Ben bahsettiğiniz yaşlardayım aynı meslekte ve sizin yaşınızda hatta daha da büyük öğrencilerim var hiçbirine bu gözle baktığımı düşünemiyorum, bakan birinin de normal olduğunu düşünemiyorum. Gelen öğrenci benim sorumluluğumdadır zaten en baştan farklı kulvarlardayız böyle bir durum söz konusu bile olmamalı..Sevdiğim şakalaştığım öğrenciler olur bazen ben de sınıfta en aktif Ya da en pozitif Ya da en olan birilerinin adını daha önce öğrenirim bu sadece sizinle en çok iletişime geçen kişi olmasıyla alakalıdır en çok cevap veren en çok espri yapan en çok kızdıran..
Kendinizin özel olduğunuzu düşünmeyin bence bir öğrenciye bu gözle bakabilen bir akademisyen; hele böyle basit bir konuşma yapabilecek !cesarette! ve karakterde biri? Saf masum bir ilgi olduğunu sanmıyorum. Birçok öğrenciyle bu durumu yaşamış, yaşıyor olmakta olabilir. Sizi anlamakla beraber ben çok yanlış birşey olduğunu düşünüyorum bir eğitmenin yerini ve rütbesini böyle kullanması kirletmesi çok yanlış sonunun da iyi olacağını düşünmüyorum
Yaşıtlarınızla ilgilenin, denginizle, sınıf arkadaşlarınızla, üst sınıflarınızla, farklı fakültelerden arkadaşlarınızla üniversitede çok daha iyi düzgün seçenekler karşınıza çıkacak..