Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol cnm inş hepimiizn dilekleri gerçekleşir.
maaşallah kızına. darısı bizlere olur inşallah. allah onu sizlere bağışlasın uzun ömür sağlıklı mutlu bir hayatı olsun dilerim.

arkadaşlar bir sorum olacak size yardımcı olmanızı rica ederim.
Geçen ay adetimin 20,gününde ilişkiden sonra kanama oldu sankli adet gibi.
Bu ay adetimin 15.günündeki ilişkimden sonra yine az kırmızılık vardı tamamen değil ama.
Doktora gitmiştim kontrol için, sorun yok dedi. Ama niye böyle oluyor,sizlerdede oluyormu bazen?

Canm doktor bir sorun yok dediyse fazla takılma, rahim ağzında enfeksiyon falan olabilir... eger son bir yıl içinde smear testi yaptırmadıysan mutlaka yaptır. vajinal kuruluk yaşıyorsan vajina duvarının aşınmasından kaynaklanan kanama olabilir. benm aklıma bunlar geldi canm. benm başıma hiç gelmedi yada geldi ben farketmedim.

kızlar bu ay preseed kullandım, ben bu preseed e aşık oldum :))) artık bırakmam onu

cnm nerden ne kadara aldın? Ben bir eczaneye sordum bulamadılar.

canım benimde başıma gelmedi ama doktora bidaha git,önemli bişey değildir bencede,kuruluktan olabiliyo diye duymuştum..

hımmmmm bizim topikten alıntı olmuş başlığınız sanırsam

şulee gördünmü bizim topik sandım nerdeysetopik kardeşliği yaparız artık:60 hadi gel biz köyümüze geri dönelimkızlarr sizlere allah bol bebişler versin bizim topiğede uğrayınn ..hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz sonuçta..

canım nasıl yani?neye faydası oldu?kayganlaştırma olayım?bende bi zamanlar çok araştırmıştım ama almamıştım..
bende bugün doktora gittim tekrar,muayene oldum,kist falan yok dedi,hikayemi anlattım...sol yumurtalığında yıpranma olmuş,ameliyattan dedi,sağ iyi görünüyo ama fsh 12 ise sakın oyalanma,ve doğal yolla olacak diye bekleme dedi...tamam umudum yok,tüp bebek kesin de nasıl gebe kaldım dedim,e rahim kabul etmemiş işte,hormonların desteklememiş gibi şeyler söyledi..sakın bekliim deme dedi..neyse en azından şu an kistim yok diye düşünerek çıktım:) orda bi kadınla tanıştım yaşı vardı bayaa..2.çocuğundan önce dış gebelik geçirmiş ve tüplerin tıkalı bi daha gebe kalamazsın demişler ama 2.çocuğuna gebe kalmış kendiliğinden...ne biliiim bende kafa yormamaya karar verdim
hafta sonu yokum..kendinize iyi bakın..öpüyorummmmmmm...

melodi hoşgeldiniz:))))))))) bende görmüştüm sizin topiğin ismini..piştimi olduk yani:)
hepimiz aynı savaşı veriyoruz,inşallah hepimiz anne oluruz..

kızlar slm
telif hakkımı almaya geldim
topiğiniz hayırlı ve bol bebişli olsun

yeni topik ismimiz bize çok uğurlu geldi
işallah sizede uğur getirir

Allah bagislasin cok seker bebegin...uzun saglik olsun hayat sansi guzel olsun....darisi basimiza

Kizlar hepinize selam yogun bir gundu benim icin buraya bile gelemedim...demek boyel bir topik varmis ha :) ben hic gormedim neyse herkesin amaci ayni olduguna gore bence sorun yok :)
GULEMcim gecmis olsun kotnrol olmana sevindim hayirlisi olsun cnm....

LANDARCH ne acidan guze pressed :)bende denesem diye dusundum vallaha....

Bende Izmirdeki dusundugum doktor ile temasa gectim hemsiresi ile konustum belgelerimi bir on mektup ile gondermemi istediler doktor inceleyecekmis sonra doktorla telefon ile konusursunuz dedi bakalim yarin kismetse postalayacagim...ha bu arada hemsire dediki 3 regli gecmesi gerekiyormus bir sonraki tedavi icin.....
hayirlisi sekerler....opuyorum hepinizi

kızlar günaydın
hayırlı cumalar olsun inşallah

ya benimde dikkatimi çekmişdi diğer topikde ama tam inceleyememişdim , herkezin dileği bir gönlünden geçen aynı rabbim hepinizi bebişlerine hayırlısıyla kovuştursun inşallah

Kizlar herkese iyi hafta sonlari..umarim herkesin keyfi yerindedir...Aren Meldi nasilsiniz?hersey yolundadir umarim.....
bende yavas yavas izmirde yapacagim tup bebek icin planlamalara basladim....Israel Aruh denen gayet basarili bir doktor var ona gidecegim cevremde cok insanin tedavii olup olumlu sonuc aldigi bir isim..tum raporlarimi postaladim sali gibi elinde olacak bakalim guzel izmirimde tedavi olmak bana nasil gelecek...Simdiden guzel esintisi saclarimda dolasiyor...iyi gelecegi kesin......

opuyorum kizlar....

insanllah senin icin hayirlisi olur dewcim ne zaman dusunuyorsun hemenmi yoksa yaz tatilindemi?

merhaba kızlarr..öbür topici görmüştüm ve meldiye hatırlatmıştım ben,amannn önemli değil,belki hep beraber yeni topicle gelecektir bebekler..
dew canım o doktoru tüp bebek sayfasında okumuştum,hastalarının sayfası var,bakarsın sende..muayenehanesinide gördüm,alsancakta..memleket havasını bekliyodur belki bebeğin:) insanın bünyesi bile değişiyo ait olduğu yerlerde..haksızmıyım:)
bende 2.evime geldim.evimle eşimle güzel bi hafta sonu geçirdim:))

senin adına cok sevindim cnm. güzel bir hafta sonu geçirmek süper oluyor.allahım bizi eşlerimizden ayırmasın. onlarsız herşey anlamsız dimi. bizde evde temizlik yeni düzenlemler falan yaptık güzeldi.
perşembe benimde adet günüm merakla bekliyoruz bakalım. yarın görüşmek üzere. öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…