Umudumuz ağustos diyenler buyrun beraber ilerleyim......

7nbitirdin

Rabbim mucizem sana emanet
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
245
25
48
slm herkese kızlar Allah'ım bir an önce bizimde yüzümüzü güldürsün bayağı sıkıntılı zamanlar geçirdim ve psikolojik olarak bitmiş vaziyetteyim..Öncelikle 11 aylık evliyim ilk günden beri çocuk istiyoruz ve nisan ayında hamile kaldım ama pıhtılaşmadan dolayı kaybettik sonuç kürtaj oldum ve çok sıkıntı yaşadım.Daha sonra aradan 1 ay geçti ve yumurtalığımda kist patladı ve şuanda hiç çocuğum olmuycakmış gibi geliyo ama umudumuda yitiremiyorum bu ay çalışmalara tekrar başlıyoruz hadi beraber ilerleyelim ve sıkıntılarımızı iyiliklerimizi paylaşalım...

canım yumurtalık kisti patlayıp çocuk sahibi olan bi arkadaşım var endişelenme herrşey olacağına varıyor canım.Varsa kısmetimizde o önümüze çıkar zaten,insanlar korunurken hamile kalıyor...Boşver güzelim hakkımızda hayırlısı olsun..

öyle diyorum ama çıldırmayada az kaldı valla...bugün ovulasyon testi yaptım koyu ama diğerli aynı değil cuma günüde yumurtlama günüm diye hesaplıyorum kocacımda cuma günü geliyor inşallah kaçırmam valla kaçırırsam üzülürüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…