aayyy allah yardımcın olsun. aynı evi paylaşmak zor beeee...
valla ben yazın 2-3 gün yazlıkta beraber kalmaya dayanamıyorum allah sana güç kuvvet versin.
peki k.peder varmı?
boşver kendini üzmeye değmez bu tarz insanlar için valla.
sen sadece kafan ne diyosa onu yap.
eee kızmıyomu pc basında oturunca tatlım. onada söyleniyodur belki.
buda kayınvaldene
evet ya sıkıntı bastı ne yapsam diye.:18:şulemmmmmmmmmmmmm bizi bırakıp gidemedinnn ayol
offfffffffffffffffffffff ya ben gelemiyicem.:84::84:
içmeee tumeee içme bidaaaa
ben çok severim
yılda bir iki kez yaparım ama tüm tencereyi ben yerim
ne güzel tatlım işallah pıtpıtlarıda duyacaksın.rabbim bebişine ve sana sağlık versin
ay bu problemin çözümü çok basit tatlım
yapma hiçbirşey görsün sengul ne yapıyormuş
deneyeceğim inşallah canımmm,
ay bende düdüklüde yaparım inannn :) pişmek bilmiyorki tencerede ben bide sabırsızım bekleyemem öylee
ben çorumdayım nasıl olcak ooo
neden gelemiyorsunuz kızlar ya.bakın masala izmir den gelecek tatlım benim.
valla ya nevardı bukadar hassas olucak anlamadım.
tipim hiç öyle değil ama
bigün abimin oğlunu defalarca uyardığım bi konuda aynı şeyi tekrarlayınca azıcık omuzlarından tutup silkelemiştim sonra karşısında oturup ağlayarak beni affetmesini istemiştim
eeee doğru aslında kendimize zehir ediyoruz birazcık oluruna bırakmak bugünlerin tadını çıkartmak lazım
ya bende öyleyimdir.bir hassasım bir hassasım.mesela görümcemin çocukları bir bağırırım kalırlar öyle
dersmi çalışmıyorlar gönderirim başka bir odaya tamam çalışıcam diyene kadar
görümcelerim bıkınca çocukları bana göndermekle tehdit ediyorlar
ama sorun yengenizi seviyormusunuz diye
çoooooo..k derler
evet ya sıkıntı bastı ne yapsam diye.:18:
selam kızlar.....
çok yazamıyorum biliyorsunuz yine telden girdim...
karacım değerin yükselmiş maşallah canımrabbim bebeğini sana bağışlasın..
sengülcüm daha iyiyim çok sağol tatlım, ilaçlar fayda ediyor..
orkideciğim ne güzel bebişin kesesi görünmüş, Allahım kalp atışlarını da dinlemeyi nasip etsin, dünyanın en güzel sesi bu :))
kızlar ben bugün çoookkk kötü bir şey yaptım, 4,5 aydır sigara içmiyordum ama bugün sigara içtim...
kız semi korkudan seviyoruz demesinler:18::18:
ben çok severim
yılda bir iki kez yaparım ama tüm tencereyi ben yerim
ne güzel tatlım işallah pıtpıtlarıda duyacaksın.rabbim bebişine ve sana sağlık versin
ay bu problemin çözümü çok basit tatlım
yapma hiçbirşey görsün sengul ne yapıyormuş
:44::44:önce fasulyeyimi koyuyosuuunilginççççç
evet tatlım.k.validemden öğrendim
hepsini doğrayıp harmanlıyorum üzerine az salça ve az su
kapak kapalı pişir
dadından yenmiyor(abartmasam mı ) uğraşmıyorum soğan kavurmakla falan
tavsiye ederim
ya aslında şeytan diyoki haşhaşlı kek yap tamam şerbetli bi tatlı bu yav gıcık oldum saat 12,de haber verirlirmiçaya geliyorlarsa yap bir kısır yada mercimek köftesi tatlım yanına da tatlı kakaolu büsküvi pastası bide hindisten cevizli kurabiye oldu bitti seçenekler çoğaltılabilir tabiiside
şulecimö yazdıklarını okuyuncakaldım
neden yıprattın kendini canım o kadar
anlamadın mı kuzum
bu dünyada kimseye yaranamazsın ne kadar verirsen ver daha fazlasını isterler.kullanırlar.
unutma önce sen.
