Amin canım. Buarada Gözümü korkuttun :)
Sabret cnm içindeki canı düşün o zaman kolay geçer ...
Yok yok korkma canim alisiyosun zamanla evimin tam karsinda saglik ocağı var gule oynaya gidiyorum sagolsunlar cok iyiler bu arada icimdeki "canlari" dusununce :)))) dedigin gibi cok kolay onlar bana sıkı sıkı tutunsunlar diye saat basi igne yemege raziyim emin ol sende boyle dusuneceksin henuz hissetmiyorum hamile oldugumu ama ekranda onlari gorunce cok heyecanlandim :))
Yok yok korkma canim alisiyosun zamanla evimin tam karsinda saglik ocağı var gule oynaya gidiyorum sagolsunlar cok iyiler bu arada icimdeki "canlari" dusununce :)))) dedigin gibi cok kolay onlar bana sıkı sıkı tutunsunlar diye saat basi igne yemege raziyim emin ol sende boyle dusuneceksin henuz hissetmiyorum hamile oldugumu ama ekranda onlari gorunce cok heyecanlandim :))
kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım en son 3.tüp bebeğimi umutta yaptırmıştım nisan ayında dondurulmuşlarla.eski arkadaşlar hatırlarlar belki .ama dış gebelikle sonuçlandı inşallah nasip olursa şubatta tekrar başlamayı düşünüyorum gizli şeker çıktığı için kiloda vermem lazım bu süre zarfnda .rabbim tüm kadınlara annelik duygusunu yaşatsın inşallah
Bende hatirladim seni.insallah bu sefer guzel sonuclanir tedavin Rabbim dualarimizi kabul etsin
sağol canım teşekkür ederim .bu arada sen neler yaptın geçmişi okuyamadım çünkü
Biz esimle ilac kullanmaya devam ediyoruz bide bende pihtilasma cikti b12 igne kullandim simdi hapina devam ediyorum artik bu ay baslicaz insallah adetimi bekliyorum bugun yarin gelmesi lazim.Allahim insallah bi sorun cikmaz bizimde yuzumuz gulsun artik.pihtilasmadan biraz korkuyorum acikcasi hakkimizda hayirlisi olsun
Biz esimle ilac kullanmaya devam ediyoruz bide bende pihtilasma cikti b12 igne kullandim simdi hapina devam ediyorum artik bu ay baslicaz insallah adetimi bekliyorum bugun yarin gelmesi lazim.Allahim insallah bi sorun cikmaz bizimde yuzumuz gulsun artik.pihtilasmadan biraz korkuyorum acikcasi hakkimizda hayirlisi olsun
Şimdiden hayırlı olsun cnm
Doktorun kim benim süleyman bey
bnde beklıyorum hala adetı cnm bugun yarın gelmesi gerekiyor bnmde, kan pıhtılasmasından korkma hiç ilaçla hallediliyor.
Hadi bizde başklayalım artık hayırlısıyla
Pıhtılaşmadan korkma arkadaşım bendede var tedaviden önce bende iğnesini ve hapını kullanmaya başladım...
transferden bu yanada kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doğuma kadarda kullanıcam.
bebekler iyi olsundaaa kullnılır hiç çneml, değil.
en azından çaresi varr.cnm .iğnenini ilaçını kullanırsın Allahın izniyle hiçbişey olmaz..:26:
Icimi ferahlattin sagol canim ignelere alisigiz zaten yeterki tutsunda ben igneye raziyim
tabiki yeterki tutunsun bebişler katanılılır herşeye..
benim çok şükür 2 ayım kaldıı..kızımıa kavuşmama inşallah Rabbim bu mutluluğu sizlerede nasip eder.
cnm sen ne durumdasın yakında başlıyosun değil mi
Allah tamamina erdirsin insallah bide bisey soracam kontrollere nereye gidiyosun umutami devam edeceksin
hayırlı olsun canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ikiz mi bebişler demişsin de..?
Allah sağlıklı sıhatli kucağına almanı nasip etsin canlarını
Bende bırkaç gune süleyman bey ile başlıyorum tedaviye darısı başımıza inş..
Süleyman beyle ilk görüşmeye gittiğimde ıkız bebeklı anne baba 4-5 aylık bebişlerini el öptürmeye getirmişti süleyman beye, o kadar özendim ki, Allah bize de nasip etsin , isteyen herkese inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?