Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KısmetttEvet arkadaslar agustostan elimiz bos eylulde doldurmak istiyoruz diyen arkadaslarimi bekliyorum
İnsallah canim hayirlisi olsun allah nasip etsinben aşılama yaptım ilk defa. sonucu bekliyorum. umudum var :)
beniimde ekim dogum gunum hamile girmeyi cok isterim yeni yasıma kasımda kocamınBende Rabbimin izniyle hamile kalmak istiyorum. Eylulde dogum gunum var gelirse en buyuk surpriz o bebegim olur![]()
beniimde ekim dogum gunum hamile girmeyi cok isterim yeni yasıma kasımda kocamın
ay inşallah canımmmm ya en buyuk dileğim anne olmakİnsAllah cnm Rabbim bize emanetlerini gonderir :) saglikli ve hayirli bi sekilde :)
ay inşallah canımmmm ya en buyuk dileğim anne olmak
Guzel bir dogum gunu hediyesi alman dilegiyle canimBende Rabbimin izniyle hamile kalmak istiyorum. Eylulde dogum gunum var gelirse en buyuk surpriz o bebegim olur![]()
Guzel bir dogum gunu hediyesi alman dilegiyle canim![]()
Senin dogum gunun hangi gun ? Gunlerimiz arasinda ne kadar fark var acababeniimde ekim dogum gunum hamile girmeyi cok isterim yeni yasıma kasımda kocamın