tatlım benimki çalışmadığı zaman üzerine gelip kodunu elimle yazıyorum mesela : 37 :gibi
şimdi anladım
söylettik yine heyooo zafer bizim
öncelikle nevacım ne demek canım benim hakkınızda hayırlı kılıp rabbim nasip etsin inşallah.şule sana aklıma gelmişken sorayımda ben gelene kadar yazarsın yumurta toplama işlemi sancılı oluyormuş sanırım narkozluda yapılıyormuş isteğe göre senden toplama işini ve transfer ettikleri günkü acıyı soracağımtatlım rica etsem bende kışa girerken düşünüyorum artıkında
inşallah melodicim inşallah.saol bitanem inşallah gelip geçsinn ve iyi sonuçlar olsun inşallah ...tatlım inşşallah hayırlısıyla bir ev bulursunuz üzülme ..
rica ederim evet çok hoş oluyor üstü kesildiği içinde farklı oluyor.hımmmmmm lezizzzzzzzzzz:)saol kuzucummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
neva tosuncuğun mevlüdümü
benmde yarın kahvaltıya gidiyorum kayınvalideme
banada melodi gibi hazırlık yaparmı dersiniz
birtanecik gelinim geliyor diye
ama cumadan sonra dönücez işallah
şuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee halvetteeeeeeeeeeeeeeeeeee
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
şuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee halvetteeeeeeeeeeeeeeeeeee
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
çokta uğtaşmadınız yani bende dünden razıyım itiraf etmeye.söylettik yine heyooo zafer bizim
evet ya semicim ama napalım dünyanın kanunu arsızmıyım ne.ehh bu bağırmayı diğer topiklerden bile duymuşlardır eminim
artık bilmeyen kalmadı şulecim
:26::26::26::26::26::26::26:hımmmm hazırlar hazırlar :125::125::125::125::125::125::129::129::129::129::129::129::129:
rica ederim navacım ne demek.sağol şulemmmmm ama ben yinede narkoz isterim yaa yarım saat sıkılırım ben orada bide acı eşiğim düşük ben dayanamam
sağol şulemmmmm ama ben yinede narkoz isterim yaa yarım saat sıkılırım ben orada bide acı eşiğim düşük ben dayanamam
siz özelden mi msjlaştınız bakem
bencede yumoş toplama işlemi kesinlikle narkozla olmalı
hemde kesinlikle.narkoz almadınmı bilmiyorum şulecim ama nasıl dayandın ya
ıyyy korktum
yaşasın narkozzzzzzzzzzz
hadi bende kaçtım
öptüm
yooo semiciğim özelden yazışmadık geçmiş sayfada sordum şulede sağolsun cevapladı.:82::82::82:
kıskanç seni burdan yazdım cvb,da kaçırmışsın semicim.siz özelden mi msjlaştınız bakem
bencede yumoş toplama işlemi kesinlikle narkozla olmalı
hemde kesinlikle.narkoz almadınmı bilmiyorum şulecim ama nasıl dayandın ya
ıyyy korktum
yaşasın narkozzzzzzzzzzz
hadi bende kaçtım
öptüm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yaa adetim uzadıı benim şu progezterondan olabilir mi..bide yarın kahvaltıya misafir var ne yapsam
aaaaaaaa neva uykumu tutmadı.
bende bi bakıp yatıyım dedim.
ya bu ikli test ve ense kalınlığı testleri kaçıncı ayda yapılıyor bi fikrin varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?