Tamam tamam yok artık karamsarLık umutsuzLukHerşey oLacağına varır herşeyin hayırLısı diyerekten yarınLara umutLa bakıcam boL boL hepimiz için dua edicem
![]()
çok güzel yazmışsın bak :)
bende hepimiz için dua ediyorum...
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tamam yok artık karamsarLık umutsuzLukHerşey oLacağına varır herşeyin hayırLısı diyerekten yarınLara umutLa bakıcam boL boL hepimiz için dua edicem
![]()
az kalmış maşallahh :) şu derece işine bende mi başlasam ama evde derece yok yahu... ne kadardır ki derece hiç bir fikrim yok :)
yani kendim hesapladım 35 günde görenler 21.günmüş ben 37 günde görüyorum hesaplarda 23. gün diyo son adet tarihim eylül 27 idi sizce denk gelmiş midir 2 kasımda olmam gerek 6 gün var sizinde 5 gün ateşe bakıyorum 36.6 3 gündür inşallah vardır
başla başla oflucum oyun gibi hergün ölçüp tablo hazırlamak...
derecede öyle pahalı değil 6 tl ye aldım ben..koltuk altı ölçeri ama dil altındanda kullanılıyor..dil altından kullanırsan daha iyi doğru sonuç verio...
inş canım. senin ateş kaç çıkıyo..
eczaneden mi alıcam canım :) aslında güzel yani ama sabahın köründe kim kalkacak yaa :)
yani kendim hesapladım 35 günde görenler 21.günmüş ben 37 günde görüyorum hesaplarda 23. gün diyo son adet tarihim eylül 27 idi sizce denk gelmiş midir 2 kasımda olmam gerek 6 gün var sizinde 5 gün ateşe bakıyorum 36.6 3 gündür inşallah vardır
canım çok erken kalkmana gerek yok ki..ama aynı saatlerde ölçmen gerekiyo..mesela hergün sabah 8 de kalkıp ölçüp tekrar uyuyabilirsin![]()
batlarımız yakınmış canımm inşallah bebişin vardır...hayırlısı...
ateşinde iyi gidiyo ennn önemlisi adet günü..yükselmesi..hayırlısı bekleyip göreceğiz
topiğin hayırlı olsun oflu
inşallah kasım sen ve sen gibi isteyen herkese bebeğini getirir![]()
selamlarrr,
kanbersiz düğün olmazmış
bende 2 gün sonra bu topiğin takipçisi olucam:)
bat 30 ekim. bebe yok yine. umutlar kasıma.....
bat 29 kasım olacak muhtemelen benim.
ateş topişi de buradaymış:)
sevgiler.....
8 iyiymiş.. bakalım derece alırsam kesin denicem :) hem zaman çabuk geçer.. derece aldığım zaman ayrıntılı anlatırsın bana nasıl yapacağımı dimi :)
selam canım hoşgeldin...
bebiş olmadığını nerden biliyosun ki...
belki de vardır... :)
evet bende başlıcam şu ateş ölçme işine..
şu regl dönemi bi bitsin de :)
tmam canım elimden geldiğince anlatırım..bende zorlanmıştım site ingilizce çeviri yapa yapa üye oldum
yaparız elbirliğince sen alda dereceyi...![]()
yok canım ateşim düştü bir de hiç belirtim yok ben anlarım gebe olsam zaten. %99 yok. ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş:)
ben kasımda 13. aya başlamış olucam denemelerde. burda 2-3 ay deneyip üzülenler gördüm geçmişin tamamını okuyamadım ama. boşuna üzülmesinler ben ilk aylarda kesin olur sanıyordum . 14. aydada olmazsa zaten tüp e geçicez...