• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

meldi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
968
1
96
İzmir
Evet Kızlar İşte Yeni Topiğimiz... Hayırlı Uğurlu olsun, umut olsun, mutluluk olsun. İçinde hiç hüzün olmasın, sırayla hamile haberlerimiz gelsin, bebeklerimizin sağlıkla geliştiklerini, doğduklarını, büyüdüklerini müjdeleyelim buradan, dostluğumuz daim olsun, paylaşımlarımız hiç bitmesin...

Evet can dostlarım. Geçen yıl Mayıs ayında hepimiz yüreğinde büyük umutlarla yola çıkmıştık. Sırayla tedavilerimizi olduk, sonuçlarını hep birlikte bekledik, birlikte üzüldük, birbirimizi bilgilendirdik, destek olduk, hepsinden önemlisi bir bütün olduk. İyi ki sizleri tanıdım iyi ki varsınız.

Geçen yıldan bu yana maalesef büyük talihsizlikler yaşadık, hiç birimizin yüzü gülmedi. Ancak kararlıyız, umutluyuz, 2011 bizim yılımız olucak..Biz yola çıkan YEDİ AS KIZ, BEN, DEW, AREN, LANDARCH, GULEM, KEKECB, BUBUŞ hepimiz inanıyoruz sırayla müjdelerimizi buradan vericez.
Güzel paylaşımlarımızı buradan devam ettiricez.

Evet tekrar hayırlı uğurlu olsun.

SEVGİLER....

yeni sayfamız hayırlı olsunnnn...burada duyuracağız anne olacağımızı..sizleri seviyorumm...

insallah yeni topicde herkese hayirli saglikli evlatlar haberlerini vermek umududu ile en ennnnnnn kisa zamanda insallahhh:nazar::64:

Ay super cok duygulandim yeni grubumuzu gorunce insallah Aren ve Meldi ile baslayacak guzel haberler ondan sonra arka arkaya alacagiz birbirimizin hamis haberlerini....
Meldicim harika yazmissin cnm cok duygulandim inan...
hadi bakalim herkes bir kere yazsin ki hepinizi burda goreyim icim rahat etsin....

bugun burda 23 nisan turk piknigi vardi mangal yaptik kofte ekmek,burda dogan turk cocuklarina atamizin hediyesini analttik guzel bir gundu....

sabah erken saatlerde regli oldum hic agrisiz bir regli yasiyorum hemsire demisti zaten agrisiz olacagini eger agrirsa mutlaka bizi ara demisti...neyse sukur agrisiz yogun bir regli yasiyorum icim temizleniyor hissediyorum bu is tamamen bitsin sogan kuru yapcam gerci sogan suyuda nasil iciliir anacim yaaa icim bulanir kesin....yokmu bunu baska yolu :53:
kizlar hepinize iyi haftalar olsun yeni topigimiz hayirli olsun...saglicakla kalin...

sağlıkla,mutlulukla,tez vakitte sırayla hamileyim haberleri alacağımız güzel günlere merhaba...

kızlar hepimize hayırlı uğurlu olsun. iyiki varsınız. sizleri seviyorum. yazmasamda sizlerin yazdıklarını görmezsem eksiklik hissediyorum.

hadi bakalım güzel gelişmelerle başalayalım inş.
meldicim eline sağlık.diğer tarafta 1 yılı doldurduk nerdeyse. hala bir aradayız ne güzel.
öpüyorum hepinizi.

günaydinnnn kızlaaaar..
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsunnn.
aren in transferi oldu mu? bol bol dua edelim.. meldi de tedaviye başladi, inşallah yeni topiğimizle yüzümüz gülecek..

dew cim adet olmana çoook sewindim, ne güzel ağrısız geçmiş.. ben resmen cehennem azabı yaşadım, abartmıyorum resmen ölücem sandım neyse ki onlar geride kaldi. eltin düşüncesizlik etmiş, keşke insanlar bizim gibi hassas olsa ama olmuo. bazen düşünüyorum biz bunları yaşamamış olsaydık bizdemi böle onlar gibi olurduk diye de düşünüyorum bazen. soğan kürü yapıyorum bugün 12.gün eşim diyor ki bu soğan kokusu boşanma sebebidir hakime koklatsa tek celsede boşar :1: ben ise o kadar alıştım ki bana şerbet gibi geliyor :)))))) bundan sonra da incir kürü yapmayı planlıyorum ama dayablirsem, çok şekerli geliyor bana

aren cim senden haber bekliyoruz

Günaydın kızlar
Hayırlı uğurlu olsun inşallah topiğimiz
Çok duygulandım ya , çok heyecanlandım , sanki yeni nefes almış gibiyim , taze taze bahar kokusu gibi , bebiş kokusuda eklenecek inşallah buna.

