Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Anladım canim hayirlisi bakalim kac tane yumin olcak. İnşallah bol bol iyi kalitede yumurtalarin olur...

cnm sen çatlatma iğneni olduğun gün catrodite iğne de olmuşmuydun,
elimde fazla iğne kaldı da eksikmi kullandım diye bi şüphe düştü içime ama kağıtta ne yazıyosa onu yaptım ,teyid ediyım dedım

ben dün kullanmadım cnm, en son carşamba kullandım. çizelgede öyle yazıyordu.dun sadece akşam çatlatma iğnelerimi oldum. bugun de boş.
inş yumoşlar çatlamaz yarına kadar:26:
bende sairdim zaten gunduz catlamasinlar diye igne oldum gece de catlasinlar diye.yumurtaciklarimin kafasi kariscak diye korktum :) ama doktoruma guveniyorum o daha iyi bilir

bende sairdim zaten gunduz catlamasinlar diye igne oldum gece de catlasinlar diye.yumurtaciklarimin kafasi kariscak diye korktum :) ama doktoruma guveniyorum o daha iyi bilir

şimdi hemşireyi aradım teyid etiim cnm size yazılmamış doğrusunu yapmışsın dedi.
ama kişiye yumurtaların durumuna göre değişiyormuş tabi.
doktordan daha mı iyi bilcez tabi, ben yanlışmıyım diye şüphe ettim işte
sen benden sonra giiyodun opuya dimi, benımkı saat 10 da

evet benim 11.30da belki karsilasiriz.yakininda ayilirken hungur hungur aglayan biri gorursen o benimdir:)) anestezi beni duygulu yapiyo sanirim😭

evet benim 11.30da belki karsilasiriz.yakininda ayilirken hungur hungur aglayan biri gorursen o benimdir:)) anestezi beni duygulu yapiyo sanirim😭

tmm ağlayan birini görürsem kendimi tanıtırım ben
bende ağlayarak uyanmıştım cnm çunku ağlayarak girmiştim. nası girersen öyle çıkıyomuşsun

ohh ya ne güzel topiğimiz bayağı bi hareketlenmiş,bi ara in cin top oynuyodu kızlarr ya bu arada aklıma bişey takılıyo son bi kaç gündür,malumunuz benim ikinci denemem çidere üye olan var mı aranızda özellikle 2.denemede üye olup gerçekten indirimli tüp yaptıranlar. ikinci denemede fiyatı düşürüyo merkez ama 3 aydır ilaç kullanıyorum 1000 tl yi buldu, 100-200 tl bile rahatlatabilir böle bi durumda,ne dersiniz?

saol cnm inşallah hepbirlikte yarınki aneztezi heyecanı sardı beni, oyyy

ben anesteziyi seviyorumm,ohhhh kendinden geçiyosun ne güzel,bi bakmışsın ki herşey bitmiş,inşallah iyi sonuçlar alırsın Allahın izniyle derinsuuu ayşecikim dualarım hep sizlerle ben kalamadım bari siz kalın hamiş lütfennn Allahım lütfeeeeennnnnn

saol cnm ama lutfen böyle umutsuz gibi konuşma
şimdi olmasa bile sonunda benim de bebişim olucak seninde cnm ben buna inanıyorum,
içten duaların için saol cnm iyiki varsınız

cnm senı yakalımsken sormak istediim bişey var. sen catrodite iğneni çatlatma iğnesi günü kullanmışmıydın?:26:

saol cnm ama lutfen böyle umutsuz gibi konuşma
şimdi olmasa bile sonunda benim de bebişim olucak seninde cnm ben buna inanıyorum,
içten duaların için saol cnm iyiki varsınız
umutsuz diilim de elhamdülillah,sadece bunalım diyelim evet eminim bizlerde o muhteşem duyguyu tadıcaz,sen de iyi ki varsın ben 2.tedavide transferden önce ve sonra akupunktur düşünüyorum ya sen? çok gerilmiştim transferde çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…