Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

cnm benım bu 2. tedavim de eger olumsuz olursa alternatif olarak düşünebilirim yararını görenler olmuş duymuştum.
transferde rahattım ben ama neyse olumsuzlukları kafamızda atıyoruz şuan iyi şeyler düşünmek gerek
bende ilkinde kesin olucak gözüyle bakmıştım çok yakın aslında daha eylülde negatıfı aldım. tabi çok üzüldüm. bu sefer daha rahatım ilki kadar sıkmıyorum kasmıyorum kendimi, bol bol dualar ediyorum Allahım hayırlısını ver diye. inşallah olucak cnm Allah sağlık versin yeterki..

13 kasım çarşamba 11.48 de önce rabbim sonra umut tüp bebek merkezinin emekleri sonrasında5sene sonra şükürler olsun oğlumu kucağımı aldım....hayatımdaki en güzel duyguyu yaşaıyorum...kokusu ömre bedel..... rabbim isteyen emek veren her kuluna bu duyguyu yaşatsıninşlh.....bütün dualrım herkesleee....amin....

cnm Allah bağışlasın valla çok ii moral oldun şuan aynı aşamalardan şimdi de biz geçiyoruz inşallah senın gibi şanslı oluruz cnm.
eski yazılarınızı okudum hep senı hatırladım hemen

Allah bağışlasın yavrunu,hayır ve uğur getirsin inş,bize de dua et lohusa sın ne de olsa, güzel duaların için Allah razı olsun,çok içten aminnnnnnnnn

evet canım yararını görenler varmış,zaten umutu aradım az önce fulyadaki merkez de yapıolarmış akupunkturu aslında gidebilirim evim avrupa yakasında zaten ama orda olsaymış süper olurdu bana,çünkü akupunktur giriş çıkışlarında yaptırmak istiyorum,zaten karşıya geçene kadar etkisi geçerben de senin gibi ilkinde olur sanmıştım ama çok rahattım,bu defa kat be kat rahat olucam sanırsam,ben de bol dua ediyorum canım adınızı bilmesem bile nicklerinizi sölicem namazlarımdan sonra

Aglicam nerdeyse okurken insalllah allahim o gunleri bizlere de gostersin bi an evvvel bebeklerimizi kucaklarimiza alalim

Aglicam nerdeyse okurken insalllah allahim o gunleri bizlere de gostersin bi an evvvel bebeklerimizi kucaklarimiza alalim

sevgili pilise sen hele birde doğduğu anı yaşarsın inşlh tez zamanda böyle biran yok asla......ben epidural oldum...herşeyi gördüm...okadar temiz doğduki yavrum güzeldi pamuk gibiydi maşlah. ağlayarak doğdu...yanağıma koydular 3 sn falan hemen sustu....oan müthişti....bu anları umarım sizlerde nasip olur....lohusa insanın duası kabul olurmuş herkese hergün bolbol dua ediyorum..... amin..

Allah razı olsun nede güzel yazmışsınız okurken içim bi garip oldum inşallah bizlerde yaşarız allahı sizi nazarlardan saklasın maşallahhhh bebeğinize ve size ....
Meleğiniz analı babalı sevdikleriyle büyür inşallahhh
Sağlıklı ve güzel bir ömrü olsun ...

Son düzenleme:
Canim herkese farkli dozlarda ilac veriliyo duruma gore ben toplamda sadece iki kutu gonal f kullandim cok az yani kasiklarimin agrisindan yuruyemiyodum iyice buyudu yumurtalar ondan demisti suleyman bey

Tabi duruma göre dozlar farkli dir. Hayirlisi demekki seninkiler baya bi büyüdü az ilacla maasallah ne güzel.

:) herşeyden korkar oldum :)
Beninm ilk olacak cnm bende polip oluştu doktorumda yumurta toplama işlemini gerçekleştirdikten sonra donduralım demişti o yüzden ertelemek zorunda kaldık
Anladim canim ya insallah ilk ve son olur hayirlisiyla

Cnm yeni gördüm. Bende yaptim galiba cetrotide.

Yarin hepimiz icin hayirli bir gün olsun <3

Kizla hastaneden yaziyorum suan 17 yumurta toplandi sukurler olsun yarin durumlari hk bilgi vericeklermis cok korkuyorum kaliteli olsunlar can olsunlar insallah..

Kizla hastaneden yaziyorum suan 17 yumurta toplandi sukurler olsun yarin durumlari hk bilgi vericeklermis cok korkuyorum kaliteli olsunlar can olsunlar insallah..
Masallah canim benimde 23 tane toplandi suan biraz agrim var.benide yarin aricaklar bilgi icin ama benim transfer sonraki aya kalacak sanirim biraz uzuldum ama bunda da bir hayir vardir diyerek teselli ediyorum kendimi .hakkimizda hayirlisi olsun diye dua ettik hep demekki hayirlisi boyleymis

ohss olabilirsin diye mi ertelenebilir? bissürü yum yumun var maşallah,hiç üzülme çok yum toplandığında bir dahaki ay transferi daha iyi oluyor bildiğim kadarıyla sen de daha rahat olacaksın o zamana kadar inşallah

Nesliis sen ne yaptın canım? iyi misin?

evet canim cok olunca yumurtaliklarin toparlanmasini bekliyoruz dediler buda adet olunca normale donuyomus o yuzden 1 adet donemi gecsin dediler simdide transfer edilir ama sen cok zorlanirsin biraz dinlenmen daha iyi olur dediler. donduracaklar sanirim.insallah dedigin gibi hersey guzel olur

güzel olacak rabbimin izniyle,geç olsun güç olmasın,sanki hamiş olcaksın gibi hissediyorum ben başından beri

Cnm masallh cok iyi,,ins yarin da ii haberler aliriz hayirlisi tabi cnm bi ay daha sabretmen gereksede mutlu sona ulasirsrz ins. Benim transfr bu ay sanirim aksi bise soylenmedi, hayirlisi olsun seker az kadi cok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…