Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar kaç gündür yoktum kimse sormamış ama yazayım ben yinedeannemlerdeydim evlerini yaptırıyolar yardım ettiğimden degilde yalnız bırakmamak için ve bugünde doktora kontrole gittik aslında 27 haziranda gidecektik yarın yola çıkıyorum kahramanmaraşa gidiyorum hem sorayım hem kontrol amaçlı gideyim dedim kocaman olmuş nasıl oynuyor kıpır kıpırdı ense kalınlıgını falan ölçtü iyi dedi ikili testimizi verdik haftaya çıkacakmış inşallah sonuçlarımız temiz çıkar herşey iyi normal dedi sadece bundan sonra yediklerime dikkat edecekmişim artık senden beslenmeye başladı dedi cinsiyeti için ugraştı ama bizimki poposunu iyice döndü göstermedi öbür aya artık dedi çok güzel bu düygu inanın her an hep aklımdasınız inşallah sizlerede tatırır bu duyguyu rabbim

ne demek hayatım her zamannewet tatlım yanlış hatırlamıosam öyleydi:)

melodi tatlım inş iyi sonuçlar alısın inş niye bu kadar tutuyomuş ki sende ssk yokmu ne varmış bunun içinde çok para ama değer. inş madi manevi allahım yormaz seni hayatım hayal kurmak iyidir ttlım hayellerimizde olmas anasıl durabilirdikki ayakta43:

melodi canım
harikasın sen tatlım
ALLAH yardımcın olsun.p.tesi sabah senle berarber dk sayıcaz emin ol
sonrasında herşey çooooooook güzel olacak ,işallah

orkide ne mutlu sana canım.görmüşsün bebişini.bol bol ye canım.kg probleminde yok oh bebişte tosuncuk olsun

masaaal gönüllünöbetçim benimnasılsın canım

umud sen nasılsın
yaş 23 mü canım senin

iyiyim tatlım sen nasılsın evet 23 yaşındayım henüz :)

ay bitaneme maşallah allahım inşallah herşey çok güzel geçer hamilelik süresi doğum süresi.
rabbim kucağına sağ salım almayı nasip etsin bitanem

melodicim hakkında hayırlısı bitanem. pes etmek yok yola devam şekerim.....
rabbim herşeyin en güzelini versin kuzuuuummmm

iyiyim şekerim sen nasılsın? valla nöbetteydim bütüngün buralardaydım

iyi geceler kızlar orkideciğim açıkçası ben hamile kalınca artık topiğe sık girmeyeceğini düşündüğümden arada gelip bilgi verdiğinden ve annende olduğunu bildiğimden sormadım ama hamilelik duygusallığı başlamış sanırsam zaten bu ara pek kimse sık girmiyor tatlım o yüzden yoklukta belli olmuyor bidaha böyle şeyler kimse söylemesin hepimiz arkadaşız ve kalbimiz bir aynı şeyler mineyede geçerli aklımızda oda ama gelememe sebebini biliyoruz ama aatık gelsin yaaaaaaaaaaaaaaa oda :84: :84: :84:

canımmmmmm çok saoll inşallah iyi sonuçlar alırım inan zor bir yola çıktık ama sıpa kavuşmak için değer :)varda sigortamız karşılamıyormuş anlamadım neden yahu...
semicim kuzum çok saolllllll ya ..yanımda olduğuznuzu inan hissediyorum allah razı olsun..inşallah iyi geçer kuzum ya inşallah :)

masalcımmmmmmmmm çok saol bitanemmmmmmmmmm ..inşallah emeklerimizin karşılığını alırız yahu :)bu arada ya progesteron kullanmıştım ya adetim uzadı acaba onunla bir ilgisi olabilir mi canım ya bilgizin var mı kızlarrrrrrrrr?

melodim senin için hayırlısı neyse rabbim onu sana nasip etsin inşallah ameliyatsa ameliyat. dualarımız seninle tırsma tatlım çok basit bir işlemmiş o

ben oyuna gittiğimde masalın ışığı yanmıyorduki ama

hatta dedim ben geldim masal çıkmış yakalayamadım diye

melodi ile sende yoktun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…