• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umut tüp bebekte bu ay tüp yaptıracak arkadaşlar burada buluşalım mı?

sushiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
242
2
96
45
İstanbul
Merhaba sizde umut tüp bebeğe gidiyorsanız yaşadıklarımızı burada paylaşalım. Hatta belki orada da karşılaşıp karşılıklı bir kahve içer sohbet ederiz:içelim:

umut tüp bebeğe giden çok arkadaş var ama sayfa çok olunca demek ki farkedilmedi bende umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacağım doktorum süleyman bey ve ilk izlenimlerim merkezden ve doktorumdan çok memnun kaldım

eğer ulun beymi enver beymi deseydiniz enver bey derdim ama o gitti. Süleyman beyide ben tanımıyorum. Ama ulun beyide tavsiye ederim. Çok iyi bir insan kendisi. Memnun kalacağına eminim.buyrunnnnnnnnn

bende umut tüp bebekteyim.doktorum ulun bey.çarşamba günü yumurtalarım toplanacak.siz hangi aşamadasınız?:emir_bebek:

benim doktorum da ulun bey...adetimin 2. günü başlayacağız tedaviye.....ocağın ilk haftasına geliyor....hepimiz için dua ediyorum arkadaşlar.....

kızlar bugün sonucumu aldım ne yazıkkı bebeğimi düşürüyorum eşim başka tüp bebek merkezleri aramaya başladı. süleyman beyi söylemişler nasıl iyimidir ve hangi doktor iyidir hemen değil ama 3 ay sonra gibi düşüneceğiz yaptırmayı bana tavsiyede bulunursanız sevinirm

Canım ıstanbulamı gelceksınız.ben umutta yaptrsım orda yaptırmayı dusunuyorum ulun beyın hastasıyım bende.off ya balıkesırde yokmu canım ozel tup bebek

Canım ıstanbulamı gelceksınız.ben umutta yaptrsım orda yaptırmayı dusunuyorum ulun beyın hastasıyım bende.off ya balıkesırde yokmu canım ozel tup bebek

yok canım malesef ben bursada yaptırmıştım şimdi eşim istanbul olsun diyor bakalım daha üç ay var önümüzde gerçi ama

Back
X