ünlü birine aşık olmak

ilkims

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
25
4
Herkese merhaba. Konu başlığından da anlaşılacağı gibi merak ettiğim şey ünlü birine nasıl ulaşılır? Yani imkansız mıdır? Ona ulaşmak için ne yapabiliriz ? Lütfen kırıcı yorumlarda bulunmayın açtığım konulardan da anlaşılacağı gibi bu soruyu kendim için değil arkadaşım için soruyorum. Fikirleri olanları bekliyoruz:)

Benden söylemesi bdv kurallarından biri olan dalga geçilmek.. maalesef sizinle de alay ederler 118 80 i ara falan.. şimdiden hazırlanın . bende bir konu açtım hemen kırıcı konuşmalar fake demeler birde erkek demeler.. Alıştık artık. ama iyi insanlar da var tabi onların da hakkını yememek lazım.

Ünlü biri derken onlarda bizim gibi insan ama ortamları farklı çevresi farklı bütün farklılıklarda buradan başlıyor. Senin erkek arkadaşın bir tanedir onun ekranların önünde olmasından dolayı kız arkadaşı bin tane... Senin arkadaşların sana farklı bakar onun kız arkadaşları ona daha farklı. Öyle insanlarla hayat sürmekte zordur. Onların genelde evliliğe bakış açısı da bulundukları ortamdan dolayı daha farklıdır.

Benden söylemesi bdv kurallarından biri olan dalga geçilmek.. maalesef sizinle de alay ederler 118 80 i ara falan.. şimdiden hazırlanın . bende bir konu açtım hemen kırıcı konuşmalar fake demeler birde erkek demeler.. Alıştık artık. ama iyi insanlar da var tabi onların da hakkını yememek lazım.

yok artık:)) erkek falan değiliz ciddili bişey soruyoruz

Ünlü biri derken onlarda bizim gibi insan ama ortamları farklı çevresi farklı bütün farklılıklarda buradan başlıyor. Senin erkek arkadaşın bir tanedir onun ekranların önünde olmasından dolayı kız arkadaşı bin tane... Senin arkadaşların sana farklı bakar onun kız arkadaşları ona daha farklı. Öyle insanlarla hayat sürmekte zordur. Onların genelde evliliğe bakış açısı da bulundukları ortamdan dolayı daha farklıdır.

teşekkür ederiz cevabınız için :)

Herkese merhaba. Konu başlığından da anlaşılacağı gibi merak ettiğim şey ünlü birine nasıl ulaşılır? Yani imkansız mıdır? Ona ulaşmak için ne yapabiliriz ? Lütfen kırıcı yorumlarda bulunmayın açtığım konulardan da anlaşılacağı gibi bu soruyu kendim için değil arkadaşım için soruyorum. Fikirleri olanları bekliyoruz:)
Arkadaşının mesleği eğitimi nedir ?

bence onların twitter ve instagram hesaplarını takip et ve nerelere takıldıklarını öğren ve o mekanlara git sık sık

böyle bi aklı da niye verdiysem :) bence boşa çaba
özgün diye bi şarkıcı var ya onun söyleşisine gitmiştim sanat dünyasından olmayan biriyle beraberim hatta babası bile bilmiyor liseliler gibiyiz demişti. o yapmış ama bence yine de boşa çaba

Arkadaşınız neden böyle bir şey istiyor? Aralarında bir şey olması hayali mi var? Bir de bu ünlü kişi kim?

Bende ergen iken sevdigim unlulerin posterlerini duvara felan asardim, defterlerim ajandalarimin ici onlarin fotograflariyla dolu olurdu. Yalniz o zaman bile mantikli davranabiliyordum. Hayir kirici konusmak istemiyorum ama arkadas ya insanin ayaklari az yere basmali, rasyonel ve mantikli dusunebilmeli. Arkadasiniz kac yasindaki 13 14 yasinda mi? Unluler evet ulasilmaz degiller ama ulasabilseniz ne olacak sanki? Komsunuzun oglu mu ki az oturup sizinle iki cift laf edecek? Neden olmayacak hayallerin pesinden kosuyor arkadasiniz?

Normal yaninda yoresinde gordugu birisine asik olamaz mi? Ayrica arkadasinizin ki ask felan degil hayranlik. Gecer gider olayi buyutmesin.

millet kocasını kayınvalidesiyle paylaşamıyor, krizlere giriyor.
arkadaşınız da tutup halka açık adamı bulup aşk yaşama hayallerinde...
:KK51:

arkadaşlar ünlü derken adını da burda söylemek istemiyorum ama öyle göz önünde oyuncu şarkıcı falan değil

Bazen çevre sayesinde, bazen denk gelerek az veya çok ünlü, ya da alanında bilinen insanlarla tanıştım. Yani bir şekilde ulaşılabiliyor eğer ultra mega süper ünlü değilse.
Ama başka beklentilerle yaklaşırsa arkadaşınız hayal kırıklığına uğrar.

X