ne demek hayatım her zamannewet tatlım yanlış hatırlamıosam öyleydi:)evet tatlşım amcamın kızı orayı tavsiye etti bana bide özelden daha tecrübeli olduklarını düşünüyorum en azından paraya bakmıyorlar işlerini yapıyorlar inşallah hayırlısı olur brnim için ramazandan sonra istikamet istanbul zeynep kamilsağol tatlım tüp bebek merkezi ayrı bölümdeymiş değilmi? yanlışmı biliyorum.
ne yapalım kuzum yaz geldi böyle oldu kışın herkes buralarda oluyorda yaz gelince gezmeler falan ancak akşamları fırsat bulabiliyoruz. birde ben bu ara çok yoğunum neyse görüşürüz öpüyorum hepinizi.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm:)bugün doktorda muaynemi oldummmm pazartesi günü sabah operasyon olacağım((((((birazcık tırsıyorummm ama bebiş için değerrrrrrrrr ne yapalım......umarım güzel sonuçlar alırım rabbim yardımcım olsun ...bu arada fiyat 3,500 buldu gözlerimiz kocaman olduu eşimle :)dedik bi ara tüp baby yaptırsak daha iyiydi diye ama sonra düşündümm ve sonuçlar iyi olursa istediğim kadar hamile kalıp doğurab,ilirim dedim :)))))))1. oldu da diğerleri kusur kaldı sanki ama hayal etmeden de yaşayamıyoruz maaalesef (((sizleri seviyorummm..şuleee dün evlilik yıldönümünmüşşşş mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrr seneye bebiş olsun aranızda inşallah kuşum :)))))))))))
melodi canım
harikasın sen tatlım
ALLAH yardımcın olsun.p.tesi sabah senle berarber dk sayıcaz emin ol
sonrasında herşey çooooooook güzel olacak ,işallah
orkide ne mutlu sana canım.görmüşsün bebişini.bol bol ye canım.kg probleminde yok oh bebişte tosuncuk olsun
masaaal gönüllünöbetçim benimnasılsın canım
umud sen nasılsın
yaş 23 mü canım senin
slm kızlar kaç gündür yoktum kimse sormamış ama yazayım ben yinedeannemlerdeydim evlerini yaptırıyolar yardım ettiğimden degilde yalnız bırakmamak için ve bugünde doktora kontrole gittik aslında 27 haziranda gidecektik yarın yola çıkıyorum kahramanmaraşa gidiyorum hem sorayım hem kontrol amaçlı gideyim dedim kocaman olmuş nasıl oynuyor kıpır kıpırdı ense kalınlıgını falan ölçtü iyi dedi ikili testimizi verdik haftaya çıkacakmış inşallah sonuçlarımız temiz çıkar herşey iyi normal dedi sadece bundan sonra yediklerime dikkat edecekmişim artık senden beslenmeye başladı dedi cinsiyeti için ugraştı ama bizimki poposunu iyice döndü göstermedi öbür aya artık dedi çok güzel bu düygu inanın her an hep aklımdasınız inşallah sizlerede tatırır bu duyguyu rabbim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm:)bugün doktorda muaynemi oldummmm pazartesi günü sabah operasyon olacağım((((((birazcık tırsıyorummm ama bebiş için değerrrrrrrrr ne yapalım......umarım güzel sonuçlar alırım rabbim yardımcım olsun ...bu arada fiyat 3,500 buldu gözlerimiz kocaman olduu eşimle :)dedik bi ara tüp baby yaptırsak daha iyiydi diye ama sonra düşündümm ve sonuçlar iyi olursa istediğim kadar hamile kalıp doğurab,ilirim dedim :)))))))1. oldu da diğerleri kusur kaldı sanki ama hayal etmeden de yaşayamıyoruz maaalesef (((sizleri seviyorummm..şuleee dün evlilik yıldönümünmüşşşş mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrr seneye bebiş olsun aranızda inşallah kuşum :)))))))))))
melodi canım
harikasın sen tatlım
orkide ne mutlu sana canım.görmüşsün bebişini.bol bol ye canım.kg probleminde yok oh bebişte tosuncuk olsun
umud sen nasılsın
yaş 23 mü canım senin
yine kayboldunuz oyuna gittiniz
ben kaçıyorum iyi geceler kızlar....
allah rahatlık versin
canımmmmmm çok saoll inşallah iyi sonuçlar alırım inan zor bir yola çıktık ama sıpa kavuşmak için değer :)varda sigortamız karşılamıyormuş anlamadım neden yahu...melodi tatlım inş iyi sonuçlar alısın inş niye bu kadar tutuyomuş ki sende ssk yokmu ne varmış bunun içinde çok para ama değer. inş madi manevi allahım yormaz seni hayatım hayal kurmak iyidir ttlım hayellerimizde olmas anasıl durabilirdikki ayakta43:
semicim kuzum çok saolllllll ya ..yanımda olduğuznuzu inan hissediyorum allah razı olsun..inşallah iyi geçer kuzum ya inşallah :)melodi canım
harikasın sen tatlım
umud sen nasılsın
yaş 23 mü canım senin
melodicim hakkında hayırlısı bitanem. pes etmek yok yola devam şekerim.....
rabbim herşeyin en güzelini versin kuzuuuummmm
iyiyim şekerim sen nasılsın? valla nöbetteydim bütüngün buralardaydım
melodicim hakkında hayırlısı bitanem. pes etmek yok yola devam şekerim.....
rabbim herşeyin en güzelini versin kuzuuuummmm
iyiyim şekerim sen nasılsın? valla nöbetteydim bütüngün buralardaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?