UMUDU KIRILMIS ANCAK YINE DE MAYIS 2015 DE HAMILE KALMAYI ISTEYENLER :)

loveispink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
273
65
Kızlar merhaba,
Nisan ayinda klomenle hamilik beklemek konulu baslik acmistim ancak olmadı :KK43: Mayis ayi için ins artik. Nisanda ilk defa klomen kullanmistim olmadi. PKO luyum ve 9 aydir bebisimiz olmuyor.Mayis ayında doktorumla yeni bir tedavi icerisinde olacagim ancak ne olacago belli degil. Adetin 2.gunu gidecegim. Bakalim burda dertleselim. Umudumuz kırıldı yorulduk ama herseyin vakti var demekki. Dualarla...

Hayırlı olsunnn topigin inşallah uğur getirir üzgün ifade yok kotuyu. cagirmayalimmm :)))

onlardan biride benim. bir buçuk uıllık evliyim benimde bir yıldır olmuyor bi tane düşüğüm var üstünden bir yıl geçti bi daha olmadı nisanda klomen kullanmıştım olmadı . doktorum adetin 3.günü çğırdı bakalım ne dicek inşallah bu ay alırız güzel haberleri

Kizlar ins Mayıs ayinda Rabbim hepimize saglikli ve hayirli bebisler nasip eder. Bu arada teşekkür ederim topik icin. Ins hepimize ugur getirir kizlar. Hepimiz derdimizi paylaşalım olmaz mi :) ben gecen hafta cok uzgundum yine bebis olmayinca ama simdi yine bir sonraki aya bakiyorum...

uzulmek yok herseyin basin moral havalar mis balkonda kahvalti sezonunu actim bile :)))))

Ohh mis mis ne guzel oluyor :) dogru diyosum pozitif olunca ins olucak hersey Allahin izniyle :)

Aynen olucak yalnızlık allaha mahsus kurban olduğum allahim bizede cennet kokuyu tatdiricak aminnn

Nisan malum hüsran. Cok sıkıldım ama beklemekten başka şansimiz da yok ki. Dua edebiliyoruz sadece ve bekliyoruz. Hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah saglikli sihhatli. Guzel haberler verelim birbirimize

kizlar bu ay doktorum yine klomene devam ettirecek sanirim yarin kontrolum var . bende bugun aslanpencesi icmeye basladim gecen aylarda prolaktin icin icmistim faydasini gordum saracoglu diyor ki yumurtaniz gelisiyor catliyorda olabilir ama ici bossa dollenmez bu aslanpencesi bunun icin iyi geliyormus duydunuz mu hic

Kizlar bugun evde buyuk bir temizlik yaptım sırf kafam dagilsin diye saatlerce temizlik yaptim. 87 dogumluyum ve en cok kafami yoran sey gec yaşta anne olmak cok takiyorum :KK43: suan hamile kalsam 29 yaşında doğacak. Cok mu gec kaldim yaaa :KK43:

Kizlar bugun evde buyuk bir temizlik yaptım sırf kafam dagilsin diye saatlerce temizlik yaptim. 87 dogumluyum ve en cok kafami yoran sey gec yaşta anne olmak cok takiyorum :KK43: suan hamile kalsam 29 yaşında doğacak. Cok mu gec kaldim yaaa :KK43:
hic gec degil saglikla sihhatle gelsinde insaallah arkasindan bi tane.daha yapar beraber buyutursun.insaallah :-) vmbende 90 dogumluyum

Topiğin hayırlı olsun bol bol gebelik haberleri paylaşılsın inşaallah yaşın hiç geç değil Rabbim sağlıklı sıhhatli versin inşaallah gerisi boş bende nisanda ilk defa ilaç kullandım ama bu ay kullanamadım zaten kullanmakta istemiyorum Mayıs ayını bekliyorum bir umutla bakalım hayırlısı artık bir yakışıklım var çok şükür ona KARDEŞ arıyoruz inşaallah en kısa zamanda haberini alırız....

Bende 90 dogumluyum canm 2 seneye yakın evliyim yaşla alakası yok takıntı yapma canm yeterki gönlünü ferah tut

Ne bilim ya hep takiyorum 26 yasinda evlendim :KK43: esimle bekledik baya isler gucler okul falan derken. Bizde 2 seneyi doldurcaz yaza. Ilk sene istemedim ve buyuk bir hataymis :KK43: bu sene dogmasını istiyoduk gecen yaz basladik istemeye ama kader iste hersey farkli gelisiyor :KK43: yaza 28 oluyorum ne bilim simdiden yasimiz geciyo gibi geliyor hep kizlar yaaa :KK43: :KK43:

4 Yıldır Evliyim ve pko var bende. Hiç korunmadım çocuğumuz olmadı ama kafama takmadım istemiyorduk sadece olursa kısmet dedik ama artık çok istiyorum. 13 nisanda regl oldum 5 gün klomen kullandım doktorum ilişki dedi 2 gün boyunca sonra yine çağırdı yumurtan biri 22 diğeri 11 mm dedi hemen Ovitrelle iğne yaptı gün aşırı ilişki verdi. Bugün 3 gün oldu iğne olalı ama her ilişkide canım yanıyor Ağrıdan ölüyorum acaba Çatladımı yumurta çok sabırsızım okumadığım sitekalmadı

Canim bende pkoluyum ve klomen sadece verdi doktor. Igne kullaninca genelde catliyormus zaten. Sen canini skma canim catlamistir. Bende gun asiri yaptim olmadi :KK43: kafaya cok takmamaya calis canim. Bide her gece deneyenlerin genelde oluyor

Her gece denemeye karşı eşim sperm kalitesi düşüyormuş inşallah çatlamıştım güzel haber alırım Cumartesi yine randevum var. Allah'a şükür doktorum çok iyi ve ilgili sürekli kontrol Altın'da tutuyor her hafta gidiyorum muhakkak

Kizlar ben de pkoluyum. Bir yildan fazladir deniyoruz.ise yarar mi bilmem ama Ilk defa mayis ayinda klomen kullanmaya baslicam inşallah. Umarim faydasini görürüm ve hayırlı sonuclara ulasiriz

X