Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ebrarım valla ne olucak halimiz bizde sevinices birgünde ne zaman ?ay bu soru mafediyo ne zaman ne zaman?kafayı yedim herhaldeeyvahedigeldismile
kıslarr sayfayı çok işgal ettim ama ben deli gibi yemek yiiiyom yaaaabilmiyorumkismile
işten geldim elim ayagım titriyo resmen yicek arıyom..oysa ki gündüz ne çok ekmek yedim...ne bulursam götürüyom geldigimden beridir nolcak bu halim yaaa...
ebroşum evet gittim gezmeye pek keyifli sayılmazdı ev sahibemiz bol bol kedi sevdigi için bize vakit ayıramadı komşumla sap gibi tv ilzedik anlıycan neyse aklıma gelince sinir oluyom halen sen niler yaptın delüü
makbuş ögleden sonra dr a gitcekmişsin canım hayırlı haberle gel inş
iyi akşamlar dicektim ki kimsecikler de yokk biraz geçmişe göz attım esmacım tebrik ederim canı darısı bütün kknın başına olur inşş
ebroşşş psikopata bağlamışınn ne bu haller canomm arada hepimizi hafakanlar basıyo ama duadan başka elden ne gelir kii şimdi diyeceksin ki sen rahatsın konuşursun tabii ama nede olsa o günleri 5 yıl yaşadım seni bi daha böyle görmicemmm döverim heeeee
gökçem delü karı bana niye haber vermiyon naann genetiğiyle oynan mış gıda şaka bi yana canım geçmiş olsun rabbim ilaçları vesile kılsın en kısa zman da bebeğini sana yollasın inşşş
günüm senden naber kuşumm
sevall anmacığın dönüyo hee tek klacan yine
makbuşum senlede görüşemez olduk canım senden naber yiğenim nasıl
derin karısıııı senide çooooooooooook özledim bi akşam güzelce burada kaynatmak istiyomm
bersum iyiolmana sevindim hep iyi ol inşş
senacım sen nasılsın gülüm herşey yolundadır inşş
bende iyice ağırlaştım bir şey yaptığım da yok genelde anneme ve kayınvaldeye kalmaya gidiyom o yüzden nete de giremez oldumm sizlerle sohbeti çok özledim yaa en kısa zaman da koyu bi sohbet yaparız inşşş