• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudu kasıma kalan kızçelerim gelin birlikte moral olalım birbirimize ❣️

Evet haklısın ChatGPT de öyle demişti ama emin olamadım umarım tutunmuştur ya korunmayı bıraktığımızdan beri her ay hamilelik belirtileri görüyorum kahverengi akıntılarım bile oldu ama regl oluyorum vücudum benimle eğlenir sanırım 🤣
Evet evet bende yaşıyorum 2 aydır aynı belirtileri hamileyim sanıyorum ama vücudum tepki veriyormuş sperm girdiği için 🙈

Valla kızlar şuan reglim bitsin diye gün sayıyorum çok heyecanlıyım iş stresinden dolayı yorgunluk vs çok yoğunlaşamadım işten çıkarıldım küçülme sebebiyle bu ay çok şükür daha güzel yoğunlaşacağım bir taratandan kafamı meşgul edip çok odanlanmamaya çalışacağım 🥹

21 Ekimde çatlama oldu bat 6 Kasım testte çıkar mı sence canım
Benimde bat 7 kasım Geçen ay 21 Ekim'de çatlama gördüm ama bu sefer pik bile yakalayamadım
Pcos var mı sende canım ? Ben piki yakalıyorum ama tecrübesizliğimden eksik değerlendirdim ilk zamanda olmadı bu ay testi doğru değerlendirdik gibi ama sanırım yine tutmadı bu aralar 3 5 saniyelik regl sancıları gelip gidiyor
Yok aşkım hiçbir şeyim yok herşey normal düzenli olarak her ay pik görürüm ama bu ay antibiyotik kan pıhtılaştırıcı ilaçlar ağrı kesiciler falan çok fazla kullandım ovulasyon testlerim ise bir koyulaşıp Bir silikleşiyordu bu yüzden teste göre hareket etmeyip regliden 4 gün sonra hergun ilişki yaşadım

Evet ama değerlendiremedikten sonra 🥲
Varmış canım. Banada yok demişlerdi. Hatta çok basitmiş tedavisi. Senin ne şikayetin var mesela bu ters rahim durumunda?

Bulursam etiket yapayım canım

Hiçbir sikayetim yok regl ağrılı oluyor sadece

Kızlar bende şöyle yerimi alayım Bat 20 Kasım ilk kez bu ay denemeye başladık hayırlısı olsun 😂😂

Kızlar bende şöyle yerimi alayım Bat 20 Kasım ilk kez bu ay denemeye başladık hayırlısı olsun 😂😂
Oyhh hoşgeldin Mutlaka Gün aşırı ilişki olsun 2 günde bir.pik gördükten sonra 3 gün üst üste ilişki yaşa ve stresten uzak dur.umarım güzel sonuçlar alırsın Balım

Selam kızlar benimde tahmini bat 19 Kasım regl öncesi lekelenme yaşadığım ve regl erken geldigi için. Progestan verdi doktorum onu kullanicam bu ay inşallah cift cizgiyi görelim hep beraber

Kızlar sanırım ben de elendim kasıma kaldı gibi. 19 20 pikti 18,19,20 i değerlendirdik yanlış mı yaptık bilmiyorum ilk kez ovu ile takip ettim. Sol kasık batma sol ayakta uyuşma oluyor bat 6 Kasım görünüyor. Erken gebelik testi yapsam mı bilemedim negatif görmek istemiyorum
Neden elendiğini düşünüyosun doğru günleri değerlendirmişsin

Benim de oluyordu ama kendi kendine geçti anlamadım regl berbat oluyo acillik olacak kadar ama yaşamayı öğrendim bir şekilde sebebi bulunamadı ona bağlandı
Benimde şükür regl de yok öyle bir şey. Meye ebakalım bir gideyim de anlaşılır sebebi

Evet evet bende yaşıyorum 2 aydır aynı belirtileri hamileyim sanıyorum ama vücudum tepki veriyormuş sperm girdiği için 🙈
Yaa ben bu yüzden doktora gitmeyi düşünüyordum %80 neredeyse belirti var ama sonuç hüsran oluyor acaba döllenme oluyor da tutunamıyor mu diye düşünüyorum

Valla kızlar şuan reglim bitsin diye gün sayıyorum çok heyecanlıyım iş stresinden dolayı yorgunluk vs çok yoğunlaşamadım işten çıkarıldım küçülme sebebiyle bu ay çok şükür daha güzel yoğunlaşacağım bir taratandan kafamı meşgul edip çok odanlanmamaya çalışacağım 🥹
İşten çıkarılmana üzüldüm ama kapanan bir kapı yeni umut kapılarının açılmasına sebep olsun canım bu süreçte stresi azaltmak en iyisi bütün odağını verirsin 🌸

Neden elendiğini düşünüyosun doğru günleri değerlendirmişsin
Ya forumdaki birçok arkadaş pikten sonraki gün silikleştiğinde de değerlendirmen lazımdı dedi regl olmama 4 gün kaldı ve ara ara regl sancısı çekiyorum yine de içimde bir umut var Allah gönlümüzden geçeni hayırlı bir şekilde nasip etsin hepimize ❤️❤️🥰

Benimde bat 7 kasım Geçen ay 21 Ekim'de çatlama gördüm ama bu sefer pik bile yakalayamadım

Yok aşkım hiçbir şeyim yok herşey normal düzenli olarak her ay pik görürüm ama bu ay antibiyotik kan pıhtılaştırıcı ilaçlar ağrı kesiciler falan çok fazla kullandım ovulasyon testlerim ise bir koyulaşıp Bir silikleşiyordu bu yüzden teste göre hareket etmeyip regliden 4 gün sonra hergun ilişki yaşadım
Yüksek ihtimalle kullandığın ilaca bağlı olarak böyle bir durum yaşamışsın canım çok normal önemli olan düzenli olarak her ay regl olman pik görmen. Şu an nasıl bir belirti var sende ? Benim de 6 kasımda bat

Back
X