canım çok tşk...ya ben elimde değil utanıyorum erkek doktor olursaMerhabalarpotipoto , Umut tüp bebekte benim bildigim 2 tane doktor var, Selen Hanım ve Cem Bey.
Selen hanım uzman, Cem bey doçent.
Şimdi sitelerinden baktim bir doktor daha başlamış sanırım ama tanımıyorum kendisini, daha önce duymamıştım hiç adını. Selen hanımıda hastaları cok seviyor tavsiye ediyorlar ama benim doktorum Cem bey. Kendisi sayesinde bebek sahibi oldum, allah iyiki çıkardı onu bizim karşımıza. Hem doktor olarak hem insan olarak süper bir insan ve gördüğüm kararıyla tüm hastalarıda boyle dusunuyor. Oyuzden gözüm kapalı tavsiye ederim kendisini.
Sizede en kısa zamanda nasip etsin rabbim inşallah
ayyyyyy canalrımmmm benm yaaaMerhaba canım benim doktorum da Selen hanımdı. Çok şükür kendisiyle ilk denememizde ikiz kızlarım oldu şuan 3 aylıklar
kusura bakmayın, ben yine soru soracamMerhaba canım benim doktorum da Selen hanımdı. Çok şükür kendisiyle ilk denememizde ikiz kızlarım oldu şuan 3 aylıklar
Çok sağol canım Öncelikle ben tedavi olduğumda 30 yaşındaydım ikinci denememdi ama umut tüp bebekte ilk denememdi. 5 yumurtam olmuştu çok şükür 4 tanesi 5. Güne kadar gitti embriyoların kaliteleri aynıydı ama yine de iki tane transfer etti çok şükür ikisi de tuttu. Kalan iki taneyi dondurduk. Ben de pko vardı canım 4 yıllık evliyim. İstersen çift transfer eder canım beni kırmamıştı mesela. Ama başarıları çok ii. 5 yumurtanın 4 ü de 5. Güne gitti canım düşün iştekusura bakmayın, ben yine soru soracamben de selen hanıma gidecem yaza ama... yaşım 30,yaza 31 e girmiş olucam. istesem çift transfer yapılıyor mu ??? sizin ikiz olmış,bilginiz vardr :)
tekrar hayal kurmama vesile oldunz çok sağol :)))) ben de çift isticem :) gebelik dönemi nasıl geçti risk vs??? inş erken doğum yapmadnz :)Çok sağol canım Öncelikle ben tedavi olduğumda 30 yaşındaydım ikinci denememdi ama umut tüp bebekte ilk denememdi. 5 yumurtam olmuştu çok şükür 4 tanesi 5. Güne kadar gitti embriyoların kaliteleri aynıydı ama yine de iki tane transfer etti çok şükür ikisi de tuttu. Kalan iki taneyi dondurduk. Ben de pko vardı canım 4 yıllık evliyim. İstersen çift transfer eder canım beni kırmamıştı mesela. Ama başarıları çok ii. 5 yumurtanın 4 ü de 5. Güne gitti canım düşün işte
Benim hamileliğim kötü geçti canım 8. Ayıma kadar kustuğum için 18 kilo verdim hiç beslenemedim. Sürekli serumlarla beslendim hiç hatrlamak bile istemiyorum. 36. Haftanın içinde doğum yaptım canım çok şükür yavrularım sağlıklı şimdi 3.5 aylık olduktekrar hayal kurmama vesile oldunz çok sağol :)))) ben de çift isticem :) gebelik dönemi nasıl geçti risk vs??? inş erken doğum yapmadnz :)
Benim hamileliğim kötü geçti canım 8. Ayıma kadar kustuğum için 18 kilo verdim hiç beslenemedim. Sürekli serumlarla beslendim hiç hatrlamak bile istemiyorum. 36. Haftanın içinde doğum yaptım canım çok şükür yavrularım sağlıklı şimdi 3.5 aylık olduk
Rabbim hiçbir zaman acılarını göstermesin inşşşşş. Hayırlı evlatlar olsun geleceğinize :)Benim hamileliğim kötü geçti canım 8. Ayıma kadar kustuğum için 18 kilo verdim hiç beslenemedim. Sürekli serumlarla beslendim hiç hatrlamak bile istemiyorum. 36. Haftanın içinde doğum yaptım canım çok şükür yavrularım sağlıklı şimdi 3.5 aylık olduk
Amin canım Allah razı olsun. Tez vakitte Rabbim önce size sonra tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.Rabbim hiçbir zaman acılarını göstermesin inşşşşş. Hayırlı evlatlar olsun geleceğinize :)
ay inşşşş eline de alacaksın bebişini :) çok sevindim.... ya ben de yaza yapcam da selen hanımı çok öneren oluyor... e ebru hanım da doç. olduğu için ebru hanıma mı gitsem diyorum hep soru işareti kafamda :/Canım bende polikistik over sendromu vardı 34 yaşındayım bi çok doktorla görüştüm 5 transfer yapıldı 2 aşılama tutmadı artık maddi manevi yorulmuştuk eşimle ben tavsiye üzerine Doc. Dr ebru öztürk ile görüştük sıcak kanlı bir bayandi artık bu son dedik bizimle uzun uzun konuştu dinledi sonra biz hemen tedaviye başlıcaz diye beklerken bizi vitaminler ile tazeledi psikolojik olarak yardım etti doktor değil abla gibi arkadaş gibiydi ne zaman yazsak oda asistani elif hanımda hemen geri dönüş sağladı her aradığımizda ulaştık ki bu bizim için çok önemliydi çünkü öteki kliniklerde iletişime geçmekte çok zorlandık çoğu zaman ulaşamadık. Yumurtalarimi topladı gün aşırı bilgi aldık ama okadar yıkılmıştık ki tutma ihtimali halaa yok gibi geliyordu sonra bebeklerimi dondurdu vitaminleri kullanmaya devam ettim ilaçlar bantlar derken o gün geldi transfer yapıldı 1 gün dinlenip normal hayatıma devam ettim geçtiğimiz hafta minik bir kalp vardı artık içimde
Allah herkese bu duyguyu yaşatsın iyiki varsın Bahceci iyiki varsınız Dr ebru hanım.
