Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darisi basina inssss... yarin gidiyorsun degil mi:) ben de yarin kan vermeye gidecegim.birbirimizi unutmayalaim, Dualarda bulusalimCanım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah![]()
Arkadaslar cuma gunu transferimin 9.gunuydu ve cuma gunune kadar hicbir belirtim yokken cuma gunu adet olacakmisim gibi karin agsrisi ve aksam uzeri lekelenme de gorunce bitti dedim. Dunyam basima yikildi... yine adet oluyorum dedim...kelimelerin tukendigi an... o caresizligi o uzuntuyu anlatamam... tum bedenim titredi aglamaktan nefes alamadim. Esim ise o zaten bir intihar etmedigi kaldi...
Doktorumu aradim agladim bitti dedimacil git kan ver oyle ara dedi... gittik kan veedim ve eve geldik... tabi evde resmen cenaze varmis gibi bir huzun
neyse esim nette sonuca bir bakti sonuc 73.66. Pozitif... mucizem gelisiyle ilk yaramazligini yapmis megersem
hala inanamiyorum ben simdi hamile miyim
![]()
canım bende ebru hanımın hastasıyım yumurta toplama işlemim oldu transfer için bir ay bekliyoruz rahim dinlendirme önerdi doktorum duruma göre ben seni bilgilendiririm[/QUOT
Bu rahim dinlendirme islemi nedir hrrkezemi uygulaniyor ? Ilk denemen mi birde yasin ve sorunuz neydi acaba ?
Rahim dinlendirmeyi neden öneriyorlarmış acaba?canım bende ebru hanımın hastasıyım yumurta toplama işlemim oldu transfer için bir ay bekliyoruz rahim dinlendirme önerdi doktorum duruma göre ben seni bilgilendiririm
Naptin cnm transferin oldumu .canım bende ebru hanımın hastasıyım yumurta toplama işlemim oldu transfer için bir ay bekliyoruz rahim dinlendirme önerdi doktorum duruma göre ben seni bilgilendiririm
Merhaba ben doc dr ebru özturku medipol mega bagcilar hastanesinde tanidim 5 yillik bir gecmisimiz var. Bana histereskopi.laporoskopi yapti rahmimde perde vardi duzelti sukur. Asilama yapyi tutmadi tup bebwk yapti coksukur tuttu simdi 1 yasinda bir oglum var. Ebru hoca tanidigim en tatli insanlardan biri hep pozitif bir kadindir. Ona giderseniz hic pisman olmasiniz. Kadinlar kulubunde bir arkadasta ona yonlendirdim onunda 6 aylik bir oglu var simdi. Ilk konusmamiszda soyle demisti hic umutmam. Biz sadece bir araciyizAllahtan istiyecegiz elimizden geleni yapicagiz. Ayrica bu konuda cok ciddi egitimi var amerikaya gitti tup bebek uzerine birsuruu sertifikasi var. Allah yardimciniz olsun o yoldan gecmis biri olarak cok iyi anliyorum. Aylarca dr aramisti. Sukur cok iyi bir secim yapmisim.