• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudu kasıma kalan kızçelerim gelin birlikte moral olalım birbirimize ❣️

Yaa ben bu yüzden doktora gitmeyi düşünüyordum %80 neredeyse belirti var ama sonuç hüsran oluyor acaba döllenme oluyor da tutunamıyor mu diye düşünüyorum
Aynen yavrum sperm canlı kaldığı için fink atıyor içimizde buda rahim kasılmalarına sebep veriyor🙈

İşten çıkarılmana üzüldüm ama kapanan bir kapı yeni umut kapılarının açılmasına sebep olsun canım bu süreçte stresi azaltmak en iyisi bütün odağını verirsin 🌸
Açıkçası iyi oldu yavrum 30 yaşındayım çocuğa odaklanmak istiyorum umarım hemen tutar yeniden işe dönmem🙏🏻

Yüksek ihtimalle kullandığın ilaca bağlı olarak böyle bir durum yaşamışsın canım çok normal önemli olan düzenli olarak her ay regl olman pik görmen. Şu an nasıl bir belirti var sende ? Benim de 6 kasımda bat
Arada bir göğüs hassasiyetim ve regl olcakmışım gibi ağrılar var Çok fazla baş ağrısı var normalde olmazdı Duphaston kullanıyorum ondan olabilir yani bana sorarsan her ay bir belirti oluyor umutlanıyorum sonrasında hüsrana uğruyorum İlk gebeliğimde 4.ayda gebelik yakalamıştım oda hiç umursamadığım anda olmuştu.Ama bu sefer kaç ay oldu resmen her ay deniyorum olmuyor.Bakalım hayırlısı olur umarım hakkımızda.Test yaptınız mı peki sizde ne gibi belirtiler varmı?

Ya forumdaki birçok arkadaş pikten sonraki gün silikleştiğinde de değerlendirmen lazımdı dedi regl olmama 4 gün kaldı ve ara ara regl sancısı çekiyorum yine de içimde bir umut var Allah gönlümüzden geçeni hayırlı bir şekilde nasip etsin hepimize ❤️❤️🥰
Ne alaka canım takvimden bile baktığında yumurtlama öncesi günler daha verimlidir

Ya forumdaki birçok arkadaş pikten sonraki gün silikleştiğinde de değerlendirmen lazımdı dedi regl olmama 4 gün kaldı ve ara ara regl sancısı çekiyorum yine de içimde bir umut var Allah gönlümüzden geçeni hayırlı bir şekilde nasip etsin hepimize ❤️❤️🥰
Benim 31inde pik 1inde çatlama oldu ama ben 30 ekim değerlendirdim sadece öyle düşünme nasipse olur ne kadınlar var yumurtlamadan önceki günlerde olan ilişkilerimden hamile kalan

Arada bir göğüs hassasiyetim ve regl olcakmışım gibi ağrılar var Çok fazla baş ağrısı var normalde olmazdı Duphaston kullanıyorum ondan olabilir yani bana sorarsan her ay bir belirti oluyor umutlanıyorum sonrasında hüsrana uğruyorum İlk gebeliğimde 4.ayda gebelik yakalamıştım oda hiç umursamadığım anda olmuştu.Ama bu sefer kaç ay oldu resmen her ay deniyorum olmuyor.Bakalım hayırlısı olur umarım hakkımızda.Test yaptınız mı peki sizde ne gibi belirtiler varmı?
İşte hiç umursadığın anda geliyor çok takılmamak lazım fakat elde değil benim de üçüncü ayım bakalım sonuç ne olacak 🙈 benim de birçok belirti var ama sancılar batmalar çekmeler göğüste dolgunluk ama regl ile birebir aynı gibi

İşte hiç umursadığın anda geliyor çok takılmamak lazım fakat elde değil benim de üçüncü ayım bakalım sonuç ne olacak 🙈 benim de birçok belirti var ama sancılar batmalar çekmeler göğüste dolgunluk ama regl ile birebir aynı gibi
Kaçıncı Gebeliğiniz

Benim 31inde pik 1inde çatlama oldu ama ben 30 ekim değerlendirdim sadece öyle düşünme nasipse olur ne kadınlar var yumurtlamadan önceki günlerde olan ilişkilerimden hamile kalan
Nasip kısmet diyelim inşallah tutunmuştur bu ay 🙏🏻 benim arkadaşım pcoslu adetten sonraki üç günde hamile kalmış

İşte hiç umursadığın anda geliyor çok takılmamak lazım fakat elde değil benim de üçüncü ayım bakalım sonuç ne olacak 🙈 benim de birçok belirti var ama sancılar batmalar çekmeler göğüste dolgunluk ama regl ile birebir aynı
Ya ben ilk gebeliğimde sadece göğüs altında Ağrı vardı birde eğilip kalkınca bir iş yapınca sol kasığımda çok şidetli bir batma oluyordu birde yerleşme kanaması yaşadım şimdi o belirtileri arıyorum ama yok sadece reglime 3 gün kala bağırsak ugultularım çok oluyor ozamanda regli olacağımı anlıyorum ama bu sefer 10 gün kala bağırsaklarımda hareketlenme başladı🤦🏻

Bir buçuk yıldır evliyiz korunmayı bırakalı üç ay oldu ağustos ayından beri deniyoruz
Yaa yeni evlisiniz bende 1 buçuk yıldır evliyim 🥺temmuzdan beri çocuk düşünüyorum ilk gebeliğimde kayıp yaşadım.sizden hayırlı haberler bekliyorum mutlaka çünkü bu ay test yapmayacam geçen ay 2 kere kan testi 3 tane gebelik testi yapmıştım 😂

Back
X