Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

kızlar nerdesiniz.....
hepinizi çok özledim......
hadi çıkın ortaya.......

canımmmmm

hayatımmmmmmm

valla pek girmiyoruz sanırım... ama cimcime, nihal, selda, fatoş, nimren,yeter gördüüm okuduğum ve konuştuğum kadarı ile iyiler...

özledim bende hepinizi...

ve sizleri seviyorummmm

kızlar nerdesiniz.....
hepinizi çok özledim......
hadi çıkın ortaya.......
ben hep burdayım ama kimse yazmayınca bende bakıp çıkıyorum nazar değdi topiğe
geldik sakin ol
burasıda çok sesizzzzz korkorum korkorum :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sen badireler atlatmış hatunsun sessiz topikmi korkutacak seni
merhaba kızlar nasılsınız özledim hepinizi her gün bakıyorum ama pek kimse gelmiyor artık....

ben geldim hepinizi çok özledim

evet pek kimsecikler uğramıyor canım.. iyisin değil mi?

herseslere selamlar

ben geldim hepinizi çok özledim

evet pek kimsecikler uğramıyor canım.. iyisin değil mi?

kızçeler...
hepiniz hoşgeldiniz......
ay ne kadar mutlu oldum sizleri görünce,
blue,fatoş,nazemir,.....gerçi yine gitmişsiniz ama,olsun......
yine gelirsiniz....
hepiniz iyisiniz değil mi.....
ben de iyiyim .....
hadi görüşürüz kızlar....
boşlamayalım topiği yahu......

ben geldim oyun oynuyordum vakit geçsin diye...iyiyim canım aynı tas aynı hamam devam değişen birşey yok...sende iyisin

ben geldim oyun oynuyordum vakit geçsin diye...iyiyim canım aynı tas aynı hamam devam değişen birşey yok...sende iyisin

hoşgeldin nazemircim......
bursada hava nasıl......dün arkadaşımla konuştum mudanyadaydı,şimdi deniz kenarında çay içemey gidiyoruz giydim şortumu dedi,nasıl yani dedim...biz burda yağmur görüyoruz haftalardır......

evet çok güzel hava var 28 derece bugün ....dün bizde pikniğe gitmiştik hatta eşime takılıyordum tam deniz havası diye hatta yarın 31 perşembede 35 dereceyi gösteriyor bizim burada da öyle 3 gün yağmur yağıyosa 3 gün açıyor

artık yaz geldi...oralar daha da güzelleşir..haftasonu heryer deniz, istediğin heryere gidebilirsin ne güzel.....mis gibi deniz havası......

diğer kızlar da gelir belki,ümidim var bugün hepsinden...

artık yaz geldi...oralar daha da güzelleşir..haftasonu heryer deniz, istediğin heryere gidebilirsin ne güzel.....mis gibi deniz havası......

diğer kızlar da gelir belki,ümidim var bugün hepsinden...

biz denize biraz uzağız evleneli 14 yıl olacak daha bursada denize gitmedik ama bu sene inşallah gidecez zaten birkere gidelim devamı gelir...memelekete gittikçe denize gidiyoruz orada daha yakın ve eşiminde bol bol vakti olunca her fırsatta denizdeyiz...sen ankaradaydın yanlış hatırlamıyorsam

evet canım..ankaradayım ..ama doğma büyüme bursalıyım..ama aileden kalma ankalaralıda sayılırım....biraz karışık anlayacağın...ailem bursada....yılda en az 5 kez geliyorum anayacağın....deniz için sanırım mudanya ve gemliğe gidiliyor oralarda.....gerçi marmaranın denizi de ahımşahım değil ama, denizsizlikten iyidir.....

heralde bende bilmiyorum hiç gitmediğimiz için bizde mudanyaya gitmeyi düşünüyoruz ...bursanın neresine geliyorsun
nazemircim, çıktın galiba canım.......
ben de çıkayım....
hadi öpüyorum seni.....görüşürüz......

baktım sen çıkmışsın bende kapattım işlerimde vardı onları halledeyim dedim...görüşürüz

günaydın
canım ben hep geliyorum ama kimse olmayınca olmuyor

günaydın yetercim hoşgeldin....
ben de geliyorum, kimse yok, gidiyorum..ama dün ısrrala yazdım, nazemir de burdaydı.....bakalım bugün de durucam,belki gelen giden olur......başka topiklerde de yoklar...

canım havalar ısındı yaz geldi birazcık buna bağlı ama asıl sebep her gün yeni topikler açılıyor ve tabiki bölünüyor topiklerdeki insnalar o yüzden boş bir çok topikkk ama genler olarakta topiklerde bir sesizlik söz konusu

biliyorum geleceksiniz.......
yoksa ben terkedildim,yalnızım diye yeni bi topik açıcam

günaydınnnn hayatımmmm.... rengarenk arkadaşımmm...
nasılsın bakalım?
yaşam nasıl gidiyor?
biz iyiyiz minikle
dün biraz stresliydik ikili testimizle ilgili bir sorun mu var diye çok korktuk ama daha sonuç belli olmamış...
öyle işte..
antalyaaada havalar çok ısındı.... çok sıcak.. yada ben yanıyorum...
seviyorummmm seni biliyorsun dimi

Yetercimmm nasılsın arkadaşım? Eşin nasıl? Bir sorun yoktur umarım ve her şey yolundadır... İnan bende çok sık giremiyorum eskisi gibi. Ama girdiğimde mutlaka uğramaya çalışıyorum. En azından bir şeyler yazmak istiyorum. Yaz geldi haklısın ve insanlarında sanırım içerde pc başında durmaya pek niyetleri yok...
kendine iyi bak olurmu? öpüyorum kocaman seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…