Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm...
nasılsınız kızlar..sayfalar ilerlememiş..ne durumdasınız?
bade mr ne zaman? bak mr da da bişey çıkmazyacak canım..ama dr.çok dengeli gidiyo..sana transfer olmaz demiyo oda güzel bişey..ki ben bişey çıkacağını sanmıyorum..sana annemi anlatmıştım.onda bişey çıkmasına rağmen antidepresan vermişler taaa kaç yıl önce..bi daha baktırmamış bile..korkma hiç..herşey yolunda gidecek..

lee canm adet olmuşsun..muayene olmadınmı? canım sana katılıyorum..takibe gitmeden bile ilaç içebilirsin..kafan rahat olunca herşey mümkün..

zrda tedavin hayırlı olsun canım..moralin iyi bu sefer..dualarım sizinle..

ceren transfer ne zaman?

melodi sen beklemedesin hala dimi? ne karar verdin?

piraye geceleri bizde ayaktayız canım..gazı falan yok çok şükür ama eşimle ben eve uzaylı gelmiş gibi gözümüzü ayıramıyoruz..uykusuzluğumuz hat safhada:)
yeliz sen nasılsın? oğluşun uslumu?

dew doğum günün burdanda kutlu olsun canım..güzel kızınla..eşinle sevdiklerinle sağıklı nice yıllara...

kızlar hepinizi öpüyorum...

canım bellı olmuyo aslında oglum aglamayı beceremıyo yanı yuksek sesle aglayamıyo ama uyku duzenımız yok pek bazen hıc uyumuyo bazende ıyı uyuyo boyle boyle buyucekler ıste bızde oyleyız evde degısık bırı var napcagımızı bılemıyoruz hele esımı gormelısın elı ayagına karısıyo

gulem bugün çektirdim
yarın çıkacak sonuç
çeken adamın suratı düştü ama laf alamadım ağzından
uykusuz bir gece daha geçiricem:)
haıyırlısı olsun artık napayım kendimi parçalasamda olan oluyo.
Allah hastalıkla sınamasın inş.

bade canım mr çektirmişsin.inşaallah birşey çıkmayacak canım.dualarım seninle.

dew yeni yaşın ve gelecek tüm yıllar sana kızına eşine sevdiklerine mutluluk sağlık getirsin.

canım sen şimdi ister istemez endişelisin ya adam ne yapsa suratı düştü gibi gelir sana..belkide şu burnundan soluyan suratsız tiplerden biridir..sen takılma ona..yarın güzel haberlerle gel..dualarımız seninle canım.

aynı durumdayız demek:) bende anneme soruyorum habire bu niye böyle?şimdi niye bunu yaptı? vs..:)
sağlıkla büyüsünler inşallah..

Bade canim mr sonucun temiz çıkacak insallah. Yarin guzel haberini bakliyoruz. Bir an once hayırlısıyla basla tedavine. Gulem yeliz uykusuz geceler gittikce artiyo bizde. Oglum gittikce afacan olmaya basladi. Kucak maymunu.keyif duskunu. Nerdeyse iki haftadir kendim idare ediyorum. Gunduz de aksamda kimse gelmiyo yardima. Hayalet gibi dolasiyorum. Pek cirkin oldum walla. Yakinda biyiklarimi burmaya baslicam. Kaslar deseniz tam kezban. Acil kkuafor ihtiyacim var

canım bende kendım ıdare edıyorum artık sadece yemek ısı kayınvalıdemde sagolsun o yuku ustumden aldı bısurelıgıne sorma kuafor ısı fenaydı bende bugun halletım cok sukur elım yuzum acıldı vala oglum karıstırcaktı annemıyım babamıyım:) sende bırgunluk bırınden yardım ıste yada hava cok soguk degılse oglunuda al gıt bıraz kendımıze bakmamız lazım degılmı yoksa kocalar kacıcaklar bızden gulem anneler ıse yarıyo degılmı yoksa neyapardık :)

Kizlar dogum gunumu kutlamissiniz cok tesekkur ederim :) 36 oldun durum fena taze annelerrrr bilirim o bakimsiz gunleri kabussssss ben hala oyleyim bazen dus alamiyorum 2 gun..boyle zamanlarda annemi cok ariuorim iki saat baksa karyaya bi uyusam bi kendime zaman ayirsam ama yok oyle bir sans inanin bazen wcye giremiyorum o kadar yapisiyor karya :) bu arada emekliyoruz artjk bi cok komik kedi gibi her yerde...

Bade mr sonucunu merak ettim yaz olirmu?cerenm sesin cikmadi...melodi sen ne yaptjn ankara isini?
Zrd hadi hayirlisi...bubus sen neler yapiyorsun cnm?

