• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudu kasıma kalan kızçelerim gelin birlikte moral olalım birbirimize ❣️

Benim regli 15 Ekim 21 ekimdi ama erken oldum bu ay antibiyotik kullanmıştım dişim için 26 Ekim çatlama oldu şimdi ben bu ayki erken döngüye goremi regli hesapliycam anlamadım çünkü catlamada erken oldu

Biliyorum canım teşekkür ederim ben yinede ovülasyonda yapmak istiyorum 😊
Ovülasyon ile takip için pik gün ve silikleştiği günü değerlendirin diyorlar. Benim iki gün pik olmuştu iki gün değerlendirdim ama ertesi gün silik çıkınca değerlendirmedim senin fikrin var mı bu konu ile ilgili canım ? Şimdi ara ara adet gibi sancı gelince kendimi suçluyorum keşke o günü de değerlendirseydim benim elimde olan bir şeydi ya regl olursam diye korkuyorum

Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız sadece 2 tane yapabildim uygulama 31 Ekim gösteriyordu yine de emin olmak istedim 31 Ekim akşamı yani dün akşam koyu olan test yeni çatladığını düşünerek bu sabah 8 de ilişki yaşadık 26 Ekim 27 Ekim sabahı ve 29 Ekim akşamı da ilişkim oldu. Sizce yumurta dün akşam mı çatlamış silik olan 1 saat önce yaptığım test yeni 1 Kasım saat 13.00 da

Eklentiler

• 30CCB9F9-4777-4324-813B-CCB901FE1C7C.webp
    30CCB9F9-4777-4324-813B-CCB901FE1C7C.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 15
Ovülasyon ile takip için pik gün ve silikleştiği günü değerlendirin diyorlar. Benim iki gün pik olmuştu iki gün değerlendirdim ama ertesi gün silik çıkınca değerlendirmedim senin fikrin var mı bu konu ile ilgili canım ? Şimdi ara ara adet gibi sancı gelince kendimi suçluyorum keşke o günü de değerlendirseydim benim elimde olan bir şeydi ya regl olursam diye korkuyorum
Pik ve çatlama günleri değerlendirilebilir yavrum ama şöyle birşey var sperm vücudumuzda 48 saatten fazla yaşayabilir tek ilişki olmadığından ihtimal yüksek oluyor o yüzden benimde takip etme amacım her zaman müsait olamayabiliyoruz günlerimi öğrenip kaçırmak istemem

Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız sadece 2 tane yapabildim uygulama 31 Ekim gösteriyordu yine de emin olmak istedim 31 Ekim akşamı yani dün akşam koyu olan test yeni çatladığını düşünerek bu sabah 8 de ilişki yaşadık 26 Ekim 27 Ekim sabahı ve 29 Ekim akşamı da ilişkim oldu. Sizce yumurta dün akşam mı çatlamış silik olan 1 saat önce yaptığım test yeni 1 Kasım saat 13.00 da
Silikleşmeyi bugün gördüysen yeni çatlamış yavrum 12 gün sonra test yap inşallah bebiş haberi alırız

Ben genellikle sabah yapıyorum. Eğer pik çıkıyorsa akşam tekrarlıyorum. Pik olmuş. Pik olduğu gün ve sonraki iki gün ilişki olmalıymış

Selam kızlar. Malumunuz elendim ve kasıma kaldım 🤣 6. Ay da bitmiş oldu böylelikle. Pazartesi randevu aldım ve tüm hormon vitamin değerlerime baktıracağım. Bir de ters rahim sıkıntım vardı onu da tekrar kontrol ettirip tedavisini olacağım. Bu süreçte ovülasyon takip edeceğim. Geçen ay 12. Günde pik görmüştüm. Bu ayda o civarda olur gibi. 😊

Silikleşmeyi bugün gördüysen yeni çatlamış yavrum 12 gün sonra test yap inşallah bebiş haberi alırız
İnşallah canım ama çok zor eşimin Morfolojisi çok düşük yüzde 2 ydi sigarayı bıraktı 3 aya yaklaştı 2 aya yakındır da bir sürü iyi gelecek şey kullanıyor Morfoloji yükseldiyse bir umut ama çok da umudum yok yine de tabi ki nasip kısmet 😞

Selam kızlar. Malumunuz elendim ve kasıma kaldım 🤣 6. Ay da bitmiş oldu böylelikle. Pazartesi randevu aldım ve tüm hormon vitamin değerlerime baktıracağım. Bir de ters rahim sıkıntım vardı onu da tekrar kontrol ettirip tedavisini olacağım. Bu süreçte ovülasyon takip edeceğim. Geçen ay 12. Günde pik görmüştüm. Bu ayda o civarda olur gibi. 😊
Selam canım, gününde yumurtlamanda sevindirici bir haber bence🥰

Ters rahimin tedavisi var mı bana da rahmimin ters olduğu soylendi ama hiçbir önemi yok dediler

Selam canım, gününde yumurtlamanda sevindirici bir haber bence🥰
Evet ama değerlendiremedikten sonra 🥲
Ters rahimin tedavisi var mı bana da rahmimin ters olduğu soylendi ama hiçbir önemi yok dediler
Varmış canım. Banada yok demişlerdi. Hatta çok basitmiş tedavisi. Senin ne şikayetin var mesela bu ters rahim durumunda?
Bakıyorum ama bilemedim
Bulursam etiket yapayım canım

Pik ve çatlama günleri değerlendirilebilir yavrum ama şöyle birşey var sperm vücudumuzda 48 saatten fazla yaşayabilir tek ilişki olmadığından ihtimal yüksek oluyor o yüzden benimde takip etme amacım her zaman müsait olamayabiliyoruz günlerimi öğrenip kaçırmak istemem
Evet haklısın ChatGPT de öyle demişti ama emin olamadım umarım tutunmuştur ya korunmayı bıraktığımızdan beri her ay hamilelik belirtileri görüyorum kahverengi akıntılarım bile oldu ama regl oluyorum vücudum benimle eğlenir sanırım 🤣

Benimde bat 7 kasım Geçen ay 21 Ekim'de çatlama gördüm ama bu sefer pik bile yakalayamadım 😕
Pcos var mı sende canım ? Ben piki yakalıyorum ama tecrübesizliğimden eksik değerlendirdim ilk zamanda olmadı bu ay testi doğru değerlendirdik gibi ama sanırım yine tutmadı bu aralar 3 5 saniyelik regl sancıları gelip gidiyor

Back
X