Aynen yavrum sperm canlı kaldığı için fink atıyor içimizde buda rahim kasılmalarına sebep veriyorYaa ben bu yüzden doktora gitmeyi düşünüyordum %80 neredeyse belirti var ama sonuç hüsran oluyor acaba döllenme oluyor da tutunamıyor mu diye düşünüyorum
Açıkçası iyi oldu yavrum 30 yaşındayım çocuğa odaklanmak istiyorum umarım hemen tutar yeniden işe dönmemİşten çıkarılmana üzüldüm ama kapanan bir kapı yeni umut kapılarının açılmasına sebep olsun canım bu süreçte stresi azaltmak en iyisi bütün odağını verirsin
Arada bir göğüs hassasiyetim ve regl olcakmışım gibi ağrılar var Çok fazla baş ağrısı var normalde olmazdı Duphaston kullanıyorum ondan olabilir yani bana sorarsan her ay bir belirti oluyor umutlanıyorum sonrasında hüsrana uğruyorum İlk gebeliğimde 4.ayda gebelik yakalamıştım oda hiç umursamadığım anda olmuştu.Ama bu sefer kaç ay oldu resmen her ay deniyorum olmuyor.Bakalım hayırlısı olur umarım hakkımızda.Test yaptınız mı peki sizde ne gibi belirtiler varmı?Yüksek ihtimalle kullandığın ilaca bağlı olarak böyle bir durum yaşamışsın canım çok normal önemli olan düzenli olarak her ay regl olman pik görmen. Şu an nasıl bir belirti var sende ? Benim de 6 kasımda bat
Ne alaka canım takvimden bile baktığında yumurtlama öncesi günler daha verimlidirYa forumdaki birçok arkadaş pikten sonraki gün silikleştiğinde de değerlendirmen lazımdı dedi regl olmama 4 gün kaldı ve ara ara regl sancısı çekiyorum yine de içimde bir umut var Allah gönlümüzden geçeni hayırlı bir şekilde nasip etsin hepimize
Benim 31inde pik 1inde çatlama oldu ama ben 30 ekim değerlendirdim sadece öyle düşünme nasipse olur ne kadınlar var yumurtlamadan önceki günlerde olan ilişkilerimden hamile kalanYa forumdaki birçok arkadaş pikten sonraki gün silikleştiğinde de değerlendirmen lazımdı dedi regl olmama 4 gün kaldı ve ara ara regl sancısı çekiyorum yine de içimde bir umut var Allah gönlümüzden geçeni hayırlı bir şekilde nasip etsin hepimize
Artık fink atacağına bi yerini bulsa da bizde rahat etsekAynen yavrum sperm canlı kaldığı için fink atıyor içimizde buda rahim kasılmalarına sebep veriyor
İnşallah canımAçıkçası iyi oldu yavrum 30 yaşındayım çocuğa odaklanmak istiyorum umarım hemen tutar yeniden işe dönmem
İşte hiç umursadığın anda geliyor çok takılmamak lazım fakat elde değil benim de üçüncü ayım bakalım sonuç ne olacakArada bir göğüs hassasiyetim ve regl olcakmışım gibi ağrılar var Çok fazla baş ağrısı var normalde olmazdı Duphaston kullanıyorum ondan olabilir yani bana sorarsan her ay bir belirti oluyor umutlanıyorum sonrasında hüsrana uğruyorum İlk gebeliğimde 4.ayda gebelik yakalamıştım oda hiç umursamadığım anda olmuştu.Ama bu sefer kaç ay oldu resmen her ay deniyorum olmuyor.Bakalım hayırlısı olur umarım hakkımızda.Test yaptınız mı peki sizde ne gibi belirtiler varmı?
