Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neva tosuncuğun mevlüdümü

benmde yarın kahvaltıya gidiyorum kayınvalideme
banada melodi gibi hazırlık yaparmı dersiniz
birtanecik gelinim geliyor diye

ama cumadan sonra dönücez işallah

tatlımmmmmmmmmmm kuzucuklarımmmmmmmmmm ben giderrrrrr...öperimmmmmmmmmm kaçarımmmmmmmmmmmmm vınnnnnnnnnn sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

öncelikle nevacım ne demek canım benim hakkınızda hayırlı kılıp rabbim nasip etsin inşallah.
ben hiç sancı hissetmedim narkozu ben istemedim o şekilde olucağını anlatmışlardı görüşünce sonrasındada adet sancısı gibi bi sancı bi ağrı kesici tamam geçti gitti yarım saat kadar sürdü.

transferde narkoza gerek duymuyorlar zaten gerekte yok bişey yerleştiriyorlar rahime adını unuttum kameradan sende yapılan işlemi seyrediyorsun en fazla beş dk sıkışık olmanı istiyorlar hiç ağrı sancı yok bi saat kadar kalkmamak şartıyla dinlendiriyorlar odaya alıp sonra eve geçiyorsun.

saol bitanem inşallah gelip geçsinn ve iyi sonuçlar olsun inşallah ...tatlım inşşallah hayırlısıyla bir ev bulursunuz üzülme ..
inşallah melodicim inşallah.

bugün itibariyle bi hafta ara verdim ev aramaya canım bakalım dönünce buluruz inşallah.

hımmmmmm lezizzzzzzzzzz:)saol kuzucummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rica ederim evet çok hoş oluyor üstü kesildiği içinde farklı oluyor.

neva tosuncuğun mevlüdümü

benmde yarın kahvaltıya gidiyorum kayınvalideme
banada melodi gibi hazırlık yaparmı dersiniz
birtanecik gelinim geliyor diye

ama cumadan sonra dönücez işallah

hımmmm hazırlar hazırlar :125::125::125::125::125::125::129::129::129::129::129::129::129:

sağol şulemmmmm ama ben yinede narkoz isterim yaa yarım saat sıkılırım ben orada bide acı eşiğim düşük ben dayanamam

sağol şulemmmmm ama ben yinede narkoz isterim yaa yarım saat sıkılırım ben orada bide acı eşiğim düşük ben dayanamam

siz özelden mi msjlaştınız bakem

bencede yumoş toplama işlemi kesinlikle narkozla olmalı
hemde kesinlikle.narkoz almadınmı bilmiyorum şulecim ama nasıl dayandın ya
ıyyy korktum
yaşasın narkozzzzzzzzzzz

hadi bende kaçtım
öptüm

yooo semiciğim özelden yazışmadık geçmiş sayfada sordum şulede sağolsun cevapladı.:82::82::82:

yooo semiciğim özelden yazışmadık geçmiş sayfada sordum şulede sağolsun cevapladı.:82::82::82:

kıskanç seni burdan yazdım cvb,da kaçırmışsın semicim.

bencede narkozla olmalı zaten bende narkozla yaptırdım hastanede diğer ihtimali teklif dahi etmedi dayanılabilicek bişey değil ağrılı bi durum uyandığımda koçişimi sayıklamışım kendime geldiğimdede herşey bitmişti zaten.
benim operasyondan bi yarım saat öncede kocişten şırıngayla siperm alındı oda çok rahat oldu
(çok korkuyordu iğne fobisi var)ben operasyona giriceğim zaman kalkmış gelmiş rahat edememiş kocişinde korkmasın eşimde sitres yapmıştı am çok rahat geçti hatta 2 saat sonra araba kullandı.

aaaaaaaa neva uykumu tutmadı.

bende bi bakıp yatıyım dedim.

ya bu ikli test ve ense kalınlığı testleri kaçıncı ayda yapılıyor bi fikrin varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…