Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melodim senin için hayırlısı neyse rabbim onu sana nasip etsin inşallah ameliyatsa ameliyat. dualarımız seninle tırsma tatlım çok basit bir işlemmiş o

çok saol canım benimmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))hepimiz için dua ediyorumm inşallah bizimde minik bir sıpamız olarrrrrrrrr :)

ben oyuna gittiğimde masalın ışığı yanmıyorduki ama

hatta dedim ben geldim masal çıkmış yakalayamadım diye

melodi ile sende yoktun

oyuna geldim aşağıda ismimi gör diye hem gelme saatimiz ama ben şimdi namaz kılmaya gideceğim fatmagülde sinirlerim bozuldu zaten

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yaa adetim uzadıı benim şu progezterondan olabilir mi..bide yarın kahvaltıya misafir var ne yapsam

tume gelmemiş bugün.hala evle uğraşıyor olamaz dimi
bitmişti işi

şulede yok
merak ettim varmı evkonusunda bir gelişme acaba

neva sen ne yaptın tatlım bugün

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yaa adetim uzadıı benim şu progezterondan olabilir mi..bide yarın kahvaltıya misafir var ne yapsam

tatlım progesteron uzatıyormuş sanırım diğer topiktede aynı şikayette bulunanlar olmuştu ordan biliyorum

kahvaltılıkların yanına bir çeşit börek, domates soslu biber patates kızartması bilindik şeyler yani çok şey yapmanada gerek yok çünkü hep kalıyor

adetim uzadı yarın misafirim ar ne yapsam
:26::26::26::26::26::26:
baya bir düşündüm ne alaka diye

yine yarım gitti ben daha yazıyordum

neyse

uzadı derken bitmesi gereken gündemi bitmedi canım
bendede oluyor bazen 7 gün oluyor 9 gün ama o dediğinden mi kaynaklanıyor bilemeyeceğim

sigara böreği sar.kek yap(ne alaka demeyin çayın yanıonda iyi oluyor kahvaltı bile olsa)

tume gelmemiş bugün.hala evle uğraşıyor olamaz dimi
bitmişti işi

şulede yok
merak ettim varmı evkonusunda bir gelişme acaba

neva sen ne yaptın tatlım bugün

ben bugün biraz dantelimden yaptım konsollo masam kaldı tamamlamaya çalışıyorum camlarım takıldı bugün sonra akşam üstü yürüyüşe çıktım sonra dizimi izledim buraya geldim

adetim uzadı yarın misafirim ar ne yapsam
:26::26::26::26::26::26:
baya bir düşündüm ne alaka diye

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:

saol tatlım ya evet öle oluyorrrr valla :)))))))benim normalde çok uzun sürmez en geç 4.gün biter ..bu sfeer uzadı korktum yahuuuuuuuu...neyse ondandır büyük ihtimal ..şuleeeeeeeeeeeeeeee hoşgeldinn kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…