bende bahçeci de cem beyin hastasıyım bnm bir ay donduruldu mesela onu doktr uygun görüo rahim yoruluosa tutma ihtimal,n, arttrmak için bi ay donduruyo bnm 12 tane toplandı 9 döllendi 4 tanesi beşinci güne ulaştı ve donduruldu adet oldum ikinci günü gittim ilaç başladı ayın üçünde kontrl var transfer zamanı belli olacakselam arkadaşlar bende bahçeci umut da geçen hafta tedaviye başladım daha önce Maltepe ünv hastanesinde 2 aşılama yaptırdım fakat maalesef negatif sonuçladı ikiside benim rahim filmim temiz çıktı hormon testlerim normal düzeyde eşimin sperm sayısı en son tahlile 32 milyon çıktı fakat korkuyorum yine de çok stres yapıyorum bu ilk tüp denemem allah inşallah herkese gönlündekini hayırlı zamanda nasip eder.. cem bey iyi bir doktora benziyor gerçekten benim de yarın 3. muayene var 5 gün gonal f iğne kullandım opu işleminden korkuyorum daha sonra ağrı olduğunu okuyorum bazı arkadaşlardan ayrıca şunu sormak istiyorum sizlere de yumurta toplandı ve 5. güne gitti diyelim inşallah embriyolarımız o ay transfer olmayabilir bi daha ki aya kalabilir diyorlar bu neye göre değişiyor bilgisi olan tecrübeli olan arkadaşlar cevaplarsanız çok sevinirim
hadi hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünüzce olur sizin ilk denemenizmi nu memnunmusunuz merkezden benim ilk tüp bebek tedavim olacak yaşım 28 herşey normal diyorlar ama bakalım kısmet bu işler Allah hepimize nasip eder inşallah tez zamandabende bahçeci de cem beyin hastasıyım bnm bir ay donduruldu mesela onu doktr uygun görüo rahim yoruluosa tutma ihtimal,n, arttrmak için bi ay donduruyo bnm 12 tane toplandı 9 döllendi 4 tanesi beşinci güne ulaştı ve donduruldu adet oldum ikinci günü gittim ilaç başladı ayın üçünde kontrl var transfer zamanı belli olacak
selam arkadaşlar bende bahçeci umut da geçen hafta tedaviye başladım daha önce Maltepe ünv hastanesinde 2 aşılama yaptırdım fakat maalesef negatif sonuçladı ikiside benim rahim filmim temiz çıktı hormon testlerim normal düzeyde eşimin sperm sayısı en son tahlile 32 milyon çıktı fakat korkuyorum yine de çok stres yapıyorum bu ilk tüp denemem allah inşallah herkese gönlündekini hayırlı zamanda nasip eder.. cem bey iyi bir doktora benziyor gerçekten benim de yarın 3. muayene var 5 gün gonal f iğne kullandım opu işleminden korkuyorum daha sonra ağrı olduğunu okuyorum bazı arkadaşlardan ayrıca şunu sormak istiyorum sizlere de yumurta toplandı ve 5. güne gitti diyelim inşallah embriyolarımız o ay transfer olmayabilir bi daha ki aya kalabilir diyorlar bu neye göre değişiyor bilgisi olan tecrübeli olan arkadaşlar cevaplarsanız çok sevinirim
evet ilk tüp bebek denemem olacak inşallah daha önce başarısız 2 aşılamam oldu umut bahçeciye bu ay başladım ilgiden ve doktorumdan memnunum benimde yaş 28 sebepsiz kısırlık denildi şuan iğnelere başladım önümüzdeki hafta pazartesi yada salı opu işlemi yapılacak doktorum şuan için herşey normal dedi bakalım hayırlısı artık cuma günü randevum var yine muayeneye gidicem opu gününü netleştirecek doktorum siz ne aşamadasınız doktorunuz kimhadi hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünüzce olur sizin ilk denemenizmi nu memnunmusunuz merkezden benim ilk tüp bebek tedavim olacak yaşım 28 herşey normal diyorlar ama bakalım kısmet bu işler Allah hepimize nasip eder inşallah tez zamanda
allah yardımcınız olsun inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz ben de dün muayene için gittim yumurta rezervi az ama işimizi görecek düzeyde dedi benden 13-14 yumurta bekliyormuş fakat şuan görünen 9 tane önemli olan kaliteleri dedi pazartesi yada salı opu işlemi var ondan sonra ben ne kadar bekleyeceğim acaba transfer için hakkımızda hayırlısıMerhabalar Allah yardimciniz olsun insallah . Bende umutta selen hanimin hastasiyim. Dondurulmus embriyom var subatta insallah transfer edilir. Rahim dinlendirme islemi o ay cok yumurta toplandiysa rahim toparlansin diye, cok ilac kullanildiysa ilaclar vucuttan atilsin diye rahim inceyse kalinlassin diye hormon tahlillerinde sorun varsa duzelsin diye vs. Yapilabiliyor.
ewet ilk tedavim bnde 28 allah hepimiz için hayrlısını versin inşşhadi hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünüzce olur sizin ilk denemenizmi nu memnunmusunuz merkezden benim ilk tüp bebek tedavim olacak yaşım 28 herşey normal diyorlar ama bakalım kısmet bu işler Allah hepimize nasip eder inşallah tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?