Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

İnşallah cnm herkz hamile kalsa keşke :))
Bende ikiz çook istiyorum olursa dünyalar benim olur herhale :)

Valla canim degisik bi duygu hem korkuyorum hem seviniyorum hic ikiz olur diye aklima gelmemisti ama bende ikisini de cok istiyorum inşallah bu cumartesi kalp atislarini da duyarim

Valla canim degisik bi duygu hem korkuyorum hem seviniyorum hic ikiz olur diye aklima gelmemisti ama bende ikisini de cok istiyorum inşallah bu cumartesi kalp atislarini da duyarim

Ne güzel cnm benim çifte mutluluk yaşıyorsun :))maşallah maşallahhhhh
Allahın izniyle duyacaksın cnm için rahat olsun stres yapma bebişlerni üzme :)

Evet canim iki kese görünüyor :)) umuta devam etmedim sakarya da bi dr a gidiyorum gittigimde umutu arayip bilgilendiriyorum onlarda ilac konusunda kullan kullanma filan diyolar
Insallah ikisininde pit pitlarini duyarsin canim cok sevindim.benimde tutarsa insallah doktor konusunda yardim alirim senden onun icin sordum

merhaba kızlarrrr, ne güzelll bir sürü güzel hbrlerrr alanlarrr varrr..
öncelikle herkesin evladı hayırlı olsun olanların, olumlu sonuç henüz alamayanlara da rabbim tez zamanda yüzlerini güldürsün inşallahhhh...

ben birşey daha doğrusu birşeyler sormak istiyorum..

biz ilk 2 tüp bebek denememizi göztepe medical park da denedik, maalesef negatif ikiside.. 2. negatif sonucu geçen hafta aldık maalesef. 2 tüp bebek de aynı hastanede ama farklı doktorlarda yaptırdık. 2. denememiz dondururlmuşlarla idi, sonuç negatif olunca doktorla görüşmeye gittik o da önceki doktorun çalıştığı embriyologun farklı oldugunu, kendisininkine güvendiği ve diğerinin başarı oranı %30 larda iken kendilerininkinin %55 lerde olduğunu söyledi. ben ama sonuçta dondurulmş embriyolar çözüldüğünde sağlıklı diye yerleştirdiniz dedim, o da ama ilk hallerini bilmiyoruz, o vakit çok daha önemli önemli dedi...

biraz ikna olur gibi olduk, biraz mantıksız bulur gibi olduk ama tam olarak bilemedik...

1)aynı hastanede doktorların kullandığı embriyolog ve yumurta-sperm kalitesini inceleme ekipman ları farklı olabilir mi? doktor bizle kafa mı buldu acaba?... hiç böyle şeyle karşılaşan yada duyan oldu mu?...

2)3. denemeizi yaptırmadan önce biraz durup düşünmeyi, araştırmaya karar verdik. ama yine medical park da ikinci doktorla (Aytuğ bey) yoksa umut veya başka bir merkezde mi yapsak bilemedik? siz ne öneririsinizzz, umut tan memnun kalanlarrr olarak?...

3) 1. denemizi nisan da, 2. yi de ekim de yaptırdıkk, 3. için sizce birkaç ay beklemelimiyiz, ne dersiniz?.......bu kadar kısa sürede bu kadar ilaç a maruz kalması vücudun sistemlerini uzun süreli bozar mı ki acep her ne kadar doktor bir sakıncası yok dese de?....

Insallah ikisininde pit pitlarini duyarsin canim cok sevindim.benimde tutarsa insallah doktor konusunda yardim alirim senden onun icin sordum

Orhan solakoglu'na gidiyorum herhangi bi hastanede degil ama muayenesi var carsida şimdilik memnunum :))

Cnm ben umutta gidiyorum doktorum süleyman bey ben ilk tüp bebeği denicem çook fazla tecrübeli değilim ama araştır derim ben umutu internetten çok araştırdım kötü bişi duymadım bide gittim doktorla konuştum hayran kaldım seni dinliyor sana yardımcı oluyor sana destek oluyor vs vs eğer anadolu yakasında oturuyorsan umutta git derim bi konuş sonra düşün taşın kalbinin sesini dinle :)
Allah yardımcın olsun cnm zor bi süreç inşallah en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun

Son düzenleme:
Naptin canim geldimi seninki bende bisey yok bekliyorum ya gelmiyo bu seferde

yok cnm geçen ay 7sinde olmuştu ıkı gundur oldu olacak bekliyorum bende sana sorcaktım
benım karyotip analızım var ayın 26 sında vermiştim süleyman bey istemişti yine umutta yaptırdım, onun sonucu çıkmalıymış yumurta toplamaya kadar hanı ne kadar geç olursa o kadar ii bi yandan aslında
kız hamile olmayalımmm

Evet canım anadolu yakasında oturuyoruz. Bende forum da araştırdım kadariyla ulun ve süleyman bey den herkes memnun genelde. Galiba bu sefer umut ve bu iki doktordan birini deneyeceğiz. Ocak gibi denemeyi düşünüyoruz bakalım nasip olursa

Cnm benim hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah :)

Ay ne guzel olurdu benim gecen ayda gecikmeli oldu bu ayda 3.gun bugun hala olmadi belirtide yok olsun diye bekliyorum ya trip yapiyo bana herhalde.benimde amh testi sonucunu almam lazim tedaviden once benim icinde gec olmasi iyi yarin cikarsa alicam insallah.kiz bizim seyler akilli valla bizi dusunuyolar baksana

haftasonu il dışına çıkma planımız var ama cuma adet olursam iptal etmeliyim planımı çunku cmtesi randevu almam gerek anlıcağın zor durumdayım baya karımda hafif ağrılar hissediyorum olur yakında ya ama bana öyle geliyor ki aynı gün olucak sanki bizim, inş pozitif sonuçlarımızı da aynı gün alırız canım
bizmle başlıcak olan cupecakelove arkadaş var bide Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.

Insallah canim agzin bal yesin.

Benim doktorum Ulun bey şiddetle tavsiye ederim.

Yazıyını okurken içimden hamilemi acaba dedim kendi kendime :)) en sonuna sen yazmışsın çok güldüm :))
İnan o düşünce bende de var hamile kalsam ne gülerim kendime çook komik bi durum olur :))))

Aminnnnnnnnnnnnnn
Canım benim yazını şimdi gördüm :))
Beni düşündüğün için çoooook sağol cnm çok mutlu oldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…