Ünlü oyuncudan sürpriz nikah

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Oyuncu Beste Bereket bir süredir birlikte olduğu Serdar Önal'la nikah masasına oturdu.

Oyuncu Beste Bereket, bir süredir manken Merve İldeniz’in eski eşi Serdar Önal’la aşk yaşıyordu.

Bu beraberlik dün Suriye Pasajı’ndaki ‘Supa’ adlı mekanda yapılan sade bir nikahla taçlandı. Çifti bu mutlu günlerinde aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı.

beste_bereket_serdar_onal_evlendi (1).jpg
beste_bereket_serdar_onal_evlendi (2).jpg
beste_bereket_serdar_onal_evlendi (3).jpg
beste_bereket_serdar_onal_evlendi (4).jpg
beste_bereket_serdar_onal_evlendi (5).jpg
beste_bereket_serdar_onal_evlendi (6).jpg
beste_bereket_serdar_onal_evlendi (7).jpg

2015 2016 Gelinlik Modelleri için TIKLAYINIZ

ilginç konsept olmuş marjinal olucam diye ne çok kasıyorlar, siyah severim asil renktir ama bana göre ugursuzluk getirir , iki gün sonra boşanmasalar iyi.

benim sevdiğim bi oyuncu altın portakal almıştı ben liseyken filmni merak edip izlemiştim. leyla ile mecnunda da oynamıştı

Siyah çiçek tuhaf olmuş. Çiçek dediğin renkli olur :110:

Leyla ile Mecnun"un belki de en güzel Leyla'si ve Arda'sının diziden çıkmasına sebep olan kız değil miydi bu ?
O olaydan sonra pek sevemedim ben bu kızı nedense....

Siyah çiçek tuhaf olmuş. Çiçek dediğin renkli olur :110:

"Siyah gül : gelecekteki büyük bir değişikliğe veya devrime de işaret eder. Bu açıdan bakıldığında siyah gül ayrıca eski alışkanlıkların ve eski düzenin ölmesi anlamına gelir. Umudun ve neşenin yeni çağının doğuşunu işaret ederek güven ve heves verir."

Sanırım böyle bir anlam yüklemesi ile 2. evliliklerde siyah gelin buketi tercih edilebiliyormuş.

Son düzenleme:
Ne saçını beğendim, ne gelinliğini, ne de buketini, eskiden bizim mahalleye gelen bohçacı Fadileye benzemiş

X