Kizla hastaneden yaziyorum suan17 yumurta toplandi sukurler olsun yarin durumlari hk bilgi vericeklermis cok korkuyorum kaliteli olsunlar can olsunlar insallah..
Masallah canim benimde 23 tane toplandi suan biraz agrim var.benide yarin aricaklar bilgi icin ama benim transfer sonraki aya kalacak sanirimbiraz uzuldum ama bunda da bir hayir vardir diyerek teselli ediyorum kendimi .hakkimizda hayirlisi olsun diye dua ettik hep demekki hayirlisi boyleymis
olsun canim ucuncu kalite olupta tutanlarda var Rabbim izin verirse besinci kalitede olsa tutar.benim ilki birinci kaliteydi noldu negatif o yuzden kendine stres yapma dua et canim.benim transfere gelince fazla yumurta alindigi icin ohss olabilirim diye ertelendi.Hayirli olsun kizlar gecmis olsun.. yumurta sayilariniz cok güzel.
Aysecikim transferin niye iptal oldu?
Benimde transferim dün yapildi, embryolarimiz birinci kalitede degiller malesef.
Dün baya gec aldilar transfere sonrada unuttular odada :) bende dinleniim diye bisey demedim sonra herkes gidince söyledik artik hastane bombostu.
Hepimizin hakkinda hayirlisi elimizden geleni yapiyoruz..
olsun canim ucuncu kalite olupta tutanlarda var Rabbim izin verirse besinci kalitede olsa tutar.benim ilki birinci kaliteydi noldu negatif o yuzden kendine stres yapma dua et canim.benim transfere gelince fazla yumurta alindigi icin ohss olabilirim diye ertelendi.
Hayirli olsun kizlar gecmis olsun.. yumurta sayilariniz cok güzel.
Aysecikim transferin niye iptal oldu?
Benimde transferim dün yapildi, embryolarimiz birinci kalitede degiller malesef.
Dün baya gec aldilar transfere sonrada unuttular odada :) bende dinleniim diye bisey demedim sonra herkes gidince söyledik artik hastane bombostu.
Hepimizin hakkinda hayirlisi elimizden geleni yapiyoruz..
olsun canim ucuncu kalite olupta tutanlarda var Rabbim izin verirse besinci kalitede olsa tutar.benim ilki birinci kaliteydi noldu negatif o yuzden kendine stres yapma dua et canim.benim transfere gelince fazla yumurta alindigi icin ohss olabilirim diye ertelendi.
Mide bulantim oluyo ara sira halsiz hissediyorum kendimiAnladim cnm. dinlenip önumuzdeki ay insallah fit bir sekilde alirsin bebeklerini karnina. Kendini kötü hissediyomusun?
yok benide aramadilar canimCnm seni aradilar mi. 11 gibi araniyor demislerdi aslinda,, telin basinda bekliyorum bn)
Neslis hayirli olsun 2 embriyo konuldu sanirim insallah annelerine simsiki tutunurlar;sen sakin kaliteli degiller falan diye dusunme 2 hucreli bile tutanlar var cnm yeterki allah ol desin zamanimiz geldiyse bizde artik anne olucaz inss. Dedigin gibi elimizden geleni yaptik biz insallah bu cabalirimiz vesile olur da mutlu sona ulasiriz cnm.
Bugun aricaklardi ogleye kadar ama daha arayan yok ;//
yok benide aramadilar canim
Mide bulantim oluyo ara sira halsiz hissediyorum kendimi
Benimde kasiklarimda agri var cnm dun gece de mide bulantisi vardi baya bi ilaclari icince oldu
Benide aradilar canim 23ten 20 tanesine islem yapilmis 14 taneside dollenmis ben bu kadar beklemiyodum acikcasi bende cok sevindim:))
insallah canim senin kanaman devam ediyomuOh oh masallahins bundan soraki surectede boyle hersey yolunda ilerler cnm
ohh maaşallah hadi önce transfer heyecanı,sonra test heyecanı yaşıycaz hep birlikteAz once arandim cnm muhtemelen si de aranmissinizdir. 17 yumurtanin 15 ine islem yapilmis 13 u dollenmis allahima sukurler olsun. Buyuk ihtmal persembe transfer olucakmis cok mutluyum kizlar ilk denememde 7 tane yumurta toplanmisti 2 si dollenmisti. Ne kadar mutlu ildumu anlatamam!! Suleyman bey bir tane
insallah canim senin kanaman devam ediyomu
ohh maaşallah hadi önce transfer heyecanı,sonra test heyecanı yaşıycaz hep birlikteikinci tedevide farklı bi yol mu izlendi?hem yum sayın artmış hemde kaliteleri,bende artsın diye ilaç kullanıyorum da ondan sordum
bildiğim kadarıyla hepsi çözülmez sende canımArkadas ben bisey merak ediyorum benim simdi embriyolarim dondurulacak ya bi daha ki ay transfer olacagi zaman hepsinimi cozdurecekler acaba.geriye donmusum kalmiyacakmi bu konuyla ilgili bilgisi olanlardan yardimci olmalarini istiyorum
Dun biraz oldu aksam geldi kagverengi bida da olmadi cnm. Senin?
hayırlı olsun tatlım maşallah,Rabbim mutluluğunu daim etsinBenide aradilar canim 23ten 20 tanesine islem yapilmis 14 taneside dollenmis ben bu kadar beklemiyodum acikcasi bende cok sevindim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?