Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

yok ıste henüz genetık test konusu gecmedı ıstemedıler bana bakıldı sımdı esıme bakıldı 2cı sperm testı ısteı hormon ıstedı okadar sımdılık capadan alıyoruz herkese degısık seyler yapıyorlar ben oyle anladım kımı bayanlara yumurta rezerv testı yapıyorlarmış kımısı dıyor rahım fılmınden başka bır fılm cekıyorlar cok ağrılı cok sancılı benıde korkuttular cok stres oldum bu yüzden yasım 26 benım ıns sanslıyımdır bu konuda ınan cok sevındım ıns gorursunuz kesecıgnı ayy ne mutlu sana ya ıns bızde yasarız o gunlerı uyuyamazsın sen sımdı allah yardım etsın

merhaba cnm bişey sormak istiyorum bende rapor için derince eğitim araştımadan randevu aldım ama zannedersem orda tüp bebek bölümü yok boşunamı gidecem oraya ben bi fikrin varmı

Canim onu bende bilmiyorum yani tup bebek bolumu olmak zorunda olup olmadini ben ilk olarak gitmeden once umut tup bebegi aradim onlar beni yonlendirdi ben zonguldaktan geliyorum hastaneye dedim sanirim neslihan hanimla gorusmustum oda zonguldaktan rapor alip gelen hastalarimiz var demisti sonra ben zonguldak arastirma hastanesini aradim rapor veriyoruz deyince kolay bi sekilde bi hafta icinde hallettim isimi esimin sperm testini istediler 2 kez yaptirmasini istiyolar birini umutta yaptirmistik zaten birinide hastanede yaptirdik benden de hormon testi istendi ole rahim filmi falan istenmedi bizim seruven boyle yani insallah kolaylikla raporunu alirsin sansin bol olsun....

Sende benim gibisin canim bende bian once bebislerime kavusmak istiyorum insallah Rabbim en kisa zamanda o duyguyu yasatir bizlere:))) benimde bu aralar duygu degisimim cok oluyo bazen bulutluyum bazen yagmurlu bazen gunesli ama cogunluk gunesli kalalim ki bebislerimiz de o pozitif enerjimizi hissedip bize simsiki tutunsunlar....

Cansencim 6 ay içinde yapılan tahliller kabul oluyor onun için rahim filmini tekrar istemezler merak etme. .
Bizde rapor cikartmaya gittiğimiz de bir tüp bebek yaptırmıştık negatif sonuçlanmışti söyledik,bence sende söyle. . Çünkü onu bilmeleri belki işimizi daha kestirme yapar diye düşünmüştük. . Zararı olmaz yararı olur

Pozitif olmak zor bee cnm ben hep pozitif olucam diyorum ama kendimi kandırıyorum
Allah büyük inşallahhhh bu sefer olur

Bizimde erkek faktörü ama kadin için daha uzun işlem var
hormon testini ve vajinal usg yi Zeynep kamilde yaptırmak zorundasin
diğerlerini disardan olur dediler
eger rahim filimin varsa 5 sene
smear de 1 sene geçerli dediler

Bizimde erkek faktörü ama kadin için daha uzun işlem var
hormon testini ve vajinal usg yi Zeynep kamilde yaptırmak zorundasin
diğerlerini disardan olur dediler
eger rahim filimin varsa 5 sene
smear de 1 sene geçerli dediler

Of ne zor ya benim rahim filmi Ocak'ta cekildi smear de yapılmıştı ama 2 sene once.esım uğraşmak istemez ama ben istiyorum rapor çıkarmayı madem Oyle bi hakkım var kullanıyim diyorum.Rabbim herkese hayırlısını versin bu muayeneler Hic bitmiycek desene

inan ugrasmak cok uzun ve mesakatli bir is ama sonucunu dusununce o mutluluk yeter herhalde :)

slm arkadaşlar.rapor çıkartmış olanlara bi sorum olacaktı.son 3 yıl içinde normal yollardan çocuk sahibi olamadığına dair rapor gerekliymiş.bu ne demek oluyo yani 3 yıl içinde tup bebek denemişmi olmamız gerekiyor.acil cvp lütfen

canım her keste aynı değil ben 1.5 yıllık evliyim yanı şimdi biraz daha geçti...o zaman öleydi...erkek kaynaklı sorun olduğu için hemen rapor çıkarabildim...yani soruna göre değişiyor... sebepsiz infertilite olduğunda enaz 3 yıllık evli olmak şartı var...ayrıca 3 defa aşılama yapma şartı var..

