umutsuz diilim de elhamdülillah,sadece bunalım diyelimevet eminim bizlerde o muhteşem duyguyu tadıcaz,sen de iyi ki varsın ben 2.tedavide transferden önce ve sonra akupunktur düşünüyorum ya sen? çok gerilmiştim transferde çünkü
13 kasım çarşamba 11.48 de önce rabbim sonra umut tüp bebek merkezinin emekleri sonrasında5sene sonra şükürler olsun oğlumu kucağımı aldım....hayatımdaki en güzel duyguyu yaşaıyorum...kokusu ömre bedel..... rabbim isteyen emek veren her kuluna bu duyguyu yaşatsıninşlh.....bütün dualrım herkesleee....amin....
Allah bağışlasın yavrunu,hayır ve uğur getirsin inş,bize de dua et lohusa sın ne de olsa, güzel duaların için Allah razı olsun,çok içten aminnnnnnnnn13 kasım çarşamba 11.48 de önce rabbim sonra umut tüp bebek merkezinin emekleri sonrasında5sene sonra şükürler olsun oğlumu kucağımı aldım....hayatımdaki en güzel duyguyu yaşaıyorum...kokusu ömre bedel..... rabbim isteyen emek veren her kuluna bu duyguyu yaşatsıninşlh.....bütün dualrım herkesleee....amin....
evet canım yararını görenler varmış,zaten umutu aradım az önce fulyadaki merkez de yapıolarmış akupunkturu aslında gidebilirim evim avrupa yakasında zaten ama orda olsaymış süper olurdu bana,çünkü akupunktur giriş çıkışlarında yaptırmak istiyorum,zaten karşıya geçene kadar etkisi geçercnm benım bu 2. tedavim de eger olumsuz olursa alternatif olarak düşünebilirim yararını görenler olmuş duymuştum.
transferde rahattım ben ama neyse olumsuzlukları kafamızda atıyoruz şuan iyi şeyler düşünmek gerek
bende ilkinde kesin olucak gözüyle bakmıştım çok yakın aslında daha eylülde negatıfı aldım. tabi çok üzüldüm. bu sefer daha rahatım ilki kadar sıkmıyorum kasmıyorum kendimi, bol bol dualar ediyorum Allahım hayırlısını ver diye. inşallah olucak cnm Allah sağlık versin yeterki..
cnm senı yakalımsken sormak istediim bişey var. sen catrodite iğneni çatlatma iğnesi günü kullanmışmıydın?:26:
13 kasım çarşamba 11.48 de önce rabbim sonra umut tüp bebek merkezinin emekleri sonrasında5sene sonra şükürler olsun oğlumu kucağımı aldım....hayatımdaki en güzel duyguyu yaşaıyorum...kokusu ömre bedel..... rabbim isteyen emek veren her kuluna bu duyguyu yaşatsıninşlh.....bütün dualrım herkesleee....amin....
Aglicam nerdeyse okurken insalllah allahim o gunleri bizlere de gostersin bi an evvvel bebeklerimizi kucaklarimiza alalim
sevgili pilise sen hele birde doğduğu anı yaşarsın inşlh tez zamanda böyle biran yok asla......ben epidural oldum...herşeyi gördüm...okadar temiz doğduki yavrum güzeldi pamuk gibiydi maşlah. ağlayarak doğdu...yanağıma koydular 3 sn falan hemen sustu....oan müthişti....bu anları umarım sizlerde nasip olur....lohusa insanın duası kabul olurmuş herkese hergün bolbol dua ediyorum..... amin..
