bak ben o reklamada sayfaya girmemde zaman aldığı için kızmıştım
başka birşeyden değil.hadi ya hem çıkıcam diyorum hem yazıyrum
komşum çaya çağırdı bayatlayacak yahu
tamam semi ben seni anladım bende rahatım sadece çabuk etkileniyorum bazen o kadar aslında doğru en kötü bulaşı hastalık bu normalde yenmek için buradayız neyse ne tamam hadi kolay geşsin.
bende o sebepten kızdım zaten anneler günü bana birşey ifade etmiyor çocukum ben daha annem aklıma geliyor sadece
:) canımm benim,bende sabak kallktığımda bi garip oldum ama geçti sonra,bebeğim olduğunu falan görürdümde,ilk kez doğum yaptığımı gördümaminn canımmmmmmmmmm inşallah tez elden topikçe hamile kalsak bayramımız olur heralde ya ...keşke öyle olsa hepimiz hamile kalsak bir andagelsin halaylar zurnalarrrrrrrrrrrrrrrr davullar sonra bende bir keresinde doğurmuştum rüyamda sonrada uyanınca oturup ağlamıştım bebğim nerde diyee hayır olsun kuzum
canımmm benimne güzel yorumlamışşın ALLAH cc razı olsun tatlımBEN BENİMKİNE EL BLENDERI ALACAM ÇÜNKÜ GEÇEN GİTTİĞİMDE PATLATTIM ANNEMEDE NEVRESİM TAKIMI ALAYIM DİYORUM EEE EVDE LAZIM OLAN BİŞEY.
TATLIM DOĞUM YAPMAK SIKINTIYI ATMAK DİYE BİLİYORUM İNŞALLAH.
BEN BİKERESİNDE BİR APARTMAN DAİRESİNİN EN ZİRVE ODASINDABEBEK DOĞURDUM TAM 4 TANE O DA EVİMİ AYIRMAYA İŞARETTİ SANIRIM
datlum benim
diğer yarım
sen bırak minali direk semi koy
hayıur olsun tatlım.güzel rüya yaşadığın üzüntünün sona erdiğinin işareti bence canım
dün girdim ama geçti baktım kimse yok başka topiğe misafirliğe gittim sonrada yattım zaten.
canım inşallah bebeğimin kesesini görmeye gidecegim
yine kimsecikler yok neyse bende baktım öle herkese datlu rüyalr diyorum ben yarın sabak k.valdeme kahvaltıya gidiyorum akşama gelirim inşallah öpüldünüz kuzucuklarım.
tume senin bat 6 sıydı sen olmadınmı acaba tatlım eminedende ses çıkmadı:26:
ehh neva ben sana ne diyim???? Kız yumurtan çatladımı çatlamadımı niye yazmadın??merak ediyoruz burda!!!!Inşş çatlamıştırrrr
sanada selammm edacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?