peçeteye de geldi. Yerleşme kanaması galan mı acaba? Eşim ayağım titriyor heyecandan
Evet çok silik zaten gözle de zor görünüyor. Biraz önce dehşet bir karın ağrım oldu akıntı geldi. Bakamadım evde olmadığım için. İnşallah regl değişdir.Var gibi burda
Ay canım bariz belli yerleşme kanaması adete yakın geliyormuş zaten ama pembe mi onu bilmiyorum kahverengi diyorlardı sankiKızlar bakın dün yaptığım test bu. Şimdi bir daha yaptım ama kızım durmayınca ona bakamadan çıktım. Birazdan bakarım gidip. Bu arada lavaboda pembe misket büyüklüğünde leke gördüm. Peçeteye de geldi. Yerleşme kanaması galan mı acaba? Eşim ayağım titriyor heyecandan
Yani değişik bir renk. Benim kızımda nohut kadar pembe gelmiştiAy canım bariz belli yerleşme kanaması adete yakın geliyormuş zaten ama pembe mi onu bilmiyorum kahverengi diyorlardı sanki
Kan versene yavrum belirtiler gebelikse kanda çıkarYani değişik bir renk. Benim kızımda nohut kadar pembe gelmişti
Biliyorum canım da kan vermeye hiç vaktim yok şu anda. Regl günümü bekleyeceğim ve sanki regl oldum. Bakamadım da dahaKan versene yavrum belirtiler gebelikse kanda çıkar
Haber ver canımBiliyorum canım da kan vermeye hiç vaktim yok şu anda. Regl günümü bekleyeceğim ve sanki regl oldum. Bakamadım da daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?