Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heterozigot taşıyıcı
homozigot normal ne demek i bilginiz varmı.

canım geçen bende test yapmıştım bazı değerlerim heterezigot taşıyıcı çıktı dr umun dediğine göre bu geni anne veya babanın birinden almışım eğer homozigot olsaydı ikisindende almışsın tedavisi daha sıkıntılı olacak falan demişti biraz karışık oldu sanırım ama umarım anlamışsındır canım

öyle kötü bişey yok aynı şeylerden sıkıldım inan bide sürekli uyuyorum tv karşına uzundıgım an kendimi uykuda buluyorum

aman iyi olun hem sen hem yeğenimiz.
boşver uyu tatlım. uyuya uyuya büyüyeceksiniz.
benim kociş öyle diyo valla

bendede vardı benim uyku halim hiç kalmadı desem yeridir tatlım.
ama hala sabahları çıkarıyorum

ah hızır gibi yetiştin pazartesiyi nasıl bekliyiceğimi düşünüyordum.

valla anlamadım ben sana yazsam fikrini belirtsen olurmu.

benim kocişte uyu sen diyor sürekli uyursan bebek akıllı olurmuş diyorkimden duyduysa

benim kocişte uyu sen diyor sürekli uyursan bebek akıllı olurmuş diyorkimden duyduysa
orkidecim merhaba kocişin doğru söylemiş emin ol benim komşum bi yıllık evli 2aylık bebişi var maşallah subhanallah bi uykucu bi uykucu kalkıyo emiyo tekrar uyuyor komşum hamileykende aynen dediğin gibiydi.

2010 ekim hamişleri topiğine bir baktımda
kimi,yani sabırsız bebişler doğmuş bile
kiminede gün vermi,şler sezaryen için kimide normal doğumu bekliyor

şaka gibi,nasıl geçmiş günler aşılamalarımız tutsaymış...

orkide masal anlaşılan göz açıp kapayana kadar geçecek günler,tadını çıkarı n
kucağınızda buluvereceksiniz meleğinizi işallah

tamam şulecim bakayım

Sevgili TKP; homozigot olan hangi testin Faktör V mi MTFHR mi onu da yazarsan belki birşeyler denilebilir.Ama homozigot olma durumu bozuk genleri hem anne hem babadan aldığınıgösteriyor.Heterezigot ise sadece anne yada babadan herhangi birinden alma durumu

kızlar fikir verin lütfen..

20 aralıkta sevgilimle ilişkiye girdik ve arada çamaşırlar vardı fakat o boşaldı. benim yumurtlama günüme denk geliyordu.. iki hafta sonra düzenli adet gördüm.. ve toplamda altı kez adet gördüm fakat son adetim farklıydı.. 3 gün geldi ve kesildi aradan 5 gün geçti iki gün üst üste akıntı geldi kan ile.. ve şu an adet sonrası olmasına rağmen göğüslerim acıyor adet sancım var.. arada çok kez idrar tahlili yaptım ve negatif çıktı, kusmadım.. ve son zamanlarda eğilip kalkınca başım dönüyor.. eğer hamileysem yaklaşık 5.5 aylık hamile olucam.. kan tahlili yaptıramıyorum.. lütfen yorum yapın...

hamile olduğunu düşünmüyorum
başka bir problemin olup olmadığını öğrenmek için ihmal etme dra git bence

şulecim anladığım kadarıyla homozigot yada heterezigot
mutant
olmadıktan sonra çok büyük bir problem olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…