İnanıyorum çok güzel haberler alıcaz burdan , bu topik mutluluktan uçucak inşallah

Bende dün hastalandım , dediğiniz gibi erken hastalandım, klomen kullanmaya başlıcam , bide kür kullanmak istiyorum , polen bal çörek otu karışımı ama tam olarak nasıl olucak bilmiyorum lütfen bilgi verebilimirsiniz bileniniz varsa ?

yeni topik hepimize hayırlı uğurlu olur inşallah. Bende ilk aşımalamı geçen mayıs ayında olup hmen bu topicte meldiyle yazışmaya başlamıştım.
Aradan 1 sene geçti bu mayısta da aşılam düşünüyorum büyük ihtimal.
İnşallah bu mayıs hepimize umut ve mutluluk verir.

kizlar sizlere birsey soracam ben poleni balla karistirip yiyemiyorum tati cok kötu acama suyla yutsam olurmu ne yapacam ben:44:benim gibi olaniniz varmi?

slm kızlar..yavaş yavaş toplanmaya başladık..
kekecb canım ben arı sütü,bal,polen karışını aldım aktardan..içine ezilmiş çörek otu ve tarçın ekledim(göz kararı) aklıma geldikçe yiyorum..birde annemin ısrarıyla balık yağı kapsülü aldım,onu içiyorum.iyi beslenmiyomuşum da:) landarch canım soğan suyu içene değil içmeyene kokuyo anlaşılan,eh eşinde katlanacak artık,naapsın:))
kızlar bende yarın troidlerime baktıracağım,gitmişken kadın doğuma gideyim diyorum,sol kasığımdaki baskı (kist ağrısı gibi) hissi geçmedi,adetimde bugün bitti..bi muayene olcam..ya ovülasyon oluyorum artık dedim bu seferde eşimle ayrı düştük:)

Kizlar hepinize selam..ne guzel tek tek toparlanmaya basladik....Landarch hosgeldin aramiza....basima gelenleri okudun mu bilmiyorum?2 hafta degerim cikti cikti sonra dustu filan cok stresliydi...ama pazar gunu regli ile tertemiz olacagim insallah...keyfin nasil toparlandin mi biraz?

ya balli karisimlar ok beim icin ama bu sogan kurunu nasil iciyrosunuz kizlar yaaaa icim bulaniyor benim :(
gulem hemen goster doktora sekerim kistse hemen halledilsin bari..insallah degildir...

MELDI ve AREN ikinizide cok merak ediyorum umarim hersey yolunda gidiyordur....dualarimi sizinle

eslem hicbir fikrim yok vallaha sana cok mu tatli geliyor?

hayir canim cok tatli degilde polen balla karisrinca acayip agir koktu sadece bana degil esimde öyle diyor bilmemki acaba farklimi bizim burdaki polenler trdekinden:26:sen yiyebiliyormusun?

Son düzenleme:
Canlar ne güzel herkes toparlanmaya başlamış. Bu topik bana umut erdi temiz bir sayfa açtık, yeni bir başlangıç gibi. Hepimiz buradan güzel haberler vereceğiz inanıyorum. Kızlar öncelikle soğan suyu içmenizi kesinlikle öneriyorum ben faydasını gördüm. Tadıda çok kötü değil, çiğ soğan gibi düşünmeyin kaynaynaca fena olmuyor içilebiliyor.Sen başlamakla iyi yapmışsın landarch, dew sende yap tedaviden sonra insanın içi temizleniyor resmen.

bal polen arısütü karışımı bende yaptım polen den dolayı tadı pek iyi değil ama yeniliyor günde bir kaşık. ha unutmadan onu yerken tahta kaşık kullanılması gerekiyor.

aren transferi yaptırdı. sıra bende bende kontrollere gidiyorum. kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin. gelişmeleri yazarım çarşamba kontrolüm var yine.

yumurta kıt malum. kaliteli olsunda.

öpüyorum..

Canlar ne güzel herkes toparlanmaya başlamış. Bu topik bana umut erdi temiz bir sayfa açtık, yeni bir başlangıç gibi. Hepimiz buradan güzel haberler vereceğiz inanıyorum. Kızlar öncelikle soğan suyu içmenizi kesinlikle öneriyorum ben faydasını gördüm. Tadıda çok kötü değil, çiğ soğan gibi düşünmeyin kaynaynaca fena olmuyor içilebiliyor.Sen başlamakla iyi yapmışsın landarch, dew sende yap tedaviden sonra insanın içi temizleniyor resmen.

bal polen arısütü karışımı bende yaptım polen den dolayı tadı pek iyi değil ama yeniliyor günde bir kaşık. ha unutmadan onu yerken tahta kaşık kullanılması gerekiyor.

aren transferi yaptırdı. sıra bende bende kontrollere gidiyorum. kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin. gelişmeleri yazarım çarşamba kontrolüm var yine.

yumurta kıt malum. kaliteli olsunda.

