Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizla hastaneden yaziyorum suan 17 yumurta toplandi sukurler olsun yarin durumlari hk bilgi vericeklermis cok korkuyorum kaliteli olsunlar can olsunlar insallah..

Hayirli olsun kizlar gecmis olsun.. yumurta sayilariniz cok güzel.

Aysecikim transferin niye iptal oldu?

Benimde transferim dün yapildi, embryolarimiz birinci kalitede degiller malesef.

Dün baya gec aldilar transfere sonrada unuttular odada :) bende dinleniim diye bisey demedim sonra herkes gidince söyledik artik hastane bombostu.

Hepimizin hakkinda hayirlisi elimizden geleni yapiyoruz..

olsun canim ucuncu kalite olupta tutanlarda var Rabbim izin verirse besinci kalitede olsa tutar.benim ilki birinci kaliteydi noldu negatif o yuzden kendine stres yapma dua et canim.benim transfere gelince fazla yumurta alindigi icin ohss olabilirim diye ertelendi.

Anladim cnm. dinlenip önumuzdeki ay insallah fit bir sekilde alirsin bebeklerini karnina. Kendini kötü hissediyomusun?

Neslis hayirli olsun 2 embriyo konuldu sanirim insallah annelerine simsiki tutunurlar; sen sakin kaliteli degiller falan diye dusunme 2 hucreli bile tutanlar var cnm yeterki allah ol desin zamanimiz geldiyse bizde artik anne olucaz inss. Dedigin gibi elimizden geleni yaptik biz insallah bu cabalirimiz vesile olur da mutlu sona ulasiriz cnm.
Bugun aricaklardi ogleye kadar ama daha arayan yok ;//

Cnm seni aradilar mi. 11 gibi araniyor demislerdi aslinda,, telin basinda bekliyorum bn)

Evet 2 tane. Rabbim ol derse olcak zaten, istedigim kadar moral bozayim :) hersey olacagina variyor.
Benide aramadilar, dondurulucak mi dondurulmicakmi diye haber vericeklerdi...

yok benide aramadilar canim

Az once arandim cnm muhtemelen si de aranmissinizdir. 17 yumurtanin 15 ine islem yapilmis 13 u dollenmis allahima sukurler olsun. Buyuk ihtmal persembe transfer olucakmis cok mutluyum kizlar ilk denememde 7 tane yumurta toplanmisti 2 si dollenmisti. Ne kadar mutlu ildumu anlatamam!! Suleyman bey bir tane

Arkadas ben bisey merak ediyorum benim simdi embriyolarim dondurulacak ya bi daha ki ay transfer olacagi zaman hepsinimi cozdurecekler acaba.geriye donmusum kalmiyacakmi bu konuyla ilgili bilgisi olanlardan yardimci olmalarini istiyorum

ohh maaşallah hadi önce transfer heyecanı,sonra test heyecanı yaşıycaz hep birlikte ikinci tedevide farklı bi yol mu izlendi?hem yum sayın artmış hemde kaliteleri,bende artsın diye ilaç kullanıyorum da ondan sordum

Cnm ilki baska yerdeydi. Sol yumurtalik hic calismamisti ordan toplanmadi yumurta dediler artik nedir ne degildir bilmiyorum tabi. Onu da yasicagim varmis ama buraya guvenim tam en basindan beri he arisutu bal polen kullandim bi kavanoz balparmaginkini. Bide solgarin selenyumunu. Kaliteyi arttirdigini soylemisti doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…