Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Amin canım. Buarada Gözümü korkuttun :)
Sabret cnm içindeki canı düşün o zaman kolay geçer ...

Yok yok korkma canim alisiyosun zamanla evimin tam karsinda saglik ocağı var gule oynaya gidiyorum sagolsunlar cok iyiler bu arada icimdeki "canlari" dusununce :)))) dedigin gibi cok kolay onlar bana sıkı sıkı tutunsunlar diye saat basi igne yemege raziyim emin ol sende boyle dusuneceksin henuz hissetmiyorum hamile oldugumu ama ekranda onlari gorunce cok heyecanlandim :))

Aaa canlar demissin 2 tanelermi yoksa.supermis

Allah tamamina erdirsin insallah bide bisey soracam kontrollere nereye gidiyosun umutami devam edeceksin

Bende hatirladim seni.insallah bu sefer guzel sonuclanir tedavin Rabbim dualarimizi kabul etsin

sağol canım teşekkür ederim .bu arada sen neler yaptın geçmişi okuyamadım çünkü

Biz esimle ilac kullanmaya devam ediyoruz bide bende pihtilasma cikti b12 igne kullandim simdi hapina devam ediyorum artik bu ay baslicaz insallah adetimi bekliyorum bugun yarin gelmesi lazim.Allahim insallah bi sorun cikmaz bizimde yuzumuz gulsun artik.pihtilasmadan biraz korkuyorum acikcasi hakkimizda hayirlisi olsun

hayırlı olsun canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ikiz mi bebişler demişsin de..?

bnde beklıyorum hala adetı cnm bugun yarın gelmesi gerekiyor bnmde, kan pıhtılasmasından korkma hiç ilaçla hallediliyor.

Hadi bizde başklayalım artık hayırlısıyla

Pıhtılaşmadan korkma arkadaşım bendede var tedaviden önce bende iğnesini ve hapını kullanmaya başladım...
transferden bu yanada kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doğuma kadarda kullanıcam.
bebekler iyi olsundaaa kullnılır hiç çneml, değil.
en azından çaresi varr.cnm .iğnenini ilaçını kullanırsın Allahın izniyle hiçbişey olmaz..:26:

Allah sağlıklı sıhatli kucağına almanı nasip etsin canlarını
Bende bırkaç gune süleyman bey ile başlıyorum tedaviye darısı başımıza inş..
Süleyman beyle ilk görüşmeye gittiğimde ıkız bebeklı anne baba 4-5 aylık bebişlerini el öptürmeye getirmişti süleyman beye, o kadar özendim ki, Allah bize de nasip etsin , isteyen herkese inşallah..

Icimi ferahlattin sagol canim ignelere alisigiz zaten yeterki tutsunda ben igneye raziyim

Icimi ferahlattin sagol canim ignelere alisigiz zaten yeterki tutsunda ben igneye raziyim

tabiki yeterki tutunsun bebişler katanılılır herşeye..
benim çok şükür 2 ayım kaldıı..kızımıa kavuşmama inşallah Rabbim bu mutluluğu sizlerede nasip eder.

tabiki yeterki tutunsun bebişler katanılılır herşeye..
benim çok şükür 2 ayım kaldıı..kızımıa kavuşmama inşallah Rabbim bu mutluluğu sizlerede nasip eder.

Masallah Cogu gitmis azi kalmis canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.amin insallah bizede nasip olsun anne olmak

Oyyy canlar derken ikizmi geliyor maşallah maşallahhhhh :)) çok sevindim cnm sağlıklı kucağına alırsın inşallah kuzuları :))

Allah tamamina erdirsin insallah bide bisey soracam kontrollere nereye gidiyosun umutami devam edeceksin

Evet canim iki kese görünüyor :)) umuta devam etmedim sakarya da bi dr a gidiyorum gittigimde umutu arayip bilgilendiriyorum onlarda ilac konusunda kullan kullanma filan diyolar

hayırlı olsun canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ikiz mi bebişler demişsin de..?

Evet canim eger allahim nasip ederse iki kese vardi ama kalp atisi duymadik bu cumartesi ikisininde kalbi atiyo olur insalalh dua edin olur mu?

Insallah canim yaa allahim herkese nasip etsin insallah benimde dr suleyman beydi cok da seviyodum kendisini insallah size de ugurlu gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…