Aynı yollardan geçmişiz canım ya. Biz tüp bebek düşünmeden önce üroloğumuz genetik inceleme yapalım dedi. Çapadan randevu almak imkansız zaten tanıdık birilerini ayarladık. Kan verdiğimizde yanlış hatırlamıyorsam 30-40 gün sonra sonuç çıkar demişlerdi. Bu testleri yapan çok fazla hastane yok, yoğunluk nedeni ile sonuçlar geç çıkıyor. Biz raporları gösterdiğimizde bize direk tüp bebek dediler, tabi yaşta önemli. Ben başvurduğumda 35 yaşımdaydım. Rapor için genetik testlerimi istediler sizden. Hangi hastaneden çıkartmayı düşünüyorsun raporunu? Ben raporu Zeynep Kamilden çıkardım, genetik testlerle çokda ilgilenmediler. Ve ilk deneme hüsranla sonuçlandı. Sonrasında eşim amaliyat oldu. Şimdi 2. denememizi ikinci raporumu çıkartarak yaptım. Ayrıca 2. raporumuda dosyamda herşey hazır olduğu için 20 gün gibi kısa bir sürede çıkardım. Çok şükür her şey yolunda gitti. Morfolojinin sıfır olmasına takılma bizde de sıfırdı. Çok şükür pozitif sonucu aldım yarında kesemizi göreceğiz inşallah. Maddi manevi çok yıpranıyor ayrıca çalışırken bunlarla uğraşmak o kadar zor ki... Hep mutlu sonu hayal ediyoruz. İnşallah herkesin hikayesi mutlu sonla biter. Rabbim kolaylar versin hepimize..
Cnm test günüm 19 nisan bu ikinci denemem umarım allah en hayırlısıni verir Bizimde yüzümüz güler
merhaba cnm bişey sormak istiyorum bende rapor için derince eğitim araştımadan randevu aldım ama zannedersem orda tüp bebek bölümü yok boşunamı gidecem oraya ben bi fikrin varmı
Valla az önce içime öyle bi sıkıntı bastıki anlatamam içimden hiç bişi yapmak istemiyor az önce yemek yapıyordum yarıda bıraktım yapmıcam bugün yemek
Canım haftaya salı gidicem transfer günü o zaman belli olur
süleyman bey istemişti genetik testini cnm çok şükür eşimde ve bende bi problem yok 4 senedir bebek istediğimizi öğrenince bizden genetik testini istedi
artık kavuşsak bebeklerimize çook sıkıldım :85:
Tesekkur ederim canim aynen bizimde direk verilir sperm testinde hic sperm cikmiyo cunku asilama fln istemezler o kadar uzun surmez herhalde cunku burdaki arkadaslar 15 20 gune almislar sorun beli cunku erkek faktoru..ben ocakta rahim filmi cektirmistim insallah gerek olmaz bi daha. Bide ben tup bebek yaptirdigimi soyliycek miyim 4 kere yaptirdim bi problem olur mu? o sart araniyo mu ben kocaelindeki hastaneleri bilmiyorum zeynep kamil en bilindik insallah gidip hallederim
Sende benim gibisin canim bende bian once bebislerime kavusmak istiyorum insallah Rabbim en kisa zamanda o duyguyu yasatir bizlere:))) benimde bu aralar duygu degisimim cok oluyo bazen bulutluyum bazen yagmurlu bazen gunesli ama cogunluk gunesli kalalim ki bebislerimiz de o pozitif enerjimizi hissedip bize simsiki tutunsunlar....
Tesekkur ederim canim aynen bizimde direk verilir sperm testinde hic sperm cikmiyo cunku asilama fln istemezler o kadar uzun surmez herhalde cunku burdaki arkadaslar 15 20 gune almislar sorun beli cunku erkek faktoru..ben ocakta rahim filmi cektirmistim insallah gerek olmaz bi daha. Bide ben tup bebek yaptirdigimi soyliycek miyim 4 kere yaptirdim bi problem olur mu? o sart araniyo mu ben kocaelindeki hastaneleri bilmiyorum zeynep kamil en bilindik insallah gidip hallederim
Bizimde erkek faktörü ama kadin için daha uzun işlem var
hormon testini ve vajinal usg yi Zeynep kamilde yaptırmak zorundasin
diğerlerini disardan olur dediler
eger rahim filimin varsa 5 sene
smear de 1 sene geçerli dediler
Of ne zor ya benim rahim filmi Ocak'ta cekildi smear de yapılmıştı ama 2 sene once.esım uğraşmak istemez ama ben istiyorum rapor çıkarmayı madem Oyle bi hakkım var kullanıyim diyorum.Rabbim herkese hayırlısını versin bu muayeneler Hic bitmiycek desene
slm arkadaşlar.rapor çıkartmış olanlara bi sorum olacaktı.son 3 yıl içinde normal yollardan çocuk sahibi olamadığına dair rapor gerekliymiş.bu ne demek oluyo yani 3 yıl içinde tup bebek denemişmi olmamız gerekiyor.acil cvp lütfen
slm arkadaşlar.rapor çıkartmış olanlara bi sorum olacaktı.son 3 yıl içinde normal yollardan çocuk sahibi olamadığına dair rapor gerekliymiş.bu ne demek oluyo yani 3 yıl içinde tup bebek denemişmi olmamız gerekiyor.acil cvp lütfen
bebeğim yazcak bişiyim yok yazmıom ama takipteyim sorun yok allah hayırlısını versin hakkında bussfer bebekli olsun sonuBuaralar burası çok sessiz neredesiniz kızlar sonuç bekleyen ne bilim yumyum toplama gününü bekleyen yok mu :26:
Ben yarın ulun beye gidicem büyük bi ihtimal transfer günü belli olur
ASİLSEKSENDÖRT sen ne durumdasın fıstık pek gelmiyorsun buraya çalışıyormusun cnm işlerinmi yoğun :82:
Canım mrb hoşgeldin aramıza. Ben 2 defa raporlu yaptırdım. Hiç farketmiyor. Raporlu raporsuz. İlgi alaka gayet iyi zaten o kadar yoğun bi merkez olmasına rağmen . Neticede nasip zaten bu işer ilgi alaka da bi yerekadar:)
bebeğim yazcak bişiyim yok yazmıom ama takipteyim sorun yok allah hayırlısını versin hakkında bussfer bebekli olsun sonu
Sağolasın iyi yürekli arkadaşım
Canim normalde calisiyodum ben ogretmenim ama henuz kadroya gecemedim ucretli ogretmenlik yapiyodum ama bu yil tedavi surecleri git gel izin isi zor olur diye gorev almadim.ben belki seni strese sokarim diye yazmadim kac gundur seni bekledim yarin buyuk gun senin icin hadi hayirlisi olsun canim ben de pazartesi gidicem merkeze 1 haftam kaldi bu arada sen estrofeme adetin kacinci gunu basladin ben adetin 3. Gunu basladim eger 2.gunu baslasaydim senin de transfer cmtesi olursa tanisabilecektik ama nasip olmayacak sanirim(((
Canımcımm niye nasip olmasın burdan bi kaç arkaşlarla buluştum yine bi buluşma ayarlıcaz sende gelirsen çoook mutlu olurum
Cnm ben estrofem hapını adetimin 2.gün içmeye başladım büyük bi ihtimal cumartesi transferim olur diye düşünüyorum :26:
Yarın inşallahhh güzel haberlerle gelirim
Buarada ben öğretmenleri çook severim saygılar örtmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?