Arkadas ben bisey merak ediyorum benim simdi embriyolarim dondurulacak ya bi daha ki ay transfer olacagi zaman hepsinimi cozdurecekler acaba.geriye donmusum kalmiyacakmi bu konuyla ilgili bilgisi olanlardan yardimci olmalarini istiyorum
hayırlı olsun tatlım maşallah,Rabbim mutluluğunu daim etsin
Benim col asiri degil ama hala devam ediyo .ohss olmaktan korkuyorum
Az once arandim cnm muhtemelen si de aranmissinizdir. 17 yumurtanin 15 ine islem yapilmis 13 u dollenmis allahima sukurler olsun. Buyuk ihtmal persembe transfer olucakmis cok mutluyum kizlar ilk denememde 7 tane yumurta toplanmisti 2 si dollenmisti. Ne kadar mutlu ildumu anlatamam!! Suleyman bey bir tane
Benide aradilar canim 23ten 20 tanesine islem yapilmis 14 taneside dollenmis ben bu kadar beklemiyodum acikcasi bende cok sevindim:))
Arkadas ben bisey merak ediyorum benim simdi embriyolarim dondurulacak ya bi daha ki ay transfer olacagi zaman hepsinimi cozdurecekler acaba.geriye donmusum kalmiyacakmi bu konuyla ilgili bilgisi olanlardan yardimci olmalarini istiyorum
cok sagol canim arayinca saskinliktan sormayi unutmusum:) mantikli geldi dediklerin.oncekinde tup tup dondurulmusum olmadigi icin bilemedim yaniCnm ben bildiim kadarini solim sana;
Simdi kaliteli olanlari dondurcaklar zaten. Ikiser yada ucer adet bir tupte donduruyolarmis cozunce de sadece 1 tup cozcekler. Yani hepsi ziyan olmicak. Sen embriyologa sor istersen bizi arayan no embriyoloji labaratuvar nosuus her zaman ulasabilirsiniz bu nodan dediler seker
Az once arandim cnm muhtemelen si de aranmissinizdir. 17 yumurtanin 15 ine islem yapilmis 13 u dollenmis allahima sukurler olsun. Buyuk ihtmal persembe transfer olucakmis cok mutluyum kizlar ilk denememde 7 tane yumurta toplanmisti 2 si dollenmisti. Ne kadar mutlu ildumu anlatamam!! Suleyman bey bir tane
cok sagolun canlarim ya icimi rahatlatiyosunuz siz olmazsaniz naparim ben.Masallah kizlar cok güzel :)
Canim hayir hepsi cözdürulmuyor, iki tane cözdürüp bakarlar gelismesine. Begenmezlerse bir iki daha cözdürürler.
maşallah canım benim senin adına çok sevindim rabbim isterse neler olmaz ki inşş sana can olsun bebişin sımsıkı tutunsun hiç bırakmasın inşş rabbim bütün hayır kapılarını evlat isteyenler için açsın bütün dualarımızı kabul etsin kuzum
Kizla hastaneden yaziyorum suan17 yumurta toplandi sukurler olsun yarin durumlari hk bilgi vericeklermis cok korkuyorum kaliteli olsunlar can olsunlar insallah..
Masallah canim benimde 23 tane toplandi suan biraz agrim var.benide yarin aricaklar bilgi icin ama benim transfer sonraki aya kalacak sanirimbiraz uzuldum ama bunda da bir hayir vardir diyerek teselli ediyorum kendimi .hakkimizda hayirlisi olsun diye dua ettik hep demekki hayirlisi boyleymis
cupcakelov nerdesin canım sen yaa merak ettim,umarım herşey yolundadır :18:
insallah amin canim simdilik fazla siskinligim yok sadece gaz varmis gibi hissediyorum.14 tane bebisim var suanda :)) insallah gelisimleri iyi olurCnm üzülme benimde 42 tane toplanmıştı mide bulantısı vede aşırı şişkinlik olmuştu bol bol su iç adet olunca rahatlıyorsun inşallah seninki uzun sürmez
20 den sonrasını transfer yapmıyorlarmış ama çok ısrar edenler oluyormuş onlarda çok sıkıntı çekmiş bence gerek yok ...
Sadece hap içeceksin inan çok rahat oluyor hem biraz dinlenmiş olursun bak gör çok güzel olacak herşey :)
insallah amin canim simdilik fazla siskinligim yok sadece gaz varmis gibi hissediyorum.14 tane bebisim var suanda :)) insallah gelisimleri iyi olur
canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin,evet bende telden giremiom,düşünmez miyim aşk olsun, arkadaşız bunun burasında ne kadar yüzyüze gelemesek teÇok şükür herşey yolunda cnm annem biraz rahatsızlandı ona gittim aklımda hep burdaydı telfondandan pek girilmiyor zor oluyor sürekli yanlış yerlere basıp duruyorum :)))
Beni düşündüğün için de sağol cnm beni mutlu ettin :))
Ohh maşallahhh cnm çoook sevindim bence allahın izniyle çok kaliteli yumyumların olacak:)
Dün çook merak ettim sizi ama annem rahatsızlandı ona gittim bide bi kaç işim vardı onları hallettim telefondanda girilmiyor zor oluyor...
Çok şükür herşey yolunda gitmiş inşallah hep böyle güzel haberler alıcan cnm :)) inan çoonk sevindim :))
cok sagolun canlarim ya icimi rahatlatiyosunuz siz olmazsaniz naparim ben.
Cnm üzülme benimde 42 tane toplanmıştı mide bulantısı vede aşırı şişkinlik olmuştu bol bol su iç adet olunca rahatlıyorsun inşallah seninki uzun sürmez
20 den sonrasını transfer yapmıyorlarmış ama çok ısrar edenler oluyormuş onlarda çok sıkıntı çekmiş bence gerek yok ...
Sadece hap içeceksin inan çok rahat oluyor hem biraz dinlenmiş olursun bak gör çok güzel olacak herşey :)
canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin,evet bende telden giremiom,düşünmez miyim aşk olsun, arkadaşız bunun burasında ne kadar yüzyüze gelemesek te
selammmm ,, bizim topkte artık kimse konusmuyor bide siizin sayfaya bakim dedim nasılsınızz:))Aminnnn ...
Kim bilir belki yüz yüzede geliriz :))burası o kadar güzel bi ortam ki sanki görüştüğüm tanıştığım arkadaşlarımsınız gibi geliyor :)))
selammmm ,, bizim topkte artık kimse konusmuyor bide siizin sayfaya bakim dedim nasılsınızz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?