kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun. İnşallah yeni topic yeni umutlar yeni başlangıçlar olsun. bu sayfa uğurlu gelsin ve kuzucuklar teker teker hemencecik gelsin İnşallah. Rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı tatlı bebişler nasip etsin İnşallah. ben 1 haftadır yoktum annemlere gitmiştim o yüzden geç yazdım kusura bakmayın. arenciğim transferin hayırlı olsun canım. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere. öpüyoruz hepinizi.
size kızımın resmini göstereyim umut olsun uğur olsun İnşallah.
Eki Görüntüle 185761
arkadaşlar bir sorum olacak size yardımcı olmanızı rica ederim.
Geçen ay adetimin 20,gününde ilişkiden sonra kanama oldu sankli adet gibi.
Bu ay adetimin 15.günündeki ilişkimden sonra yine az kırmızılık vardı tamamen değil ama.
Doktora gitmiştim kontrol için, sorun yok dedi. Ama niye böyle oluyor,sizlerdede oluyormu bazen?
Canm doktor bir sorun yok dediyse fazla takılma, rahim ağzında enfeksiyon falan olabilir... eger son bir yıl içinde smear testi yaptırmadıysan mutlaka yaptır. vajinal kuruluk yaşıyorsan vajina duvarının aşınmasından kaynaklanan kanama olabilir. benm aklıma bunlar geldi canm. benm başıma hiç gelmedi yada geldi ben farketmedim.
kızlar bu ay preseed kullandım, ben bu preseed e aşık oldum :))) artık bırakmam onu
cnm nerden ne kadara aldın? Ben bir eczaneye sordum bulamadılar.
arkadaşlar bir sorum olacak size yardımcı olmanızı rica ederim.
Geçen ay adetimin 20,gününde ilişkiden sonra kanama oldu sankli adet gibi.
Bu ay adetimin 15.günündeki ilişkimden sonra yine az kırmızılık vardı tamamen değil ama.
Doktora gitmiştim kontrol için, sorun yok dedi. Ama niye böyle oluyor,sizlerdede oluyormu bazen?
hımmmmm bizim topikten alıntı olmuş başlığınız sanırsam
Canm doktor bir sorun yok dediyse fazla takılma, rahim ağzında enfeksiyon falan olabilir... eger son bir yıl içinde smear testi yaptırmadıysan mutlaka yaptır. vajinal kuruluk yaşıyorsan vajina duvarının aşınmasından kaynaklanan kanama olabilir. benm aklıma bunlar geldi canm. benm başıma hiç gelmedi yada geldi ben farketmedim.
kızlar bu ay preseed kullandım, ben bu preseed e aşık oldum :))) artık bırakmam onu
Allah bagislasin cok seker bebegin...uzun saglik olsun hayat sansi guzel olsun....darisi basimizakızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun. İnşallah yeni topic yeni umutlar yeni başlangıçlar olsun. bu sayfa uğurlu gelsin ve kuzucuklar teker teker hemencecik gelsin İnşallah. Rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı tatlı bebişler nasip etsin İnşallah. ben 1 haftadır yoktum annemlere gitmiştim o yüzden geç yazdım kusura bakmayın. arenciğim transferin hayırlı olsun canım. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere. öpüyoruz hepinizi.
size kızımın resmini göstereyim umut olsun uğur olsun İnşallah.
Eki Görüntüle 185761
Kizlar herkese iyi hafta sonlari..umarim herkesin keyfi yerindedir...Aren Meldi nasilsiniz?hersey yolundadir umarim.....
bende yavas yavas izmirde yapacagim tup bebek icin planlamalara basladim....Israel Aruh denen gayet basarili bir doktor var ona gidecegim cevremde cok insanin tedavii olup olumlu sonuc aldigi bir isim..tum raporlarimi postaladim sali gibi elinde olacak bakalim guzel izmirimde tedavi olmak bana nasil gelecek...Simdiden guzel esintisi saclarimda dolasiyor...iyi gelecegi kesin......
opuyorum kizlar....
insanllah senin icin hayirlisi olur dewcim ne zaman dusunuyorsun hemenmi yoksa yaz tatilindemi?[/QUO
Eslemcim evet yazin dusunuyorum zaten israel beyin hemsiresi bir onceki tup bebek tedavisinden en az 3 regli gecmesi gerekiyor dedi bende temmuz diye dusundum...dedigim gibi hem tatil sevdiklerimle olurum,dinlenirim hemde tedavi olurum diye dusundum...
senin adına cok sevindim cnm. güzel bir hafta sonu geçirmek süper oluyor.allahım bizi eşlerimizden ayırmasın. onlarsız herşey anlamsız dimi. bizde evde temizlik yeni düzenlemler falan yaptık güzeldi.merhaba kızlarr..öbür topici görmüştüm ve meldiye hatırlatmıştım ben,amannn önemli değil,belki hep beraber yeni topicle gelecektir bebekler..
dew canım o doktoru tüp bebek sayfasında okumuştum,hastalarının sayfası var,bakarsın sende..muayenehanesinide gördüm,alsancakta..memleket havasını bekliyodur belki bebeğin:) insanın bünyesi bile değişiyo ait olduğu yerlerde..haksızmıyım:)
bende 2.evime geldim.evimle eşimle güzel bi hafta sonu geçirdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?