- 22 Ekim 2025
- 30
- 8
- 1
- 30
Ben de öyle düşündüm bekleyelim o zamanBence erken yavrum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle düşündüm bekleyelim o zamanBence erken yavrum
Adetten sonra 2 güne bir ilişkiyle de olabilir veya akıntı takibi ile yine de siz bilirsiniz2 3 gün erken bat olursa oda geriye atar canım ovulasyon yapacağım
Biliyorum canım teşekkür ederim ben yinede ovülasyonda yapmak istiyorumAdetten sonra 2 güne bir ilişkiyle de olabilir veya akıntı takibi ile yine de siz bilirsiniz![]()
Ovülasyon ile takip için pik gün ve silikleştiği günü değerlendirin diyorlar. Benim iki gün pik olmuştu iki gün değerlendirdim ama ertesi gün silik çıkınca değerlendirmedim senin fikrin var mı bu konu ile ilgili canım ? Şimdi ara ara adet gibi sancı gelince kendimi suçluyorum keşke o günü de değerlendirseydim benim elimde olan bir şeydi ya regl olursam diye korkuyorumBiliyorum canım teşekkür ederim ben yinede ovülasyonda yapmak istiyorum![]()
Pik ve çatlama günleri değerlendirilebilir yavrum ama şöyle birşey var sperm vücudumuzda 48 saatten fazla yaşayabilir tek ilişki olmadığından ihtimal yüksek oluyor o yüzden benimde takip etme amacım her zaman müsait olamayabiliyoruz günlerimi öğrenip kaçırmak istememOvülasyon ile takip için pik gün ve silikleştiği günü değerlendirin diyorlar. Benim iki gün pik olmuştu iki gün değerlendirdim ama ertesi gün silik çıkınca değerlendirmedim senin fikrin var mı bu konu ile ilgili canım ? Şimdi ara ara adet gibi sancı gelince kendimi suçluyorum keşke o günü de değerlendirseydim benim elimde olan bir şeydi ya regl olursam diye korkuyorum
Silikleşmeyi bugün gördüysen yeni çatlamış yavrum 12 gün sonra test yap inşallah bebiş haberi alırızKızlar ovulasyon testime bakar mısınız sadece 2 tane yapabildim uygulama 31 Ekim gösteriyordu yine de emin olmak istedim 31 Ekim akşamı yani dün akşam koyu olan test yeni çatladığını düşünerek bu sabah 8 de ilişki yaşadık 26 Ekim 27 Ekim sabahı ve 29 Ekim akşamı da ilişkim oldu. Sizce yumurta dün akşam mı çatlamış silik olan 1 saat önce yaptığım test yeni 1 Kasım saat 13.00 da
Vardı aslında.Buradan devam etmeliyim sanırım. Bat 14 Kasım. Kasim ayı konusunu ya ben bulamadım ya da pek yok
Ben genellikle sabah yapıyorum. Eğer pik çıkıyorsa akşam tekrarlıyorum. Pik olmuş. Pik olduğu gün ve sonraki iki gün ilişki olmalıymışKızlar ovulasyon testime bakar mısınız sadece 2 tane yapabildim uygulama 31 Ekim gösteriyordu yine de emin olmak istedim 31 Ekim akşamı yani dün akşam koyu olan test yeni çatladığını düşünerek bu sabah 8 de ilişki yaşadık 26 Ekim 27 Ekim sabahı ve 29 Ekim akşamı da ilişkim oldu. Sizce yumurta dün akşam mı çatlamış silik olan 1 saat önce yaptığım test yeni 1 Kasım saat 13.00 da
İnşallah canım ama çok zor eşimin Morfolojisi çok düşük yüzde 2 ydi sigarayı bıraktı 3 aya yaklaştı 2 aya yakındır da bir sürü iyi gelecek şey kullanıyor Morfoloji yükseldiyse bir umut ama çok da umudum yok yine de tabi ki nasip kısmetSilikleşmeyi bugün gördüysen yeni çatlamış yavrum 12 gün sonra test yap inşallah bebiş haberi alırız
Selam canım, gününde yumurtlamanda sevindirici bir haber benceSelam kızlar. Malumunuz elendim ve kasıma kaldım6. Ay da bitmiş oldu böylelikle. Pazartesi randevu aldım ve tüm hormon vitamin değerlerime baktıracağım. Bir de ters rahim sıkıntım vardı onu da tekrar kontrol ettirip tedavisini olacağım. Bu süreçte ovülasyon takip edeceğim. Geçen ay 12. Günde pik görmüştüm. Bu ayda o civarda olur gibi.
![]()
İmkansızda değil canım öyle düşünİnşallah canım ama çok zor eşimin Morfolojisi çok düşük yüzde 2 ydi sigarayı bıraktı 3 aya yaklaştı 2 aya yakındır da bir sürü iyi gelecek şey kullanıyor Morfoloji yükseldiyse bir umut ama çok da umudum yok yine de tabi ki nasip kısmet![]()
Ters rahimin tedavisi var mı bana da rahmimin ters olduğu soylendi ama hiçbir önemi yok dedilerSelam kızlar. Malumunuz elendim ve kasıma kaldım6. Ay da bitmiş oldu böylelikle. Pazartesi randevu aldım ve tüm hormon vitamin değerlerime baktıracağım. Bir de ters rahim sıkıntım vardı onu da tekrar kontrol ettirip tedavisini olacağım. Bu süreçte ovülasyon takip edeceğim. Geçen ay 12. Günde pik görmüştüm. Bu ayda o civarda olur gibi.
![]()
Bakıyorum ama bilemedimVardı aslında.
Benimde bat 7 kasım Geçen ay 21 Ekim'de çatlama gördüm ama bu sefer pik bile yakalayamadım21 Ekimde çatlama oldu bat 6 Kasım testte çıkar mı sence canım
Evet ama değerlendiremedikten sonraSelam canım, gününde yumurtlamanda sevindirici bir haber bence![]()
Varmış canım. Banada yok demişlerdi. Hatta çok basitmiş tedavisi. Senin ne şikayetin var mesela bu ters rahim durumunda?Ters rahimin tedavisi var mı bana da rahmimin ters olduğu soylendi ama hiçbir önemi yok dediler
Bulursam etiket yapayım canımBakıyorum ama bilemedim
Evet haklısın ChatGPT de öyle demişti ama emin olamadım umarım tutunmuştur ya korunmayı bıraktığımızdan beri her ay hamilelik belirtileri görüyorum kahverengi akıntılarım bile oldu ama regl oluyorum vücudum benimle eğlenir sanırımPik ve çatlama günleri değerlendirilebilir yavrum ama şöyle birşey var sperm vücudumuzda 48 saatten fazla yaşayabilir tek ilişki olmadığından ihtimal yüksek oluyor o yüzden benimde takip etme amacım her zaman müsait olamayabiliyoruz günlerimi öğrenip kaçırmak istemem
Pcos var mı sende canım ? Ben piki yakalıyorum ama tecrübesizliğimden eksik değerlendirdim ilk zamanda olmadı bu ay testi doğru değerlendirdik gibi ama sanırım yine tutmadı bu aralar 3 5 saniyelik regl sancıları gelip gidiyorBenimde bat 7 kasım Geçen ay 21 Ekim'de çatlama gördüm ama bu sefer pik bile yakalayamadım![]()