umursamaz sevgiliye napmalı?

winchesterr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
456
229
32
5 aylık bir ilişki yeni olmasına rağmen çok fazla seviyorum ama hep umursamaz,ilgisiz özellikle son bi aydır.Sorunu konuşuyorum bu seferde paranoyak ve kuruntulu oluyorum.Sizce nasıl davranmalıyım stresi kaldıramıyorum artık

5 aylık bir ilişki yeni olmasına rağmen çok fazla seviyorum ama hep umursamaz,ilgisiz özellikle son bi aydır.Sorunu konuşuyorum bu seferde paranoyak ve kuruntulu oluyorum.Sizce nasıl davranmalıyım stresi kaldıramıyorum artık

Bu kadar yeni bir ilişkide umursamaz davrandığına göre adamın karakteri bu demek ki.
Değiştiremezsin ki.
Ya böyle kabul edecen ya da bitirecen.

Bu kadar yeni bir ilişkide umursamaz davrandığına göre adamın karakteri bu demek ki.
Değiştiremezsin ki.
Ya böyle kabul edecen ya da bitirecen.
önceden böyle değildi son bi aydır 360 derece değişti ayrılmak istiyosan söyle diyorum öyle birşey yok diyor

hep aynı şeyleri söyleyeceğine
sen de onu umursama
"bir erkeğe beni umursamıyorsun, ilgisizsin" demek seni seviyorum mesajı yollamaktan başka birşey değil
ona "beni umursamadığın ve ilgisiz olduğun için senden soğuyorum" mesajı yollaman lazım
bunu da ancak üzerine düşmeyerek ve onu umursamayarak yapabilirsinHoppa

X