Umudu kasıma kalan kızçelerim gelin birlikte moral olalım birbirimize ❣️

Yaa ben bu yüzden doktora gitmeyi düşünüyordum %80 neredeyse belirti var ama sonuç hüsran oluyor acaba döllenme oluyor da tutunamıyor mu diye düşünüyorum
Aynen yavrum sperm canlı kaldığı için fink atıyor içimizde buda rahim kasılmalarına sebep veriyor

İşten çıkarılmana üzüldüm ama kapanan bir kapı yeni umut kapılarının açılmasına sebep olsun canım bu süreçte stresi azaltmak en iyisi bütün odağını verirsin
Açıkçası iyi oldu yavrum 30 yaşındayım çocuğa odaklanmak istiyorum umarım hemen tutar yeniden işe dönmem

Arada bir göğüs hassasiyetim ve regl olcakmışım gibi ağrılar var Çok fazla baş ağrısı var normalde olmazdı Duphaston kullanıyorum ondan olabilir yani bana sorarsan her ay bir belirti oluyor umutlanıyorum sonrasında hüsrana uğruyorum İlk gebeliğimde 4.ayda gebelik yakalamıştım oda hiç umursamadığım anda olmuştu.Ama bu sefer kaç ay oldu resmen her ay deniyorum olmuyor.Bakalım hayırlısı olur umarım hakkımızda.Test yaptınız mı peki sizde ne gibi belirtiler varmı?

Ne alaka canım takvimden bile baktığında yumurtlama öncesi günler daha verimlidir

Benim 31inde pik 1inde çatlama oldu ama ben 30 ekim değerlendirdim sadece öyle düşünme nasipse olur ne kadınlar var yumurtlamadan önceki günlerde olan ilişkilerimden hamile kalan

İşte hiç umursadığın anda geliyor çok takılmamak lazım fakat elde değil benim de üçüncü ayım bakalım sonuç ne olacak benim de birçok belirti var ama sancılar batmalar çekmeler göğüste dolgunluk ama regl ile birebir aynı gibi

Kaçıncı Gebeliğiniz

Benim 31inde pik 1inde çatlama oldu ama ben 30 ekim değerlendirdim sadece öyle düşünme nasipse olur ne kadınlar var yumurtlamadan önceki günlerde olan ilişkilerimden hamile kalan
Nasip kısmet diyelim inşallah tutunmuştur bu ay benim arkadaşım pcoslu adetten sonraki üç günde hamile kalmış

Ya ben ilk gebeliğimde sadece göğüs altında Ağrı vardı birde eğilip kalkınca bir iş yapınca sol kasığımda çok şidetli bir batma oluyordu birde yerleşme kanaması yaşadım şimdi o belirtileri arıyorum ama yok sadece reglime 3 gün kala bağırsak ugultularım çok oluyor ozamanda regli olacağımı anlıyorum ama bu sefer 10 gün kala bağırsaklarımda hareketlenme başladı

Bir buçuk yıldır evliyiz korunmayı bırakalı üç ay oldu ağustos ayından beri deniyoruz
Yaa yeni evlisiniz bende 1 buçuk yıldır evliyim temmuzdan beri çocuk düşünüyorum ilk gebeliğimde kayıp yaşadım.sizden hayırlı haberler bekliyorum mutlaka çünkü bu ay test yapmayacam geçen ay 2 kere kan testi 3 tane gebelik testi yapmıştım

çok affedersin benim de bir hafta on gün kala bağırsaklar hareketlendi bu ay bir ilkleri yaşıyorum ya reglim gecikecek ya da umut ettiğim gibi pozitifi görecem :))

İkimizde yeni evliyiz daha yolun başındayız aslında çok stresli olmamak lazım kayıp yaşamanıza çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın inşallah reglin gecikirse test yaparsın ben de öyle yapacağım erkenden test yapmak istemiyorum hayırlı haberleri verelim birbirimize

çok affedersin benim de bir hafta on gün kala bağırsaklar hareketlendi bu ay bir ilkleri yaşıyorum ya reglim gecikecek ya da umut ettiğim gibi pozitifi görecem :))
İnşallah görürüz ya hayırlısı olsun herşeyin

Kızlar selam. Benim de BAT 19 Kasım. Geçen ay denemeye başladık. Ovulasyonla takip edeyim dedim ama olmadı. Bu ay akışına bırakacağım

Kızlar selam. Benim de BAT 19 Kasım. Geçen ay denemeye başladık. Ovulasyonla takip edeyim dedim ama olmadı. Bu ay akışına bırakacağım
Selam canım, düzenli ilişki varsa gerek yok zaten ben çalıştığım için takip ettim ama verimli olmadı inşallah bu ay hepimize nasip olur akıntıylada takip edebilirsin

Ay bende 1,5 yıllık evliyim 3.ayımız olucaz çocuk için ama çok verimli olmadı bu ay buraya güzel haberlerimizi verelim nasipse

Kızlar benim de 3.ovulasyon denemem olacak bu regl bitince bir dolu bir boş mu olması lazım yoksa pik günü ve sonraki iki gün mu çok önemli benim kafam karıştı bunu bir türlü anlamadım mayistakinde pikten sonraki gün tek ilişki ile kimyasal gebeligim olmuştu bu ay pik öncesi günü ve pik gününü değerlendirdim pik sonrasını değerlendiremedik olmadı kafam çok karışık yardımci olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…