"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aaaaa kimseler uğramamışş dağıtıcam valla topici haaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu derineeeealsanaalsanasmile
bu ebroşaaa kaydirigubbakcemile
bu gökçeyeee :mymeka:
bu riçeee ve diğer kaçak olan hatunlar klava:

ben burdayım makbus amasempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ebros gökcem nerdeler hakkaten ya
ya bızım topık neden boş yaklava::a015:
sevalıde merak edıyorum:uhm:

hıc sorma makbusum ya üzülüyorum gercekten tatlım sen gıt ha ben tutmum senı yrn erkencıymıssın

ay bilsem onlar gezgin karular mutlaka evde değillerdir :)))
sevalde annesinin yanındaydı en son onu yazdı gelmedi daha

valla mecburen riçimm kociş eski okuluna geri döndü takımının pantolonu varmış bu saatte başıma onu çıkardı ütüle diye klava:ee bide kahvaltı istiyor sabaha el mahkum 7buçukta ayaktayım artık

tmm tatlım hadı sen gıt yorma kendını fazla kımsede gelmıcek anlasılan

riçim kızma bana olurmu kaçtım ben bitanem nöbeti sana devrediyorum gelen olursa kes cezasını :)) öptüm seni kocaman iyi geceler

tmm cnm ne kızması gıt tabı gelen olursa pataklarım ben onlarıalsanaalsanasmile
kib cnm öptüm ıkınızıdea.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende kacım barı ya kızlar yrn gelcem bakalım kac sayfa ılerlemısbilmiyorumkismile
toplasalım artık özlettınız kendınızı öptüm sızlerıopuyorumnanaktan

mızmızcımm canım ya amin inşallah 1 martta gelmez adetin tatlım...yine seni zorlarım test yap diye ve bu defa hiç gitmemek üzere kalır bebişin seninle canımopuyorumnanaktan
sagol kuşum...Şeniz inşallah canım..ya zaten kalıcam ben bu ay görürsünkaydirigubbakcemile3presedim sagolsunsırnaşık şeydaha dogrusu semoşum:)
evet o şahsın ismini bile duymak istemiyorum...boşverelim gitsin..çok komik bi insan sadece.hala laf söyleme geregi duyuyo.oysaki ben onun varlıgını bile unutmuştum tesdüfen okudum yazısını..amann sallaaaa:teytey:
aynen canım boşverdim zate.yanlızca okuyunca sinirlerim attı yine o kadar...çok yazık hala dedikodu yapıyo.
sagol fıstıkım inşallah hepimizin minişleri bekletmez bizi artıkŞeniz
mrb ben geldim gene kimse yokkkkkkkkkkkkk
derinim tedaviye başlamışsın hayırlı olsun rabbim bu kez göndersin inş canım
aminnn gökçemm..seni çok özledim ben ama kızz..gezmekten gonuşamıyon bizle delü karıııııııalsanaalsanasmileolsun olsun sen mutlu ol da kuşum gerisi önemli degil gez tozbayanssulusmile
kızlar adet oldum
ama ben bu bebeği çok istiyordum
canım ya üzülme lütfenn.Allahım çok bekletmez inşallah bi daha ki aya kalırsın tatlımŞeniz
canım tedaviye başlamışsın hadi bakalım allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz... :CüvCüv:
sagol aşkmeşkim ya Allah razı olsun..sen neler yaptın canım iyisin inşallah?klomene başladın dimi?
canım yaa çok geçmiş olsun...geçmiş olsun dileklerimi presed topicinde yazacaktım ama burada yazmak daha uygun geldi..inşallah 15 inde senin de adetin gelmeyecektir canım..bu defa inş herşey güzel olacak lilyumcum...bende presed kullanıcam yakında.ovulasyon gerçekleşsin dezemuszemus
aaa karıya bak dövdü beni ben sana kıyamam ama şimdi naapıcazzzzŞeniz hamile olmasan pataklardım da neyse:)))kız kaynanam geldi biliyon delü söyledim ya telde aklın nerde mannak karı:))))
bende kacım barı ya kızlar yrn gelcem bakalım kac sayfa ılerlemısbilmiyorumkismile
toplasalım artık özlettınız kendınızı öptüm sızlerıopuyorumnanaktan

aaa kaçtın mı fıstıgım yaaa(neyse kaç barim haklısınız kimseler yok napcanız boş topici...seni de çok öptüm riçim Allaha ament ol tatlımŞeniz

ebrarımmm bugün ugramamışsın cano nerelerdesinnnnn...aaa ama sen bikaç gün giremicem demiştin galiba yaa.unutkanlıgım geldi gene..neyse öptüm seni de cano inş ugrarsın ben çıkmadan.

aaa iyi insan lafının üzerine gelirmişşşşşşş ebroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşŞeniz

aa bersum da geldi kızlar hoşgeldiniz yaa mutlu oldum sizi görüncezemuszemus

canım tedavin hayırlı olsun inşallah .yumurtlamayoksa neden çift çizgi çıkmıştı cano yoksam hamişmisin sen?hayır olur inşallah.dotorunu dinle ilacını iç bitanem herşey bebiş için napalım katlanıcaz yaa..inanıyorum buay minişin seninle olucak çünü sen çok inanarak başladın tedaviye.özledim cano biara kaynatırız inşallah..
iyi geceler tatlı rüyalar datluşlar
bugünlerde gene benim gezme krizim tuttu gece gündüze misafirlikteyim akşamda kocişle gittik gene gezmeye hepinizi kaçırdım yaa neyse görüşürüz kib
seni gezgin karuuu alsanaalsanasmile
zaten evde dursan şaşardım .kahve içe içe kararacaksın kaydirigubbakcemile3
neyse boşver kafanı dağıt .bakarsın bu vesileylede miniş süpriz yapar.öptüm seni çok özledim bidenem..
oyy makbuşum bugün gelemedim kızma yaa .valla misafir vardı hiç fırsatım olmadı .akşamda alışverişe gittik.sonra kocişe yardım ettim dükanda yani çok yoğundum ayrıca çokda yorgunum.kaçırdım sizi yaa .ben yine hergün geliyorum sen gelmiyenleri patakla öptüm seni opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya ebros gökcem nerdeler hakkaten ya
ya bızım topık neden boş yaklava::a015:
sevalıde merak edıyorum:uhm:

richim nasılsın bitanem keyfin yerinde inşallah.valla ben geliyorumda karşılaşamıyoruz malesef .özledim yaa uzun muhabbetleri.neyse sende gitmişsin öptüm şeker senide..opuyorumnanaktan

derinim naber cano ?valla yazmışsın ben geldim.kalp kalbe karşıymış .gerçi çok kalamıycam valla kocişten kavga ederek aldım.buara taktı okey oynuyo bende deli oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…