Mrb, rapor alan arkadaslar dana net aciklayacaktir ama acil cevap istedigin icin ben yazayim dedim. Hayir, en az 3 yildir evli olman gerekiyor anlamina geliyor. Evlendiginden itibaren korunmadigini ve kendiliginden hamile kalamadigini varsayiliyor yani. Sebepsiz infertilite teshisiniz varsa ayrica 3 kere asilama denemis olmaniz gerekiyormus ama eger erkek faktorunden dolayi probleminiz varsa, sperm sayisi cok az gibi, asilama sarti yokmus. Birkac sayfa geriye donuk okursan arkadaslarin raporun alnmasiyla ilgili yazdiklari da isine yarayabilir

Buaralar burası çok sessiz neredesiniz kızlar sonuç bekleyen ne bilim yumyum toplama gününü bekleyen yok mu :26:
Ben yarın ulun beye gidicem büyük bi ihtimal transfer günü belli olur
ASİLSEKSENDÖRT sen ne durumdasın fıstık pek gelmiyorsun buraya çalışıyormusun cnm işlerinmi yoğun :82:

bebeğim yazcak bişiyim yok yazmıom ama takipteyim sorun yok allah hayırlısını versin hakkında bussfer bebekli olsun sonu

bebeğim yazcak bişiyim yok yazmıom ama takipteyim sorun yok allah hayırlısını versin hakkında bussfer bebekli olsun sonu

Sağolasın iyi yürekli arkadaşım

Sağolasın iyi yürekli arkadaşım

Canim normalde calisiyodum ben ogretmenim ama henuz kadroya gecemedim ucretli ogretmenlik yapiyodum ama bu yil tedavi surecleri git gel izin isi zor olur diye gorev almadim.ben belki seni strese sokarim diye yazmadim kac gundur seni bekledim yarin buyuk gun senin icin hadi hayirlisi olsun canim ben de pazartesi gidicem merkeze 1 haftam kaldi bu arada sen estrofeme adetin kacinci gunu basladin ben adetin 3. Gunu basladim eger 2.gunu baslasaydim senin de transfer cmtesi olursa tanisabilecektik ama nasip olmayacak sanirim(((

Canımcımm niye nasip olmasın burdan bi kaç arkaşlarla buluştum yine bi buluşma ayarlıcaz sende gelirsen çoook mutlu olurum
Cnm ben estrofem hapını adetimin 2.gün içmeye başladım büyük bi ihtimal cumartesi transferim olur diye düşünüyorum :26:
Yarın inşallahhh güzel haberlerle gelirim
Buarada ben öğretmenleri çook severim saygılar örtmenim

Tesekkur ederim canim utandirdin beni.heyacan vardir sende simdi benim bile bazen kalbim kut kut atiyo fazla aklima getirmemek icin surekli farkli seylerle ugrasiyorum ozellikle de hoplayip zipliyom:))) sonrasi hareketlerimiz kisitlanicak biliyosun ben oburki transferde 3 gun hareketsiz yattim resmen insan korkuyo hareket ederken bile gerci ona ragmen sonucum negatif oldu simdi Rabbimin takdirine biraktim artik hayirlisi ikimiz icinde ben de kac gundur topik cok sessiz diyodum bizim transferde ikimiz olucaz sadece birbirimize yazariz artik gine gelismeleri senin gecenki transferin kacinci gun olmustu canim benim 19.gun olmus ama o zaman estrofeme 2.gun baslamistim simdi 3.gun basladim bakalim bu sefer nasipse hangi gun yapilicak transferim benimde en gec cuma gunu olur diye dusunuyorum bu arada sen kan sulandirici kullanmadin mi gecenkinde?
Bulusma isini nasil ayarlariz bilemiyorum ki ben zonguldaktayim ya pazartesi gelicem sonrada transfer gunu gelip ordu evinde kalicam bi kac gun ordanda annemin yanina gidicem insallah bi zaman bakarsin tanismak ta nasip olur kader arkadasim benim insallah bu sefer anne olmak kaderimizde vardir cooooooooooooooooooooook istiyorum cunku seninde ayni duygularda oldunu biliyorum Rabbim bu sinavda hayirlisi ile gecmemizi nasip eder insallah..........

kızlarrrr benim doktorum 3 negatiften sonra genetik test istemişti ya, bende internetten tıbbi genetik bölümüne randevu aldım Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma hastanesine, sabah gittim kanımı verdim, hiç sıra falan yoktu hem de bedava oldu.... 4 haftasonra sonuç çıkar dediler... genetik test yaptıracakların bilgisi olsunnn die paylaşayımmm dedimmm

Ayy bugünki haberi izledinizmi kızlar çokk moralim bozuldu Antalya'da piknikte havuzuda vefat eden çocuk tüp bebekmiş 15 yıldan sonra olmuş tedaviyle.Rabbim ailesine sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…