tatlım seni anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum
melodim senin için hayırlısı neyse rabbim onu sana nasip etsin inşallah ameliyatsa ameliyat. dualarımız seninle tırsma tatlım çok basit bir işlemmiş o
ben oyuna gittiğimde masalın ışığı yanmıyorduki ama
hatta dedim ben geldim masal çıkmış yakalayamadım diye
melodi ile sende yoktun
tatlım seni anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum
oyuna geldim aşağıda ismimi gör diye hem gelme saatimiz ama ben şimdi namaz kılmaya gideceğim fatmagülde sinirlerim bozuldu zaten
Bu bayn BÜTÜN KONULARA girip bunu yapıyor..Mesajlarını çoğaltmak istiyor yada deli
bencede üşengeç sanırım öyle yapacağına slm kızlar yazıp çıksın.yaptığı çok ayıp
sende kk uzmanı olmuşsun semicim o hiç aklıma gelmedi
Yaniii..hangi topiğe baksam onun garip smleyleriyle karşılaşıyorum.Amaçsız garip bir durum ilk defa karşılaşıyorum
Yaniii..hangi topiğe baksam onun garip smleyleriyle karşılaşıyorum.Amaçsız garip bir durum ilk defa karşılaşıyorum
haklısın arkadaşım takılsın kafasına göre
hoşgeldin
takiptemisin.mslarını doldurmaya çalışan sanırım ufaklığın biri
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yaa adetim uzadıı benim şu progezterondan olabilir mi..bide yarın kahvaltıya misafir var ne yapsam
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yaa adetim uzadıı benim şu progezterondan olabilir mi..bide yarın kahvaltıya misafir var ne yapsam
adetim uzadı yarın misafirim ar ne yapsam
:26::26::26::26::26::26:
baya bir düşündüm ne alaka diye
tume gelmemiş bugün.hala evle uğraşıyor olamaz dimi
bitmişti işi
şulede yok
merak ettim varmı evkonusunda bir gelişme acaba
neva sen ne yaptın tatlım bugün
adetim uzadı yarın misafirim ar ne yapsam
:26::26::26::26::26::26:
baya bir düşündüm ne alaka diye
tatlım progesteron uzatıyormuş sanırım diğer topiktede aynı şikayette bulunanlar olmuştu ordan biliyorum
kahvaltılıkların yanına bir çeşit börek, domates soslu biber patates kızartması bilindik şeyler yani çok şey yapmanada gerek yok çünkü hep kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?