yine yarım gitti ben daha yazıyordum
neyse
uzadı derken bitmesi gereken gündemi bitmedi canım
bendede oluyor bazen 7 gün oluyor 9 gün ama o dediğinden mi kaynaklanıyor bilemeyeceğim
sigara böreği sar.kek yap(ne alaka demeyin çayın yanıonda iyi oluyor kahvaltı bile olsa)
yine yarım gitti ben daha yazıyordum
neyse
uzadı derken bitmesi gereken gündemi bitmedi canım
bendede oluyor bazen 7 gün oluyor 9 gün ama o dediğinden mi kaynaklanıyor bilemeyeceğim
sigara böreği sar.kek yap(ne alaka demeyin çayın yanıonda iyi oluyor kahvaltı bile olsa)
tatlım evet ya benim 3 günde biter normalde:) 5.günüm bugün..şaşırdımm yaniii..hımmmmmmmmm semicim bende dediklerinii yaptım kuşum :)acaba dedim az mı olur başka bişey daha yapsam mı ama gerek yok nevanın dediği gibi kalıyor :)saol bitanem
aaaa var semicim gerizekallı iki gün düşünde evi verip vermemeyi bugün zahmet edip arayıp siz başka bi ev bakın demiş ALLAH razı olsun ondan iyiki söylemiş yoksa bu fikir hiç aklımıza gelmemişti.tume gelmemiş bugün.hala evle uğraşıyor olamaz dimi
bitmişti işi
şulede yok
merak ettim varmı evkonusunda bir gelişme acaba
neva sen ne yaptın tatlım bugün
sağol canım benim amiiiiiiiiiiiin cümlemizin sende sıkma canını ben transfere gidiceğim zaman sabaha kadar oturamamıştım bile ama operasyondan sonra kızdım kendime bukadar sitres yaptığım için ALLAH yardımcın olsun.kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm:)bugün doktorda muaynemi oldummmm pazartesi günü sabah operasyon olacağım((((((birazcık tırsıyorummm ama bebiş için değerrrrrrrrr ne yapalım......umarım güzel sonuçlar alırım rabbim yardımcım olsun ...bu arada fiyat 3,500 buldu gözlerimiz kocaman olduu eşimle :)dedik bi ara tüp baby yaptırsak daha iyiydi diye ama sonra düşündümm ve sonuçlar iyi olursa istediğim kadar hamile kalıp doğurab,ilirim dedim :)))))))1. oldu da diğerleri kusur kaldı sanki ama hayal etmeden de yaşayamıyoruz maaalesef (((sizleri seviyorummm..şuleee dün evlilik yıldönümünmüşşşş mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrr seneye bebiş olsun aranızda inşallah kuşum :)))))))))))
bende bende.evet sadece kahvaltı sevmeyiz biz normaldede eşime bile illa bişey yapacam çayın yanına alışkanlık sanırım.
kahvaltı takımı kullanacaksan tatlım az görünmez daha ne oooo ben kahvaltılık yanına soruyorsun sandım zaten lak laktan yavaş yeniliyor ve hemen doyuyorsun konuşurken yeter canım daha ne olacaktı.
aaaa var semicim gerizekallı iki gün düşünde evi verip vermemeyi bugün zahmet edip arayıp siz başka bi ev bakın demiş ALLAH razı olsun ondan iyiki söylemiş yoksa bu fikir hiç aklımıza gelmemişti.
herif biz 6 da sözleşmiştik gidene kadar evi başkasıyla görüştü sonrada bize söz vermiş bulunduğundan evi gösterdi öbür taraftan haber alıncaya kadar bizi cepte bekletti onlara verdi.
sağol canım benim amiiiiiiiiiiiin cümlemizin sende sıkma canını ben transfere gidiceğim zaman sabaha kadar oturamamıştım bile ama operasyondan sonra kızdım kendime bukadar sitres yaptığım için ALLAH yardımcın olsun.
geldim semicim ama gitmem lazım kocişle buluşucaz namazımda var bi bakıp çıkıyim dedim.şule hadi tatlım iki muhabbet edemeden çıkıcaz şimdi
gülde gelmez oldu geceleri
neyseki melodiyue kavuştuk
aaaa var semicim gerizekallı iki gün düşünde evi verip vermemeyi bugün zahmet edip arayıp siz başka bi ev bakın demiş ALLAH razı olsun ondan iyiki söylemiş yoksa bu fikir hiç aklımıza gelmemişti.
herif biz 6 da sözleşmiştik gidene kadar evi başkasıyla görüştü sonrada bize söz vermiş bulunduğundan evi gösterdi öbür taraftan haber alıncaya kadar bizi cepte bekletti onlara verdi.
sağol canım benim amiiiiiiiiiiiin cümlemizin sende sıkma canını ben transfere gidiceğim zaman sabaha kadar oturamamıştım bile ama operasyondan sonra kızdım kendime bukadar sitres yaptığım için ALLAH yardımcın olsun.
geldim semicim ama gitmem lazım kocişle buluşucaz namazımda var bi bakıp çıkıyim dedim.
kocişle buluşucaz derken :26::26::26::26::26:
tatlım evet peynir ,salatalık ,domates,zeytin ,simittttttt,reçel,bal,sigara böreği,kek ve yumurta ve salam nasıl ama :)yeter de artar bile demi :)
sence nevacım hani şeyyyyyyyyyyyy dün azad etmiiiiiiştik ya birbirimizi yorgunduk filan o işte.kocişle buluşucaz derken :26::26::26::26::26:
melodicim yufkaya margarin sürüp ikinci yufkayada aynı işlemi yapıyorsun boşluk bırakarak peynir yada kıyma yada patates 4 bölüp çapraz bidaha kesiyorsun 4 parmak kalınlığında sigara böreği gibi sarıp (biraz daha kalın yani) sarıp üstünü kesip pişiriyosun basit ve çok leziz.
ben nevaya cvp yazdım ve koydum kırmızı şuleyi semicim.anla işte buluşma buluşma
bu smile lar yine çalışmıyor ben buraya kırmızı bir şule ve göz kırpan bir semi koyacaktım
ay benim pcye birşeyler oluyor
kendi kendine kapanıp açıldı
anla işte buluşma buluşma
bu smile lar yine çalışmıyor ben buraya kırmızı bir şule ve göz kırpan bir semi koyacaktım
ay benim pcye birşeyler oluyor
kendi kendine kapanıp açıldı
gelinnnnnnnnnn valla ya ne güzel olar :)))))ay bizim içinde kokla minik sıpayı nevacımmmmmmmmmmmmmmooooooooooooo yeterde artar bile
bende geleyim mi
kızlar aklıma gelmişken ben yarın bebek mevlüdüne gideceğim akşamada geç gelirim haberiniz olsun tamam mı kuzucuklarım
sence nevacım hani şeyyyyyyyyyyyy dün azad etmiiiiiiştik ya birbirimizi yorgunduk filan o işte.
sence nevacım hani şeyyyyyyyyyyyy dün azad etmiiiiiiştik ya birbirimizi yorgunduk filan o işte.
ben nevaya cvp yazdım ve koydum kırmızı şuleyi semicim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?