- 14 Mart 2025
- 196
- 20
- 13
- 34
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
Pik oldugu görmek lazım önceÇatlamış mı oluyor acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik oldugu görmek lazım önceÇatlamış mı oluyor acaba
Bence bugünu de değerlendir benim geçen ay böyleydi biz denemedik sadece pik ve öncesini denedik olmadıÇatlamış mı oluyor acaba
Dün pikti zatenPik oldugu görmek lazım önce
Deneyemedik müsait olamayınca. Nasip artık aralık ayına kaldık büyük ihtimalle.Bence bugünu de değerlendir benim geçen ay böyleydi biz denemedik sadece pik ve öncesini denedik olmadı
Olsun yarın sabah da yada yarına da bakın mutlaka umut hep var inşallah tutmuştur canımDün pikti zaten
Deneyemedik müsait olamayınca. Nasip artık aralık ayına kaldık büyük ihtimalle.![]()
Ymudunu kaybetme inşaallah hamilesindir Allahım sana kolay hayırlı ve saglıklı bir şekilde tez vakit bebişler versin hem sana hem isteyen herkese hepimizeDün pikti zaten
Deneyemedik müsait olamayınca. Nasip artık aralık ayına kaldık büyük ihtimalle.![]()
İnşallah canım. Bakalım bu ay doğum günüm. 2021 Kasım doğum günümde kızımı öğrenmiştim. Bu sende inşallah hediyem olur.Olsun yarın sabah da yada yarına da bakın mutlaka umut hep var inşallah tutmuştur canım
Amin amin inşallah canımYmudunu kaybetme inşaallah hamilesindir Allahım sana kolay hayırlı ve saglıklı bir şekilde tez vakit bebişler versin hem sana hem isteyen herkese hepimize![]()