Canim herkese farkli dozlarda ilac veriliyo duruma gore ben toplamda sadece iki kutu gonal f kullandim cok az yani kasiklarimin agrisindan yuruyemiyodum iyice buyudu yumurtalar ondan demisti suleyman bey
Anladim canim ya insallah ilk ve son olur hayirlisiyla:) herşeyden korkar oldum :)
Beninm ilk olacak cnm bende polip oluştu doktorumda yumurta toplama işlemini gerçekleştirdikten sonra donduralım demişti o yüzden ertelemek zorunda kaldık
cnm sen çatlatma iğneni olduğun gün catrodite iğne de olmuşmuydun,
elimde fazla iğne kaldı da eksikmi kullandım diye bi şüphe düştü içime ama kağıtta ne yazıyosa onu yaptım ,teyid ediyım dedım
Masallah canim benimde 23 tane toplandi suan biraz agrim var.benide yarin aricaklar bilgi icin ama benim transfer sonraki aya kalacak sanirimKizla hastaneden yaziyorum suan17 yumurta toplandi sukurler olsun yarin durumlari hk bilgi vericeklermis cok korkuyorum kaliteli olsunlar can olsunlar insallah..
17 yumurta çok iyi maaşallah,yarın güzel haberlerini bekliyorum,evet seninde dediğin gibi can olsunlar,sen ve yum yumların Allaha emanetKizla hastaneden yaziyorum suan17 yumurta toplandi sukurler olsun yarin durumlari hk bilgi vericeklermis cok korkuyorum kaliteli olsunlar can olsunlar insallah..
ohss olabilirsin diye mi ertelenebilir? bissürü yum yumun var maşallah,hiç üzülme çok yum toplandığında bir dahaki ay transferi daha iyi oluyor bildiğim kadarıyla sen de daha rahat olacaksın o zamana kadar inşallahMasallah canim benimde 23 tane toplandi suan biraz agrim var.benide yarin aricaklar bilgi icin ama benim transfer sonraki aya kalacak sanirimbiraz uzuldum ama bunda da bir hayir vardir diyerek teselli ediyorum kendimi .hakkimizda hayirlisi olsun diye dua ettik hep demekki hayirlisi boyleymis
Nesliis sen ne yaptın canım? iyi misin?Tabi duruma göre dozlar farkli dir. Hayirlisi demekki seninkiler baya bi büyüdü az ilacla maasallah ne güzel.
Anladim canim ya insallah ilk ve son olur hayirlisiyla
Cnm yeni gördüm. Bende yaptim galiba cetrotide.
Yarin hepimiz icin hayirli bir gün olsun <3
evet canim cok olunca yumurtaliklarin toparlanmasini bekliyoruz dediler buda adet olunca normale donuyomus o yuzden 1 adet donemi gecsin dediler simdide transfer edilir ama sen cok zorlanirsin biraz dinlenmen daha iyi olur dediler. donduracaklar sanirim.insallah dedigin gibi hersey guzel olurohss olabilirsin diye mi ertelenebilir? bissürü yum yumun var maşallah,hiç üzülme çok yum toplandığında bir dahaki ay transferi daha iyi oluyor bildiğim kadarıyla sen de daha rahat olacaksın o zamana kadar inşallah
güzel olacak rabbimin izniyle,geç olsun güç olmasın,sanki hamiş olcaksın gibi hissediyorum ben başından berievet canim cok olunca yumurtaliklarin toparlanmasini bekliyoruz dediler buda adet olunca normale donuyomus o yuzden 1 adet donemi gecsin dediler simdide transfer edilir ama sen cok zorlanirsin biraz dinlenmen daha iyi olur dediler. Donduracaklar sanirim.insallah dedigin gibi hersey guzel olur
Insallah canim hepimiz hamis olalim dua edelim birbirimize muslumanin muslumana ettigi dua daha cabuk kabul olurmusgüzel olacak rabbimin izniyle,geç olsun güç olmasın,sanki hamiş olcaksın gibi hissediyorum ben başından beri
Masallah canim benimde 23 tane toplandi suan biraz agrim var.benide yarin aricaklar bilgi icin ama benim transfer sonraki aya kalacak sanirimbiraz uzuldum ama bunda da bir hayir vardir diyerek teselli ediyorum kendimi .hakkimizda hayirlisi olsun diye dua ettik hep demekki hayirlisi boyleymis
17 yumurta çok iyi maaşallah,yarın güzel haberlerini bekliyorum,evet seninde dediğin gibi can olsunlar,sen ve yum yumların Allaha emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?