Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım ya inşallah aynen sağlıklı olsunda hayırlı evlad olsunda cinsiyeti farketmez.

rabbim gönlündeki muradına nail etsin inşallah.
çok içten bi msjdı hani kucağına alır ısırır sever dişlerini sıkarsın ya okurken o duyguya kapıldım.

Ohh masallah topic kalabalık ama ben katılamıyorum,kwalidemler yemege gelcekler..opuyorum hepinizi.

bazı arkadaşloara duyurulur yani kaç aydır bir kere bile kız doğurup adını semi koyduğunu görmediler rüyalarında

:26::26::26::26::26::26::26:

yani bende unutmayı tercih ederdim fakat pekte mümkün kılmıyolar avaz avaz bi ay önceden başlıyorlar
eeeee semicim onlarda olsunda biz önemli değiliz zaten.

aminnnnnnnnnnn inşallah kuzum bizim bebişler sevgi manyağı olacaklar heralde ne çok istiyoruz bilseler :)
Ohh masallah topic kalabalık ama ben katılamıyorum,kwalidemler yemege gelcekler..opuyorum hepinizi.

tatlımmmmmmmmmmmmmmm kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnn ...öpüldünn

o kadar inanıyorum kşi birgün bu şekilde anneler gününü kutlayıp bugünleri buruk bir şekşlde hatırlyacacağımıza
sınavdayız ve işallah kazanıcaz
yakındır kızlar

kızlarrrrrrrrr bende kaçıyorumkociş gelmeden hazırlanayım dışarı çıkıcaz hediye vs..öpüyorum sizi güzel yanacıklarınızdan

adet döneminde pek hayal kuramıyorum ( inş. semicim bizimde ailelerimiz böle genişler
anneler gününe özel bişi yapmayacağım annemde k.valide de başka şehirde...
kaynanama küstüm dedim kadın 2 aydır aramıyo beni aslında niyetim ciddi değildi eşim sölemiş o da fırsat bildi sanırım konuşmuyoruz
karşılaşsak can ciğer oluruz ama birbirimize düşkünlüğümüz yok onun tek aşkı oğlu :))

Bu ne şimdi semi az önceki reklamı geçtin yani

görmemezlikten duymamazlıktan gelmekten iyidir canım
nedir yani evet anneler günü evet biz anne değiliz
ne yapalım oturup ağlayacakmıyız.bizim bir suçumuz mu var bir yanlışımız mı var
ya da çocukları olanların bir fazlaları ya da onlar süper insanlar mı
eeee o zaman vardır rabbimin bir bildiği
vardır bunun için bize bir hayır
bizi yaradan bizim için ne yazdıysa obu yaşayacaz
daha fazlası gelirmi elden
beterin beteri var ne yapalım bize sabır ve tevekkül düşüyor.ağlamayacağım ağlasamda yıkılmayacağım.hayatı kendime zindan etmeyeceğim.YARIN ÇOCUĞU BİR HEDİYE İLE GELİNEN ANNE NEYSE BENDE OYUMkendimde bir eksik görmüyorum
ve onların dertsiz olduğunu kim söyleyebilirçbizim bebeğimiz yok dertliyiz
olupta ne dertleri olan var.düzen bu ne yapalım
bana kızacağınızı tabiki biliyordum ama göze aldım.katılmayabilirsiniz ama ben tam oplarakta böyle düşünüyorum.
adet belirtilerim var.her ay olduğu gibi.ben üzerime düşeni yapmadım mı daha ne yapayımyaaa

canlarım bende kaçıyorum kociş aradı akşam dışarı çıkacakmışız çok mutlu oldum
evde çok sıkılmıştım (
hepinizi çok öpüyorum görüşürüz

mücvadeleye devam ama
kendinize haksızlık etmekten vazeçin artık.kendimize acımaktan vazgeçelim artık.
biz o çevremizde gördüğümüz bir sürü anneden çok daha anne olucaz ALLAHIN işzni ile.rabbim büyük görüyor yaptıklarımızı yaşadıklarımızı.o izin vermezse yaprak kıpırdarmı acaba.yarın anneler günüymüş iyi bende annemin anneler gününü kutlarım işte.çok mu dertbir dahakine işallah bebişim olur
olmazsa işallah birdahakine olur

Tamam bişey demedim bu ne şiddet ve celal şaka etmiştum ben oni ama sende baya doluymuşssun yani iyi boşalttın.

bende çıkıyorum akşamada yokum belki yarın yarından sonrada olmam hoşçakalın kızlar öpüldünüz.

Tamam bişey demedim bu ne şiddet ve celal şaka etmiştum ben oni ama sende baya doluymuşssun yani iyi boşalttın.

evet nevacım doluydum bana inanıyorsan sebebini söyleyeyim
sebebi zannettiğin şey değil.kendi duygularımın patlaması falan değil.gerçekten arkadaşlarımın üzülmesine melankolik durumlarına üzülüyorum canım.
bende 1 2 aydır var zaten bir tuhaflık.olmaması gerektiği kadar iyiyim bu konuda.
heba edilmiş günlere üzülüyorum yarın ölömeyeceğim ne malum.
yazılan neyse o olacak ağlasakta oynasakta.yanlış mı
amannnnnnn durumundayım yani.
neyse tatlım benim işim çıktı.görüşürüz akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…