Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amiiin canım sağolasın. gerçekten zor.kayınpederim vefat etmiş ben gelmeden önce yani.şuan yok görümceme gitti.ama normaldede laptopya odama alıyorum odamdsa takılıyorum bebişim

offfffffffffffffffffffff ya ben gelemiyicem.:84::84:

evet ya sıkıntı bastı ne yapsam diye.:18:

çaya geliyorlarsa yap bir kısır yada mercimek köftesi tatlım yanına da tatlı kakaolu büsküvi pastası bide hindisten cevizli kurabiye oldu bitti seçenekler çoğaltılabilir tabiiside

sevindim cnm iyi olmana ayrıca sigara için kötü olmuş diycem malesef çünkü bende 1,5 ay ağzıma sürmedim.1 taneden bişey olmaz deyip içtim ve gene paket alıyorum inş.sen benim gibi olmasın bitanem...

şulecimö yazdıklarını okuyuncakaldım
neden yıprattın kendini canım o kadar
anlamadın mı kuzum
bu dünyada kimseye yaranamazsın ne kadar verirsen ver daha fazlasını isterler.kullanırlar.
unutma önce sen.
böyle yazınca çok kötü biri gibi hissettim kendimi ama yanlışta anlaşılmayayım
dediğim herşeyin bir ölçüsü var.mesafeni kur ki seni kullanamasınlar

ya ben hiç bu kadar özverili olamadım bendemi yanlışım acaba
yoksa ben çok kötü birimiyim ya:44:

canım zaten eşimde gördü eşime hep öyle konuşuyordu...bir gün annaneme gitmek zorunda kaldım mutfağı yaptırmıştık tüm temizliğini filan bitirdim sadece yerleştirilecekti.o gün annaneme gittimeşim eve dönerken aldı beni eve geldik hiç birşey yapmamıştı.o da gördü çok iyi oldu yani en azından biliyor artık..yapıp yapmadığımı

çaya geliyorlarsa yap bir kısır yada mercimek köftesi tatlım yanına da tatlı kakaolu büsküvi pastası bide hindisten cevizli kurabiye oldu bitti seçenekler çoğaltılabilir tabiiside
ya aslında şeytan diyoki haşhaşlı kek yap tamam şerbetli bi tatlı bu yav gıcık oldum saat 12,de haber verirlirmi
kısır yapamam görümcemin çocuklarını görmen lazım valla melodi iç çamaşırı çekmecelerimi bile karıştırıyolar tamam arkalarından bi temizlik şart olucak ama bile bilede lades edemem

hayır semiiii iyi birisin hatta şu nikin altına yazı nsıl yazılıyor bana anlatırsan daha iyi olacaksın kuzum

anammmmmmm ne haşarı çocuk bunlar yahu ayıp ayıpdimi ama..bak kurabiyem güzel olar vallaa ondaan yapılabilier ..poğaça yapabilirsin sen hamaratsın kız yaparsın bişiler

şulemmmmmmmmmmmmm bizi bırakıp gidemedinnn ayol
yok kuzum ben geldim ya onadan gidemedi şulecim

anaaa kız koskoca görümce geliyor kısırla kurabiyeyle olurmu hani bunun poğaçası çöreği

unuttum tatlım ya
kontrol panali
profilimi düzenle
kişisel rütbe ye yaz ne istiyorsan
değişiklikleri kaydet

çocukları çekmeceleri karıştırırken görümcen ne yapıyor canım
kapını kilitle canım
ya da ben de geleyim
hem haşhaşlıdan yerim

kayınvalidemleri kasdediyosun sanırım ah semicim kocişi seviyordum oda daha tam olarak sahiplenmemişti arada kalmaktanda bıkmış piskolojisi bozulmuştu 10 aylık evliyken boşanma aşamasına geldim 3 ay annemlerde kaldım sessiz olumak eşimin geçekleri görmesi için sabretmem lazımdı gerçi hiç bişey değişmedi hala fırsatını buldukları yerde tepeme çıkıyorlar kociş yokken tabi.
kötü filan değilsin doğru olan senin yaptığın aslında ben dizginleri ellerine vermek zorundaydım yoksa mahalle kadınları gibi olurduk.
al sana küçük bi örnek daha bi sabah kocişi işe yolladım odaya girdim arkamdan eşimin pantolonlarını kapıya fırlatıyor görümcem metal düğmelerde cama çarpıyor.
çay içtiğim kupaları saklıyordu.
evdeyken temizlik yapıyordum arkamdan tekrarlıyor yaptığım işi.
yapmayıncada süpürgeyi kapıma vura vura süpürüp bağrıyordu bu ev otelmi diye.

çocukları çekmeceleri karıştırırken görümcen ne yapıyor canım
kapını kilitle canım
ya da ben de geleyim
hem haşhaşlıdan yerim
hiç napsın oturuyor azcık uyarsamda sinirlenip çocukları dövüyor kaldıkı kapıyı kilitlemek
gel nolur gel ne güzel olur.
valla haşhaşlı sana feda olsun sana ayrı bile yaparım.

hım durum ciddiymiş.çaresizmişsin bir anlamda.
aslında uzatıp sana tekrar tekrar hatırlatmak istemiyorum ama
merakta ediyorum
mesela görümcen senden büyük mü

şulecimmmmmmmmm iyiii sabır varmış sendeeeeeeeeeeeeee canımm ya..iyiki bu zor günler geride kalmış canım yaaa..ben heralde oynatırdım kafayı manisaya ziyaretime gelirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…