Umuttepe Tüpbebek yardımlarınız

FoReVeR9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
33
18
38
Merhaba kızlar,
Umuttepe de tüp bebek denemek istıyorum.Fakat hiçbir şey bilmiyorum.Öncelikle ilk defa gideceğim.Nasıl bir yol izlemem gerekıyor.gitmeden önce ulaşmam gereken evraklar var mı?rapor nasıl çıkıyor bılgı verırsenız çok sevınırım.Karantınadan once gidecektik fakat karantına çıkınca gıdemedık şimdi normalleşme başlıyor hastane ne zaman tedavılerı almaya başlayacak ilk gelenler için ne zöana başlar bılen varsa yardımcı olursanız çok sevınırım.

Tahlilleriniz tamsa sizden rapor için bazı evraklar isteyecekler. Evrakları hazırladıktan sonra adetin 2 günü gidiyorsunuz ve tedavi başlıyor. İgneler var hergun vuruyorsunuz. 2 günde bir hastaneye giderek kan veriyorsunuz ultrasondan yumurtaların durumuna bakılıyor. Yumurta toplamaya yakın hergun gidiyorsunuz. Sonra en uygun günde yumurtalarıniz toplanacak. Taze ve ya dondurularak transfer edilecek. Baya uzun süreç

teşekkür ederim
internette bşraz araştırdım bulamadım
Umuttepe için tam olarak hangi tahlıllerı tamamlamam gerekiyor Liste olarak var mıdır
Kocaeli ye ilçeden gideceğim için tamamlayarak gidersem daha iyi olacak sanırım

teşekkür ederim
internette bşraz araştırdım bulamadım
Umuttepe için tam olarak hangi tahlıllerı tamamlamam gerekiyor Liste olarak var mıdır
Kocaeli ye ilçeden gideceğim için tamamlayarak gidersem daha iyi olacak sanırım
Öncelikle Kadın doğum polikinlilten (İnfertilite)randevu alıyorsunuz tahlilleriniz yapılıyor ondan sonra tüp bebeğe yönlendiriyorlar öncede direk tüp benek bölümüne gidiliyordu artık değişti rahim filmi eşinizden sperm testi isteniyor sizden adetin 2veya 3. Günü kan tahlili yapılıyor ona göre ayarlayıp randevunuzu alın sizin için daha iyi olur hayırlısı olsun inşallah

Back
X