öpüyorum..

ay cok sukur aren'in transfer gerceklesmis icim rahtladi aman dinlensin meldi konusursan soyle sakin kalkmasin....senin icinde her daim dualarimdasin sen merak etme guzelim...insallah iyi olacak hersey persembe evde olacagim calisiyorum aksam ararim senin evden...biraz laflariz....
bu arada bende israel aruh ile ilgili bilgi topluyorum arayacagim bakalim asistani ile filan konusayim istiy..eger hosuma giderse temmuzda ikinici denememi turkiyede yapmak istiyorum...senin doktorund aolabilir aslinda meldicim ama kuzenim cok israr ediyor cok memnun kalmis israel aruhtan...bakalim elbet bir karar verecegim..

akşam saatlerinde olmuyosunuz diye bakmamıştım,dew cim burdaymış...demek arenin buluşması gerçekleşti..çok heyecanlı:) meldi senin ne zaman transfer?inşallah ardarda pozitifleri alırız..iyi gecelerrrrrr....

akşam saatlerinde olmuyosunuz diye bakmamıştım,dew cim burdaymış...demek arenin buluşması gerçekleşti..çok heyecanlı:) meldi senin ne zaman transfer?inşallah ardarda pozitifleri alırız..iyi gecelerrrrrr....

Gulemcim canim ben aksamlari yani sizde aksam burda aksam uzeri oluyor cok takiliyorum buraya :)
evet ya aren icin de meldi icinde cok heyecanliyim...insallah onlarla baslayacak hamile haberlerimiz...

kızlar günaydın
ya çok sevindim arennin transferi gerçekleşmiş inşallah allahım tamamına erdirir , güzel haberlerini bekliyoruz.
meldicim sendende güzel haberler bekliyoruz , herşey yolunda gider inşallah.

dün bir hamiş haberi daha aldım , benim çalıştığım yerde bir bayan var , aynı dr gidiyoruz , 2 hfta önce aşılama yaptılar ve tutmuş 2 aşılaması onun adına çok sevindim gerçekten ama kendim içn bir kez daha üzüldüm , yok olup giden umutlarıma , ama her haber birazdaha güçlendiriyor beni hepimizi öyle olsun .

bu akşam aktara gidecem alıcam polen arı sütü bal karışımını bide kestane balı daha iyi diyorlar bir bilginiz varmı bununla ilgili?

Kizlar hepinize selam..ne guzel tek tek toparlanmaya basladik....Landarch hosgeldin aramiza....basima gelenleri okudun mu bilmiyorum?2 hafta degerim cikti cikti sonra dustu filan cok stresliydi...ama pazar gunu regli ile tertemiz olacagim insallah...keyfin nasil toparlandin mi biraz?

ya balli karisimlar ok beim icin ama bu sogan kurunu nasil iciyrosunuz kizlar yaaaa icim bulaniyor benim :(
gulem hemen goster doktora sekerim kistse hemen halledilsin bari..insallah degildir...

MELDI ve AREN ikinizide cok merak ediyorum umarim hersey yolunda gidiyordur....dualarimi sizinle

Canm seni hep takip ettim hatta sana mail gonderdim ama sanirim mailimi almadin, zaten cevap yazmamandan anlamistim ulasmadigini. keyfim günden güne daha iyi oluyor, ben bazen minik depresyonlara girerdim ama hemen durumu kontrol altına alıp çıkardım :) bu sefer çok korktum uzun sürecek diye.. o yüzden zaten uzaklaşmak için bir süre topicte yoktum.

arı sütü bal polen karışımı hakkında bende fikrimi söyliim, tadi bana acaip güzel geliyor. şu sıralar ara verdim malum 1 yıl olacak kullanmaya başlayalı ara vermezsem kapılardan sığmam die korkuyorum :))
dew cim soğan kürünü mutlaka yap, en ucuz tedavi bence.. 1kg. arı sütü bal polen karışımım 100 tl diğer vitaminler falan onları da ekledikmi baya masraflı ama soğan çoook ucuzz

arencim inşallah bizi havalara uçuracak haberle dönersin. rabbim bu yolda emeklerimizin karşılığını verir artık çok bekletmeden. meldi gelişmelerden haberdar et bizi. bütün dualarımız sizlerle. şeytanın bacağını kıralım artık. benimde günüm 5 mayıs. bu ay serophene kullandım. bakalım neler olacak. yalnız bu ilacı içtim. yumurta takibi yapılmadı çatlatma iğneside olmadım ama nasıl tedirgindim anlatamam yumurtalar ya çatlamazsa diye. 14. gün ilişki yasağımız bitmişti. o gün öyle bir yumurtlama akıntısı geldiki. avucumun ortasını dolduracak kadar şok oldum. demekki bu ilaç bayağı desteklemiş dedim.
inşallah sonucumuzda iyi olur.

Back
X