Kaçıncı Gebeliğinizİşte hiç umursadığın anda geliyor çok takılmamak lazım fakat elde değil benim de üçüncü ayım bakalım sonuç ne olacakbenim de birçok belirti var ama sancılar batmalar çekmeler göğüste dolgunluk ama regl ile birebir aynı gibi
Nasip kısmet diyelim inşallah tutunmuştur bu ayBenim 31inde pik 1inde çatlama oldu ama ben 30 ekim değerlendirdim sadece öyle düşünme nasipse olur ne kadınlar var yumurtlamadan önceki günlerde olan ilişkilerimden hamile kalan
Bir buçuk yıldır evliyiz korunmayı bırakalı üç ay oldu ağustos ayından beri deniyoruzKaçıncı Gebeliğiniz
Ya ben ilk gebeliğimde sadece göğüs altında Ağrı vardı birde eğilip kalkınca bir iş yapınca sol kasığımda çok şidetli bir batma oluyordu birde yerleşme kanaması yaşadım şimdi o belirtileri arıyorum ama yok sadece reglime 3 gün kala bağırsak ugultularım çok oluyor ozamanda regli olacağımı anlıyorum ama bu sefer 10 gün kala bağırsaklarımda hareketlenme başladıİşte hiç umursadığın anda geliyor çok takılmamak lazım fakat elde değil benim de üçüncü ayım bakalım sonuç ne olacakbenim de birçok belirti var ama sancılar batmalar çekmeler göğüste dolgunluk ama regl ile birebir aynı
Yaa yeni evlisiniz bende 1 buçuk yıldır evliyimBir buçuk yıldır evliyiz korunmayı bırakalı üç ay oldu ağustos ayından beri deniyoruz
çok affedersin benim de bir hafta on gün kala bağırsaklar hareketlendi bu ay bir ilkleri yaşıyorum ya reglim gecikecek ya da umut ettiğim gibi pozitifi görecem :))Ya ben ilk gebeliğimde sadece göğüs altında Ağrı vardı birde eğilip kalkınca bir iş yapınca sol kasığımda çok şidetli bir batma oluyordu birde yerleşme kanaması yaşadım şimdi o belirtileri arıyorum ama yok sadece reglime 3 gün kala bağırsak ugultularım çok oluyor ozamanda regli olacağımı anlıyorum ama bu sefer 10 gün kala bağırsaklarımda hareketlenme başladı
İkimizde yeni evliyiz daha yolun başındayız aslında çok stresli olmamak lazım kayıp yaşamanıza çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın inşallahYaa yeni evlisiniz bende 1 buçuk yıldır evliyimtemmuzdan beri çocuk düşünüyorum ilk gebeliğimde kayıp yaşadım.sizden hayırlı haberler bekliyorum mutlaka çünkü bu ay test yapmayacam geçen ay 2 kere kan testi 3 tane gebelik testi yapmıştım
İnşallah görürüz ya hayırlısı olsun herşeyinçok affedersin benim de bir hafta on gün kala bağırsaklar hareketlendi bu ay bir ilkleri yaşıyorum ya reglim gecikecek ya da umut ettiğim gibi pozitifi görecem :))
Aminnİnşallah görürüz ya hayırlısı olsun herşeyin
Selam canım, düzenli ilişki varsa gerek yok zaten ben çalıştığım için takip ettim ama verimli olmadı inşallah bu ay hepimize nasip olur akıntıylada takip edebilirsinKızlar selam. Benim de BAT 19 Kasım. Geçen ay denemeye başladık. Ovulasyonla takip edeyim dedim ama olmadı. Bu ay akışına bırakacağım
Ay bende 1,5 yıllık evliyim 3.ayımız olucaz çocuk için ama çok verimli olmadı bu ay buraya güzel haberlerimizi verelim nasipseİkimizde yeni evliyiz daha yolun başındayız aslında çok stresli olmamak lazım kayıp yaşamanıza çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın inşallahreglin gecikirse test yaparsın ben de öyle yapacağım erkenden test yapmak istemiyorum hayırlı haberleri verelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?