Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım evet ya benim 3 günde biter normalde:) 5.günüm bugün..şaşırdımm yaniii..hımmmmmmmmm semicim bende dediklerinii yaptım kuşum :)acaba dedim az mı olur başka bişey daha yapsam mı ama gerek yok nevanın dediği gibi kalıyor :)saol bitanem

şule hadi tatlım iki muhabbet edemeden çıkıcaz şimdi

gülde gelmez oldu geceleri
neyseki melodiyue kavuştuk

evet sadece kahvaltı sevmeyiz biz normaldede eşime bile illa bişey yapacam çayın yanına alışkanlık sanırım.

:76: :76: :76: :76:

kahvaltı takımı kullanacaksan tatlım az görünmez daha ne oooo ben kahvaltılık yanına soruyorsun sandım zaten lak laktan yavaş yeniliyor ve hemen doyuyorsun konuşurken yeter canım daha ne olacaktı.
şule geldi ama geçmişi okuyor sanırım neyse kızlar namazları kılalımda geç olunca zor oluyor gelirim yine by

Son düzenleme:
tume gelmemiş bugün.hala evle uğraşıyor olamaz dimi
bitmişti işi

şulede yok
merak ettim varmı evkonusunda bir gelişme acaba

neva sen ne yaptın tatlım bugün
aaaa var semicim gerizekallı iki gün düşünde evi verip vermemeyi bugün zahmet edip arayıp siz başka bi ev bakın demiş ALLAH razı olsun ondan iyiki söylemiş yoksa bu fikir hiç aklımıza gelmemişti.
herif biz 6 da sözleşmiştik gidene kadar evi başkasıyla görüştü sonrada bize söz vermiş bulunduğundan evi gösterdi öbür taraftan haber alıncaya kadar bizi cepte bekletti onlara verdi.

sağol canım benim amiiiiiiiiiiiin cümlemizin sende sıkma canını ben transfere gidiceğim zaman sabaha kadar oturamamıştım bile ama operasyondan sonra kızdım kendime bukadar sitres yaptığım için ALLAH yardımcın olsun.

kahvaltı takımı kullanacaksan tatlım az görünmez daha ne oooo ben kahvaltılık yanına soruyorsun sandım zaten lak laktan yavaş yeniliyor ve hemen doyuyorsun konuşurken yeter canım daha ne olacaktı.

tatlım evet peynir ,salatalık ,domates,zeytin ,simittttttt,reçel,bal,sigara böreği,kek ve yumurta ve salam nasıl ama :)yeter de artar bile demi :)

şule sana aklıma gelmişken sorayımda ben gelene kadar yazarsın yumurta toplama işlemi sancılı oluyormuş sanırım narkozluda yapılıyormuş isteğe göre senden toplama işini ve transfer ettikleri günkü acıyı soracağım tatlım rica etsem bende kışa girerken düşünüyorum artıkında

saol bitanem inşallah gelip geçsinn ve iyi sonuçlar olsun inşallah ...tatlım inşşallah hayırlısıyla bir ev bulursunuz üzülme ..

melodicim yufkaya margarin sürüp ikinci yufkayada aynı işlemi yapıyorsun boşluk bırakarak peynir yada kıyma yada patates 4 bölüp çapraz bidaha kesiyorsun 4 parmak kalınlığında sigara böreği gibi sarıp (biraz daha kalın yani) sarıp üstünü kesip pişiriyosun basit ve çok leziz.

kocişle buluşucaz derken :26::26::26::26::26:

anla işte buluşma buluşma
bu smile lar yine çalışmıyor ben buraya kırmızı bir şule ve göz kırpan bir semi koyacaktım

ay benim pcye birşeyler oluyor
kendi kendine kapanıp açıldı

tatlım evet peynir ,salatalık ,domates,zeytin ,simittttttt,reçel,bal,sigara böreği,kek ve yumurta ve salam nasıl ama :)yeter de artar bile demi :)

ooooooooooooo yeterde artar bile
bende geleyim mi

kızlar aklıma gelmişken ben yarın bebek mevlüdüne gideceğim akşamada geç gelirim haberiniz olsun tamam mı kuzucuklarım

hımmmmmm lezizzzzzzzzzz:)saol kuzucummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

anla işte buluşma buluşma
bu smile lar yine çalışmıyor ben buraya kırmızı bir şule ve göz kırpan bir semi koyacaktım

ay benim pcye birşeyler oluyor
kendi kendine kapanıp açıldı

tatlım benimki çalışmadığı zaman üzerine gelip kodunu elimle yazıyorum mesela : 37 : gibi

şimdi anladım

ooooooooooooo yeterde artar bile
bende geleyim mi

kızlar aklıma gelmişken ben yarın bebek mevlüdüne gideceğim akşamada geç gelirim haberiniz olsun tamam mı kuzucuklarım
gelinnnnnnnnnn valla ya ne güzel olar :)))))ay bizim içinde kokla minik sıpayı nevacımmmmmmmmmmmmmm
sence nevacım hani şeyyyyyyyyyyyy dün azad etmiiiiiiştik ya birbirimizi yorgunduk filan o işte.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…