iyi geceler güzel topiğimin güzel insanları
oley melodi geldi valla masala cvp yazıp pc,yi kocişe vericektim baktım gelmişin ay veremem melodi gelmiş dedim kocişte tuhaf tuhaf baktı garibim.
iyi teyzesi uyuyorlar çok tatlılar aslında sabah okulun bahçesinde kucağıma bi koşuşları vardıki içim sokasım geldi.nasılsın güzelim napıyor çocukların?
iyi teyzesi uyuyorlar çok tatlılar aslında sabah okulun bahçesinde kucağıma bi koşuşları vardıki içim sokasım geldi.
tam olarak değil kısmen öğlen ben alıyorum okuldan akşama kadar sonra eski bi komşuları var burda onun kızıyla evlerinde uyuyorlar kendi yataklarında uyumak istediler.ay ne güzel ya sevap işte ben severim çocukları şimdi sendemi kalıyorlar peki
tam olarak değil kısmen öğlen ben alıyorum okuldan akşama kadar sonra eski bi komşuları var burda onun kızıyla evlerinde uyuyorlar kendi yataklarında uyumak istediler.
bende severim canım ya ama nebiliyim bi hafta çok gelmişti sorumluluk almak istemiyordum pimpirikliyim zaten azıcık sesimi yükseltsem 5 6 kez özür dilerdim yiğenlerimden.
valla ya nevardı bukadar hassas olucak anlamadım.hassas insan seni :)olsun kuzum napıcan idare edersin geçiverir zaman ..bende arkadaşlara gittim bugün oturduk muhabbet falan birinin 2 yaşında diğerininde 5 yaşında oğulları var bana diyorlar oh tadını çıkar bu günlerin iadesi olmuyor çocuklaar doğduktan sonra diye bi güldüm bi güldüm
orkide bebğin kesesini görmüşsün kuzum hayırlı uğurlu ve sağlıkla gelsin inşallah canım benim
valla ya nevardı bukadar hassas olucak anlamadım.
tipim hiç öyle değil ama
bigün abimin oğlunu defalarca uyardığım bi konuda aynı şeyi tekrarlayınca azıcık omuzlarından tutup silkelemiştim sonra karşısında oturup ağlayarak beni affetmesini istemiştim
eeee doğru aslında kendimize zehir ediyoruz birazcık oluruna bırakmak bugünlerin tadını çıkartmak lazım
canım ben kaçıyim görümcem aradı yarın bana gelicekmiş bende kayınvalıdemide aradım sende gel diyeuyuyim bari kusursuz olmam lazım.
canım benim şaka bi yana azcık oluruna bırak bi hafta kala ne diye test yapıp kendinide yıpratıyorsun bak diğer bebişinde oluruna bırakmışsın 8 haftalıkken öğrenmişsin biraz bırak bakalım düşünme belki bu rahatlık çift çizgiyi gösterir.kız alemsin şuleeyufka yürekli arkadaşım benim ...reglime bir hafta var test yaptım negatif bu tek çizgi delii ediyorrrr beniiii ama hiçte karamsar değilim artık oluruna bıraktımmm güzel günlerin tadını çıkarmak lazımmmm yahu
kusura bakmakmı al bendende kocaman bi yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.tamam tatlımm öpüldünnn çokk..yani bu saatte haber mi verilir kusura bakma görümcene koca bir yuhhhhhhhkolay gelsin yarın sannnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaa
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hamilelerin duaları kabul olurmuş dualarında olalım canım benim hayırlı olsun darısı pıt pıtlarına inşallah.evet çok şükür gördük allahım inşallah en kısa zamanda darısı sizlere olsun
evet çok şükür gördük allahım inşallah en kısa zamanda darısı sizlere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?