böyle yazınca çok kötü biri gibi hissettim kendimi ama yanlışta anlaşılmayayım
dediğim herşeyin bir ölçüsü var.mesafeni kur ki seni kullanamasınlar
ya ben hiç bu kadar özverili olamadım bendemi yanlışım acaba
yoksa ben çok kötü birimiyim ya:44:
ya aslında şeytan diyoki haşhaşlı kek yap tamam şerbetli bi tatlı bu yav gıcık oldum saat 12,de haber verirlirmi
kısır yapamam görümcemin çocuklarını görmen lazım valla melodi iç çamaşırı çekmecelerimi bile karıştırıyolar tamam arkalarından bi temizlik şart olucak ama bile bilede lades edemem
yok kuzum ben geldim ya onadan gidemedi şulecimşulemmmmmmmmmmmmm bizi bırakıp gidemedinnn ayol
anaaa kız koskoca görümce geliyor kısırla kurabiyeyle olurmu hani bunun poğaçası çöreğiçaya geliyorlarsa yap bir kısır yada mercimek köftesi tatlım yanına da tatlı kakaolu büsküvi pastası bide hindisten cevizli kurabiye oldu bitti seçenekler çoğaltılabilir tabiiside
kız semi korkudan seviyoruz demesinler:18::18:
hımmm :44labilir
yok kız otorite kurdum üzerlerinde ama zorunlu yani yoksa kimseyi dinlemeyecekler
yoksa gerçekten severler beni çünki çok ilgilenirim.önceki gece bendeydiler anneleri yanlarında yenge yenge herşeyi bana diyorlar başımı şişirene kadar o kadar yani
unuttum tatlım ya
kontrol panali
profilimi düzenle
kişisel rütbe ye yaz ne istiyorsan
değişiklikleri kaydet
ya aslında şeytan diyoki haşhaşlı kek yap tamam şerbetli bi tatlı bu yav gıcık oldum saat 12,de haber verirlirmi
kısır yapamam görümcemin çocuklarını görmen lazım valla melodi iç çamaşırı çekmecelerimi bile karıştırıyolar tamam arkalarından bi temizlik şart olucak ama bile bilede lades edemem
kayınvalidemleri kasdediyosun sanırım ah semicim kocişi seviyordum oda daha tam olarak sahiplenmemişti arada kalmaktanda bıkmış piskolojisi bozulmuştu 10 aylık evliyken boşanma aşamasına geldim 3 ay annemlerde kaldım sessiz olumak eşimin geçekleri görmesi için sabretmem lazımdı gerçi hiç bişey değişmedi hala fırsatını buldukları yerde tepeme çıkıyorlar kociş yokken tabi.şulecimö yazdıklarını okuyuncakaldım
neden yıprattın kendini canım o kadar
anlamadın mı kuzum
bu dünyada kimseye yaranamazsın ne kadar verirsen ver daha fazlasını isterler.kullanırlar.
unutma önce sen.
böyle yazınca çok kötü biri gibi hissettim kendimi ama yanlışta anlaşılmayayım
dediğim herşeyin bir ölçüsü var.mesafeni kur ki seni kullanamasınlar
ya ben hiç bu kadar özverili olamadım bendemi yanlışım acaba
yoksa ben çok kötü birimiyim ya:44:
hiç napsın oturuyor azcık uyarsamda sinirlenip çocukları dövüyor kaldıkı kapıyı kilitlemekçocukları çekmeceleri karıştırırken görümcen ne yapıyor canım
kapını kilitle canım
ya da ben de geleyim
hem haşhaşlıdan yerim
şulecimmmmmmmmm iyiii sabır varmış sendeeeeeeeeeeeeee canımm ya..iyiki bu zor günler geride kalmış canım yaaa..ben heralde oynatırdım kafayı manisaya ziyaretime gelirdinizkayınvalidemleri kasdediyosun sanırım ah semicim kocişi seviyordum oda daha tam olarak sahiplenmemişti arada kalmaktanda bıkmış piskolojisi bozulmuştu 10 aylık evliyken boşanma aşamasına geldim 3 ay annemlerde kaldım sessiz olumak eşimin geçekleri görmesi için sabretmem lazımdı gerçi hiç bişey değişmedi hala fırsatını buldukları yerde tepeme çıkıyorlar kociş yokken tabi.
kötü filan değilsin doğru olan senin yaptığın aslında ben dizginleri ellerine vermek zorundaydım yoksa mahalle kadınları gibi olurduk.
al sana küçük bi örnek daha bi sabah kocişi işe yolladım odaya girdim arkamdan eşimin pantolonlarını kapıya fırlatıyor görümcem metal düğmelerde cama çarpıyor.
çay içtiğim kupaları saklıyordu.
evdeyken temizlik yapıyordum arkamdan tekrarlıyor yaptığım işi.
yapmayıncada süpürgeyi kapıma vura vura süpürüp bağrıyordu bu ev otelmi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?