Lee cnm kizinin kabiZligi icin uzuldum hic kiyamam bak kuru erik yada suyu iyi gelir burda bebeklere bile onu veriyorlar

Canim ben de hallettim bugun.dayanamadim daha fazla gittim kuafore.ohhh be dunya varmis. Elim yuzum acildi bade senden haber bekliyoruz guzelim.umarim hersey yolundadir. Dew demek emeklemeye basladi.zaman ne çabuk geçiyor. Beni de simdiden ise baslama stresi sardi. Mart sonunda bitiuor iznim. Sut izni yillik ixin derken mayisi buluruz. Cok az kaldi. Bebegimi bırakmak istemiyorum hic su yasa ciksa da ben de yararlanabilsem

piraye sei burda bulmuşken sorayım bu bantları ben göbeğe yapıştırıyorum
sen kalçaya filan yapıştrıdnmı
nereye yapıştırıdın
mr raporu şimdi eşimde Dr.a göstermek için bekliyo
okuduğuna göre normal diyo ama benimki anlamaz pek bekliyorum çıkınca yazıcam hemen

Son düzenleme:
mr temiz çıkmış şükürler olsun
Allah güzel haberleri daim etsin hepimiz için

ıyı yaptın canım arada kendımzede bakmamız lazım deme gunduz uyumaya basladımı oglun gelebılıyosun artık topıge senın demı aılen yok yanında ozaman zor gercekten bızımkıler yakın Allahtan cagırdıgım zaman gelebılıyolar dew senn ısın cok zor gercekten esın yardımcı oluyomu pekı buyudu kızın demek buarada dogum gununmus gectı ama kutlu olsun bade sonucun ıyı cıkmasına sevındım prolaktıne fazla takılma benımde yuksektı ama dengelendı ve hemen kuzum geldı bana ınsallah senınde oyle olur melodı ve ceren gelmıyolar nezamandır nasılar acaba tedavılerı nedurumda neyse optum hepınızı kendınıze ıyı bakın

sağol canım inş.

Canim benim ben de gobege yapistirdim. Bu arada elimde bantlardan var hala sana gonderebilirim. Istersen ozelden msjvat canim.bu arada mr temiz cikmis gozun aydin cok sevindim

Canim ben annelerle ayni sehirde yasiyorum. Ama annem ablamin kizinada bakiyo. Ablamin birakacak kimsesi yok annemden baska. O da okulda mikrop kapiyo. Yigite bulasmasin diye gelmiyolar. Kayinvalide de sevneye geliyo aksamlari ben de bugun annemdeyim de o yuzden nete rahat girebiliyorum

Canim benim ben de gobege yapistirdim. Bu arada elimde bantlardan var hala sana gonderebilirim. Istersen ozelden msjvat canim.bu arada mr temiz cikmis gozun aydin cok sevindim

yok canım eşim fazla almış zaten
bide kalkan olmadı zorla değiştiriyorum ağda gibi yapışmış:)
çok sağol cnım aynı yere yapıştırınca kaşıntı tutuyo beni
hicran hemşirede göbeğe yapıştır bitek dedi sen ne yaptın onu sorayım dedim
artık devam edeyim o zaman
sağol canım bunu da atlattım çok şükür
kuzunla birlikte çok öpüyorum seni

cnm faceden kutlamıstık ama olsun burdanda herşey gönlünce yavrunla eşinle birlikte olsun..
benim yasmin dün bitti. lucrine devam bugün bende güzellik salonunda temizlenme güzelleşme işlemlerini yaptırıp bekleyeceğim.
adet oluncada ilk gün lucrin 2. gün sabah kan ve ultrason için gel dediler.
allahım bu sefer kısmet etsin inş. benimde ayak parmaklarımın altındaki eklemlerde sorun cıktı. yürürken kramp giriyor. metasalsalji diye bi teşhis koydu dr. verdiği ilaçları kadın doğumcunada sor dedi. tüp bebek işlemi yapılmadan en az 10 gün önce bırakman gerekiyor dedi. bende dün hemşireye not aldırdım ilaçları sorup beni aradılar. içebilir demiş. bu arada birde anneme unlu mamüller dükkanı açtık :))) gelsin kilolarrr:)) emekli olduktan sonra cok sıkıldı yıllardırda cok ıstıyordu küçük bi yerimiz olsun diye. inşallah iyi olur allah utandırmasın. işte böyleee aslında bu süreçte cok strese girdim ister istemez hazırlıkları eşimle ben takip ettik her işimizde olduğu gibi çok aksilik çıktı. daha yeni toparlanıyoruz.

çok öpüyorum cnm seni karyayı kendine iyi bak.

çok şükür cnm gözünaydın. inş. sırayla güzel haberlerimiz devam edecek bu ay bombalar patlasın artık :))
kendine iyi bak cnm çok öpüyorumm.

gulemmm nasılsın cnm. prensesimiz< daha iyi çok şükür. sende yediklerine çok dikkat et cnm sütten geçiyormuş herşey diyorlar.
ne güzel annen yanında..valla benimki bu dükkan işinden bana nasıl vakit ayıracak bilmiyorum.
çok öptm senide ecemide:))

zrda, melodi ne durumdasınız başladınızmı?

lee cnm neden olmasın allah kısmet ederse herşey olabilir. çok da güzel olur öptm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…