Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Apo E E2/E3/E4 E3/E3

MTHFR A1298C heterezigot taşıyıcı

faktör || (prothrombin) G20210A homozigot normal

MTHFR C677T heterozigot taşıyıcı

faktör V Leiden G1691A homozigot normal

canım mthfr c 677t bendede heterezigot taşıyıcı çıktı doktorum korunmayı bıraktığın anbebek aspirinine hamile kadığın anda iğneye başlıycaz dedi 37. haftaya kadar hergün iğne vuruyorsun 37. haftadan sonra iğneyi bırakıp doğumu bekliyorsun

ay semi kafam bi milyon oldu vallahi arkadaşın ne dedğini anladınmı
çok sinirlerim bozuk okudum okudum anlamdım semi yanlış anlama kızma lütfen

canımın içi daha fazla kafanı bulandırma bence pazartesini bekle.
en iyisi o zaman kafa yorarsın tatlım.
şu anda sinirlerini bozmaktan başka bi işe yaramıyo araştırman.
ya kızlara söylediğim bişey yok yanlış anlamayın kızlar nolur.

ALLAH razı olsun arkadaşım yordum senide kusura bakma lütfen.

hıııım bak şimdi anladım bende kan pıhtılaşması var yani öylemi.

peki arkadaşım bu pıhtılaşmanın normal yaşamda bi sakıncası yokmu dr bununla ilgili bişey dedimi.

birincisi neden kızayım
ikincisi neden bu kadar gerginsin canım
hepitopu bir sonuç aldın
ve sonuçtada mutant falan yazmıyor

bsuperisinin bir önceki msjından bahsediyorsan eger
bir değeri seninle aynı çıkmış vede kan sulandırıcı kullanmak gerektiğini söylemiş dru

sakin ol bakayım sen.
ne var bebe aspirini kullanacaksan.bir sen değilsinki.hem bebişin gelsinde testinide yaptırmışsın işte ne güzel dr kontrolu altında olursun

[SUB][/SUB]

canım bak şimdi anlamaman gayet normal karışık bişey çünkü yardımcı olmaya çalışıyorum sadece şimdi sende kan pıhtılaşması sorunu var ama heterezigot taşıyıcı olduğu için abartılacak kadar önemli değil hamile kalmayı düşündüğünde kanı sulandırması için bebek aspirini hamile kaldığındada 9 ay boyunca hergün yapman gereken kan sulandırıcı bir iğne var onu yapıyorsun eğerki homozigot taşıyıcı olsaydın o zaman biraz daha sıkıntılı bir durum oluyormuş yani umarım bu defa fazla kafanı karıştırmamışımdır bendede aynı durum var doktorum bu şekilde anlatmıştı

ay masal haklısın sanırım kafam karıncalanıyor inan adam gitti yattı ben uğraşıyorum.

valla canım korkutmak istemiyorum seni ama ben testi aldıktan sonra kadın doğum doktoruma ulaşamadım merakta kalmayayım diyede hastanedeki bir dahiliyeceiden rica ettim yorumlasın diye çok kötü şeyler söyledi bana işte kanında pıhtı var bu pıhtı kalbine giderse kalp krizi beynine giderse beyin kanaması geçirirsin dedi sen alnız kalma çok tehlikeli falan dedi ki benim eşim9 aylığına diyarbakıra göreve gitti yalnızım yani çok korkmuştum sonra doktoruma ulaştım ki doktorum doçent abartmış dedi türkiyedeki insanların %30 u bu şekilde yaşıyor ama istiyorsan yine git bir dahiliyeciye görün dedi ama benim fırsatım olmadı yinede önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum dahiliyeciye

tamam canım anladım budefa nihayet kusura bakma nolur uğraştırdım seni

anladım kan pıhtılaşması var bende iğneyle tedavi olabilerek hamile kalabilirim aslında bu testleri bunu öğrenmek için yaptım diğer ihtimalden haberim yoktu zaten öyle bi sorunda yokmuş önemli olan bu diğer ihtimale kendimi hazırlamıştım zaten hatta saçma olucak belki ama emindim sanki.

ah canım ya geçmiş olsun ALLAH yardımcımız olsun.

dr konusunda okadar şansızımki kesin benide öyle saçma sapan bi dr bulur bakalım pazaretesi arıyıcam dr,mu sonra gerekirsede bi dahiliye uzmanına yada ramotolojı hemotolojı uzmanına gidicem bu arada beni arkadaş olarak eklermisin senide haberdar edicem.

şengülde bugün dönüyor
oh ne güzel tatilini yaptı
hiç kıskanmadımmmmmmmmmmmmmmmmm

melodi hala kandıramadın mı kocişi ya

önemli değil canım ne demek ama zaten olumlu veya olumsuz bir sonuca varabilmek önemli olan düşünsene artık nedenini biliyoruz şükürler olsunki tedavisivar yani o yüzden sıkıntı etme kendine sen daha önce hamilelik falan geçirdinmi canım benim 2 defa hamile kaldım bebeğim karnımda öldü falan doktorlar ancak o şekilde istiyorlar bu testleri çünkü

orkide annen bakımamı aldı canım seni
yakınlar sanırım oh negüzel valla

ay canım bende çok kötü şeyler yaşadım doktorlarla ilgili bide muayenehane yasak olduğu için özel doktorda yoktu ama şimdi çok şükürki birtane doktor açtı muayenehanesini oda tıp fakültesinde hoca riskli gebelik uzmanı zaten bakalım artık onunla devam edecem haberleşelim buradan canım

sağol canım benim korkuyorum semi bu pıhtılaşmayı tesadüfen farkettim dr konusunda çok şansızım bir kaç düşükten sonra istiyorlar bu testleri dr,lar e bizim durum ortada tüp bebek hem maddi hem manevi uğraştıran bi yol tekrar aynı acıları yaşamaktan gözden kaçırdığım bişey olmasından korkuyorum bide bu hastalıktan komşumu biliyosun ablasının oğlu vefat etti nebiliyim işte gerildim ama haklısın sakin olıyım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…