Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

sevgii20 sevgii20 canım çok üzüldüm ya ne desek boş şuan biliyorum.canim inş bizde anne olacağız inş bebeğimizin kokusunu içimize çekeceğiz en yakın zamanda ama vakti saati gelince.canim inş umudunu kaybetme bn inanıyorum hepimizin bi gün pozitif sonuç alicaz inş rabbimin izniyle

kızlar bir de size danışayım hergün iğnemi vuran hemşireye ve selen hanıma hediye almak istiyorum bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim?hemşire hanım normalde hemşirelik yapmıyor yani ben rica ettiğim için yapıyor bunu işyerinde.ne alabilirim bir fikir verin canlar:işsiz:

sevgii20 sevgii20 canim hayırlısı senin için şimdilik böyle demekki,üzülme diyemem ben 3 kez negatif gördüm daha evvel.sana tavsiyem farkli bir sosyal aktivite ile kafani oyala,tatile gitme şansınız varsa tatile gidin,ben öyle toparlanmıştim.allah eşine ve sana sağlık versin tekrar denersin senin bu kaçıncı denemendi canim?
hacico hacico hediye konusunda sana parfüm almani tavsiye ederim,boynerlerde 30ml orjinal parfümler var 79 tl fiyatlari.çam sakizi çoban armağanı sonuçta canim.ben selen hanima lancome hypnose parfüm hediye götürmüştüm giderken:)
melidya melidya bende de tiskinme var canım çok şükür kusmalar başlamadı henüz.akşamlari erkenden uykum geliyor,kanaman yine olduysa sira bana geliyor desene geçen se fe r sen olmuştun sonrada ben oldum:(
Ben iğneyi bıraktım perşembe gününden beri jeli sabah akşam yapıyorum,selen hanım öyle yapabilirsin demişti.yürümende sıkıntı yoksa jel kullan dedi oda olur dedi,beni iğneler çok zorluyordu hem sağlık merkezine gitmek zor oluyordu hemde acısından uyuyamıyordum:(
Fiyatlar konusunda merkezi arayıp bilgi alabilirsiniz raporlu olarak gidicekseniz 3.080 tl merkeze veriyorsunuz artı ilaçlar sonradan yapılan bazı işlemleri de devlet raporuna dahil etmiyorlar onlarada artı ödüyorsun en net bahçeciyi arayıp öğrenebilirsin.

kızlar bir de size danışayım hergün iğnemi vuran hemşireye ve selen hanıma hediye almak istiyorum bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim?hemşire hanım normalde hemşirelik yapmıyor yani ben rica ettiğim için yapıyor bunu işyerinde.ne alabilirim bir fikir verin canlar:işsiz:
Benim annem kokulu taş yapıyor diye ben anneme doktorun isminin yazılı olduğu bir şey yaptırdım

inşallah beğenmiştir parfümü bende düşündüm canım ama zevkini bilemediğim için almayı düşünmedim blackcelep61 blackcelep61
senin hediyen de çok hoş canım el yapımı emek verilmiş veraerva veraerva
başka fikri olan var mı peki :)
bu arada Selen Hanımı herkese tavsiye ediyorum tuttuğunu duyanlar hep yakınlarına söylemek istiyorlar :KK37:

merhaba kızlar benim tedavinin başında başladığım previtpositive vitaminim yeni bitti.hamile arkadaşlar şu an ne kullanıyorsunuz acaba?kusmalar başladı bir haftadır fenayım:hasta:

merhaba kızlar benim tedavinin başında başladığım previtpositive vitaminim yeni bitti.hamile arkadaşlar şu an ne kullanıyorsunuz acaba?kusmalar başladı bir haftadır fenayım:hasta:
Selen hanım aynı vitamini doğuma kadar kullanacaksın demişti.

Benim mide bulantım 17 haftada geçti yerini çok fena mide yanmasına bıraktı. Ama dün akşam serviste midem öyle bir bulandı ki poşette yoktu. Hemen çantamın içini boşalttım ve malesef içine :(

Selen hanım aynı vitamini doğuma kadar kullanacaksın demişti.

Benim mide bulantım 17 haftada geçti yerini çok fena mide yanmasına bıraktı. Ama dün akşam serviste midem öyle bir bulandı ki poşette yoktu. Hemen çantamın içini boşalttım ve malesef içine :KK43:
hmmm anladım canım.
bulantı çok kötü.Allah yardımcımız olsun.yanımızda poşet taşımak mantıklı bende işyerinde kusup duruyorum herkes acıyor halime:KK70:

Selam arkadaslar,
Bende umut tup bebek merkezinde tedaviye baslamak istiyorum. Selen hn mi dr cem bey mi karar veremedim. Sizler kimi tavsiye edersiniz. Yardimci olur musunuz
Aleykum selam canım ben selen hanımın hastasıydım. Cem beyi bilemiyorum ama selen hanımı gönülden tavsiye ederim.

Kızlar ben önümüzdeki ay başlayacağım nasipse. Size sorum; kaç gun rapor aldınız çalışan arkadaşlar ??? Yani 1 haftalık bir rapor yeterli olur mu ??

Kızlar ben önümüzdeki ay başlayacağım nasipse. Size sorum; kaç gun rapor aldınız çalışan arkadaşlar ??? Yani 1 haftalık bir rapor yeterli olur mu ??

Canim ben şehirdışı hastasiydim aşağı yukari 1 aya yakin izin gerekliydi bana,senin tedavinin seyrine göre plan yaparsın en doğrusu o.selen hanıma sorarsinn o sana gerekli izin tarihlerini söyler,hayirli olsun şimdiden

Back
X