Anladım canim hayirlisi bakalim kac tane yumin olcak. İnşallah bol bol iyi kalitede yumurtalarin olur...
Dun kullandim sonuncuyu canimcnm sen en son catrodite iğneni ne zaman oldun?
Dun kullandim sonuncuyu canim
Derinsuuu heycan var dimi hadi inşallahh yarın bol bol yumyumlar toplanır en kalitelisinden :))
Anam ben o ampulu nasıl yapmışım şimd gördüm :))
inşallah cnm tabi var heyecan olmaz mı şu sıralar kendi kendime triplere girdimm
bende sairdim zaten gunduz catlamasinlar diye igne oldum gece de catlasinlar diye.yumurtaciklarimin kafasi kariscak diye korktum :) ama doktoruma guveniyorum o daha iyi bilirben dün kullanmadım cnm, en son carşamba kullandım. çizelgede öyle yazıyordu.dun sadece akşam çatlatma iğnelerimi oldum. bugun de boş.
inş yumoşlar çatlamaz yarına kadar:26:
Allah iyiligini versin bende igne sandim ampul deyincebu kiz hap kullaniyodu diyorum.ben ignelerle kafayi bozmusum galiba :)) neyseki bitti artik en azindan simdilik rahatim
:)) tripli anne adayı az kaldı güzel haberler alacaksın bak gör:)))
bende sairdim zaten gunduz catlamasinlar diye igne oldum gece de catlasinlar diye.yumurtaciklarimin kafasi kariscak diye korktum :) ama doktoruma guveniyorum o daha iyi bilir
Ay ne guzel diyosun icim bi tuhaf oldu anne deyince:) cok sagol canim Allah razi olsun dualarin icin bende hepimiz icin ediyorumHahhaha çok normel cnm anne olmak kolay değil :)))
Neyse az kaldı anne olmaya dualarım derinsuu ve senn için olacak cnm
evet benim 11.30da belki karsilasiriz.yakininda ayilirken hungur hungur aglayan biri gorursen o benimdir:)) anestezi beni duygulu yapiyo sanirim😭şimdi hemşireyi aradım teyid etiim cnm size yazılmamış doğrusunu yapmışsın dedi.
ama kişiye yumurtaların durumuna göre değişiyormuş tabi.
doktordan daha mı iyi bilcez tabi, ben yanlışmıyım diye şüphe ettim işte
sen benden sonra giiyodun opuya dimi, benımkı saat 10 da
evet benim 11.30da belki karsilasiriz.yakininda ayilirken hungur hungur aglayan biri gorursen o benimdir:)) anestezi beni duygulu yapiyo sanirim😭
saol cnm inşallah hepbirlikteyarınki aneztezi heyecanı sardı beni, oyyy
ben anesteziyi seviyorumm,ohhhh kendinden geçiyosun ne güzel,bi bakmışsın ki herşey bitmiş,inşallah iyi sonuçlar alırsın Allahın izniyle derinsuuubende sairdim zaten gunduz catlamasinlar diye igne oldum gece de catlasinlar diye.yumurtaciklarimin kafasi kariscak diye korktum :) ama doktoruma guveniyorum o daha iyi bilir
ben anesteziyi seviyorumm,ohhhh kendinden geçiyosun ne güzel,bi bakmışsın ki herşey bitmiş,inşallah iyi sonuçlar alırsın Allahın izniyle derinsuuuayşecikim dualarım hep sizlerle ben kalamadım bari siz kalın hamiş lütfennn Allahım lütfeeeeennnnnn
umutsuz diilim de elhamdülillah,sadece bunalım diyelimsaol cnm ama lutfen böyle umutsuz gibi konuşma
şimdi olmasa bile sonunda benim de bebişim olucak seninde cnm ben buna inanıyorum,
içten duaların için saol cnm iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?